Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yogun yagmur sonrası

iskenderyaz
28.September.2013, 17:13
Arkadaşlar dün geceki kötü yagmura yolda yakalandım fena ıslandım .Bugun motorda bi sıkıntı fark ettim vites geçişlerinde zorlanıyor özellikle 1 den 2 ye acaba biyerlerini yaglamam falanmı gerekir yagmur sonrası

CELİL
28.September.2013, 17:34
Arkadaşlar dün geceki kötü yagmura yolda yakalandım fena ıslandım .Bugun motorda bi sıkıntı fark ettim vites geçişlerinde zorlanıyor özellikle 1 den 2 ye acaba biyerlerini yaglamam falanmı gerekir yagmur sonrası

İskender geçmiş olsun sağlam yağmur yağdı
yağmur sürüşlerinden sonra makinayı yıkadıktan sonra zinciri vites ayağındaki küçük rotları hareketli yerleri yağlamak lazım seninde vites çubuğundaki rotları yağlayınca düzelir kolay gelsin8)

iskenderyaz
28.September.2013, 17:38
Abi pardon zahmet veriyorum ama bişey sorcam bendeki zincir yagı sprey ve sıktıktan sonra hafif körüyo onunla vites ayagı yaglanırmı acaba

iskenderyaz
28.September.2013, 17:38
sıktıktan sonra köpürüyor :)

CELİL
28.September.2013, 17:42
Abi pardon zahmet veriyorum ama bişey sorcam bendeki zincir yagı sprey ve sıktıktan sonra hafif körüyo onunla vites ayagı yaglanırmı acaba

sıktıktan sonra köpürüyor :)

benim zincir yağıda aynı köpürenden :mrgreen:
tüm yağnacak yerlere kullanabilirsin 8)

iskenderyaz
28.September.2013, 17:43
Teşekkürler abi çok sagol

burak_332
28.September.2013, 21:30
abi bu arada zincir temizlemede gaz yağını öneriyorum

iskenderyaz
28.September.2013, 21:35
Ya hep aklımda zinciri komple temizleyip sıfırdan yaglamak bi türlü cesaret edip yapamadım aslında baya detaylı anlatım forumda mevcut şimdilik sadece yaglıyorum