Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Umurcan
28.September.2013, 02:28
Merhabalar ben istanbuldan 1 adet umur :) ... Özel güvenlik işiyle uğraşıyorum bi yandanda okul Ailenize katıldım çünki motorsikletlere aşığım ve yakında bir daytona almayı planlıyorum ve bu konuda yardımlarınza ihtiyacımvar bilgi anlamında hepsi bu kadar ... Teşekkürler ve iyiki aranıza katıldım burada birsürü şey hakkında daha şimdiden neredeyse fikir sahibi oldum çok teşekkürler nazar
Bugra
28.September.2013, 04:07
Merhabalar ben istanbuldan 1 adet umur :) ... Özel güvenlik işiyle uğraşıyorum bi yandanda okul Ailenize katıldım çünki motorsikletlere aşığım ve yakında bir daytona almayı planlıyorum ve bu konuda yardımlarınza ihtiyacımvar bilgi anlamında hepsi bu kadar ... Teşekkürler ve iyiki aranıza katıldım burada birsürü şey hakkında daha şimdiden neredeyse fikir sahibi oldum çok teşekkürler nazar
Hoş geldin dostum. Daytona candır :cheesy: Umarım en yakın zamanda motoruna kavuşursun 8)
Umurcan
28.September.2013, 04:55
Hoş geldin dostum. Daytona candır :cheesy: Umarım en yakın zamanda motoruna kavuşursun 8)
Teşekkür ederim - inşallah en kısa zamnda kavusurum
CELİL
28.September.2013, 09:32
Merhaba Umur aramıza hoş geldin :)
işallah kısa sürede gönlündeki Daytona ya kavuşursun hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)
SÜRÜCÜ
28.September.2013, 10:39
aramıza hoş geldin burada aradığım herşeri bulabilirsin bende yani katıldım bu aileye herksezı çok seviceksin şahsen bende daha kimseyi tanımıyorum ama hepsi gerçek motorcu ve dostlardır her konuda yardımcı olurlar bende elimden geleni yaparım çorlu dan sevgilerle aramıza hoş geldin
ruschen
28.September.2013, 16:11
Aramıza hoşgeldin.....Gönlündeki makinaya kavuşman dileği ile.
Umurcan
28.September.2013, 20:58
Hepinize ilginizden alakanızdan dolayı teşekkür ederim... iyiki aranıza katılmışım...
Ömer
29.September.2013, 20:35
Hoşgeldin, en kısa sürede gönlündeki motora kavuşman dileğiyle, keyifli forumlar.
av. Cevdet Yılmaz
30.September.2013, 10:36
Umurcan ailemize hoşgeldin kardeşim,
Gönlündeki motora biran önce kavuşursun inş,sonrasında da bütün buluşma ve organizasyonlarda görürüz seni inş:)
Forumda daimi olman dileğiyle
Ahmet Çakıl
30.September.2013, 11:28
Umurcan hoşgeldin. Daytona candır kandır heyecandır :D Ama önce komple koruma ekipmanları almanı tavsiye ederim.
Umurcan
02.October.2013, 03:57
Umurcan ailemize hoşgeldin kardeşim,
Gönlündeki motora biran önce kavuşursun inş,sonrasında da bütün buluşma ve organizasyonlarda görürüz seni inş:)
Forumda daimi olman dileğiyle
Motorum elime bi geçse o bulusmaların alayında yer alıcam inş...
Umurcan
02.October.2013, 03:58
Umurcan hoşgeldin. Daytona candır kandır heyecandır :D Ama önce komple koruma ekipmanları almanı tavsiye ederim.
Koruma ekipmanlarım hazırda beklemekte eski motorumdan kalma :D ama yine yeni 1kask almayı planlıyorum bıde deri yelek hiç fena olmaz :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.