Orijinalini görmek için tıklayınız : RR spyder almayı düşünüyorum yardım
mertozkan
24.September.2013, 11:24
Merhaba aranıza yeni katıldım büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim öncelikle :)
Ben RR spyder almayı düşünüyorum 1 haftadır deli gibi araştırma yapıyorum ancak bazı korkularım var söylentilerden dolayı daha önce motora binmişliğim de var ancak sıfır alamayı düşündüğüm için rodaj ile ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım ne yapmam gerekir?
Yada 2. el alsam ki ( sıfır ile arasında çok bi fiyat farkı yok) çok kararsızım bu konuda sizce ne yapmalıyım?
CELİL
24.September.2013, 11:47
Merhaba Mert aramıza hoş geldin :D
sıfır ayarında temiz ikinci el makina sıfıra göre daha avantajlıdır ama bütçe sıkıntım yok sıfır alırım kafam rahat binerim dersen rodaj sorun değil ilk 300 km motoru yüksek devirlere çıkarmadan max. 80-90- km ye çıkarak ve ani fren ve hareketler yapmadan kullanıyorsun sonra yine makinayı zorlamadan 1000 km ye kadar sıkıştırmadan kullanıyorsun sonrası serbest bu km ler çok çabuk geçiyor nasıl geçdiğini anlamıyorsun bile rodajda sıkıntı yaşamazsın
işallah kısa sürede gönlündeki spyder e kavuşursun 8)
Recep YAŞAR
24.September.2013, 11:53
Merhaba Mert kardeş hoş geldin aramıza.
mertozkan
24.September.2013, 12:02
Hoşbulduk hepinize teşekkürler düşünceleriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli en kısa zamanda alıp aranıza katılacağım inş bakalım yani sıfır almak banada çok mantıklı geliyor bakalım en kısa sürede kavuşmak istiyorum
Ömer
24.September.2013, 12:32
Mert hoşgeldin, en kısa sürede spyder ile resimlerini görmek dileğiyle.
CELİL
24.September.2013, 12:41
Mert sıfır alırsan her bayiyi arayıp fiyat pazarlığı yap farklı fiyatlar geliyor ankarada fiyatlar yüksek istanbulda daha uygun kargoyla sana gönderi yaparlar 8)
mertozkan
24.September.2013, 12:44
celil abi istanbuldan kargo ile getirtsem burda sorun olurmu montajını yapıpmı gönderiyorlar?
CELİL
24.September.2013, 12:53
celil abi istanbuldan kargo ile getirtsem burda sorun olurmu montajını yapıpmı gönderiyorlar?
Montajını yapıp gönderirler yukarıda forum sponsorlarımızdan motosikletcim mi ara konuş ismimi ver elinden gelen kolaylığı sağlar 8)
Zafer
24.September.2013, 12:54
Mert Kardeşim hoş geldin İnş. bir an önce motorunu alırsın ikici el duşünürsen Motorum satlık fıyatta anlasırız Özelden msj attım ilandan fotolarına baka bilirsin numaramı da yazdım arayıp daha detaylı kanusuruz
Zafer
24.September.2013, 12:55
Montajını yapıp gönderirler yukarıda forum sponsorlarımızdan motosikletcim mi ara konuş iismimi ver elinden gelen kolaylığı sağlar 8)
celil abi bir spyder cı daha geliyor 8)
mertozkan
24.September.2013, 13:02
Teşekkürler zafer abi ama ikinci el pek düşünmüyorum :) iyi dileklerin için teşekkür ederim
Zafer
24.September.2013, 13:04
Teşekkürler zafer abi ama ikinci el pek düşünmüyorum :) iyi dileklerin için teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim Hadi hayırlısı Tekerine taş degmesin. inş. kazasız belasız binersin
mertozkan
24.September.2013, 13:44
Abi motosikletcimi aradım yüksel beyle görüştüm 2 tane alacağız tanesine 7bin tl fiyat verdi fiyat nasıl sence daha aşağı bulabilirmiyim?
Zafer
24.September.2013, 14:00
Abi motosikletcimi aradım yüksel beyle görüştüm 2 tane alacağız tanesine 7bin tl fiyat verdi fiyat nasıl sence daha aşağı bulabilirmiyim?
Bende Motosiklecimden aldım Mert daha aşagısını bulamazsın.
engineagle06
24.September.2013, 14:04
Bende motorumu satıyorum 1100 km de sıfır ayarında bebek gibi baktığım motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlarım sayfada açmış olduğum ilandan bakabilirsiniz satılık r.r spyder diye ana sayfada mevcut ilan numarasıda var düşünürseniz uygun birşeyler yapabilirim
CELİL
24.September.2013, 15:18
Mert fiyat uygun ama sen yinede araştır daha uygun veren varsa onuda düşünebilirsin
yüksel beye tam refarans oluruz çok arkdaşımız oradan sorunsuz işlem yaptı 8)
mertozkan
24.September.2013, 15:36
Teşekkürler celil abi Ankara'dan da 7200 fiyat aldım + hediyeleri var yanında galiba burdan alıcam herhalde alır almaz resim yükleyeceğim
engineagle06
24.September.2013, 15:39
Teşekkürler celil abi Ankara'dan da 7200 fiyat aldım + hediyeleri var yanında galiba burdan alıcam herhalde alır almaz resim yükleyeceğim
Resimlerini bekliorz :)
CELİL
24.September.2013, 16:10
Hadi hayırlısı gelişmeleri ve resimleri bekliyoruz 8)
Ömer
24.September.2013, 16:48
Şimdiden hayırlı olsun, aldığın yer servis hizmeti veriyorsa küçük rakamlar için uzak bir yeri tercih etmemeni tavsiye ederim.
SÜRÜCÜ
24.September.2013, 17:05
Hayırlısı olsun
Zafer
24.September.2013, 18:52
Hayırlı olsun Mert nazar degmesim
mertozkan
24.September.2013, 20:04
Teşekkür ederim hepinize bugün iş çıkışı gidecektim artık yetişemedim bugün yarın gidip konuşacağım alacağım yer servis hizmetide veriyor birde bir sorum olacak sizlere motorum egzozlarını 2 perde açmak istiyorum rodajdan sonra mı yapmalı sizce yoksa direk açtırayammı?
CELİL
24.September.2013, 23:31
Teşekkür ederim hepinize bugün iş çıkışı gidecektim artık yetişemedim bugün yarın gidip konuşacağım alacağım yer servis hizmetide veriyor birde bir sorum olacak sizlere motorum egzozlarını 2 perde açmak istiyorum rodajdan sonra mı yapmalı sizce yoksa direk açtırayammı?
Mert makina düzene otursun rodajdan sonra eksozları yaptır 8)
mertozkan
25.September.2013, 19:53
Hadi hayırlı olsun bakalım bugün aldık RR'u Cumartesi teslim alacam inş artık etkinlikleriniDe yer alacağım çok sabırsızım herkese saygılar
CELİL
25.September.2013, 20:34
Hadi hayırlı olsun bakalım bugün aldık RR'u Cumartesi teslim alacam inş artık etkinlikleriniDe yer alacağım çok sabırsızım herkese saygılar
Hayırlı olsun Allah Kazasız Belasız Keyifle kullanmayı nasip etsin nazar 8)
şimdi zaman geçmez c.tesi gelmek bilmez resimleri bekliyoruz :|
mertozkan
25.September.2013, 22:56
Saol abi aldığım dakika resimleri çekiçem en kısa sürede resimleri yükleyeceğim abi çok heycanlıyım yerimde duramıom desem yeri hayaller başladı bile umarım şu 1 ay yağmur çamur olmaz :)
CELİL
25.September.2013, 23:08
Saol abi aldığım dakika resimleri çekiçem en kısa sürede resimleri yükleyeceğim abi çok heycanlıyım yerimde duramıom desem yeri hayaller başladı bile umarım şu 1 ay yağmur çamur olmaz :)
En sıkıntılı ve aynı zamanda en heycanlı bekleyiş işallah havalar iyi gider keyfini bol bol çıkarırsın nazar8)
mertozkan
25.September.2013, 23:16
Inş abi iyi dileklerin için teşekkür ederim. Ara ara seni rahatsız ederim artık derin bilgilerine baş vurmak için:)
mertozkan
26.September.2013, 22:57
Celil abi bir şey soracam yaklaşık 7 senedir motor kullanmıyorum biz kaza geçirdim baya kötü ölümden döndüm desem yeri allah korudu bu yüzden çok tedirginim bugün mct 250 ile baya bir test sürüşü yaptım biraz paslanmışım benim makine cumartesi geliyor çok tedirgin hissettim kendimi birde bugünki makinede biraz sıkıntılıydı gaz teli falan takılıo gibi oluyodu hatta bi düşme tehlikesi atlattım :)
yeni alacağım motor korumalık yaptırsam mı acaba bilemedim yoksa pratik yaptıkcamı eski halime gelir miyim? Kazadan dolayı çok tedirgin oldum bugün:(
CELİL
26.September.2013, 23:12
Mert büyük kaza sonrası illaki tedirginlik olur ama makinayı kullandıkça kısa zamanla tedirginliği atarsın spyderin ön maşa ilerde olduğundan dengesi ilk başta kalkışlarda 20 km gibi düşük hızlarda alışma ister ama kısa sürer tedirgin olma hemen alışırsın sıkntı olmaz 8)
mertozkan
28.September.2013, 21:36
Abiler makinem gelmedi bugün kafayı yiyecem vallaha bu seferde bekledikleri daytonaya sardım sizce faytona nasıl? Spydermı daytonamı? Kafayı yiyecem bi yardım edin ne olur
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.