Orijinalini görmek için tıklayınız : yağ damlaması...
barkin07
01.October.2013, 00:25
merhabalar
ben regalımı yenı aldım ve arada sırada yağ damlatıyor
tamırcıye goturdugumde kecelerını kontrol ettı kacıran yok yag tankındanda kacırmıyor olsa olsa tahliyeden atmıstır felan dedi.
bilgilerinizi benımle paylasırsanız cok sevınırım arkadaslar...
CELİL
01.October.2013, 10:50
Merhaba osman damlayan yağ az ve keçeleriden değilse sorun değil servisin dediği durum motor bloğunun üzerinden bir hortum çıkar bu hortum motor sıcakken buharlaşan yağı tahiye eder buda yoldan geldiğinde motorun altına 1-2 damla yağ atabilir normal bir durum ara ara yağını kontrol et eksilme varmı normalde kısa dönemde eksilme yapmaz 8)
ruschen
01.October.2013, 10:50
merhabalar
ben regalımı yenı aldım ve arada sırada yağ damlatıyor
tamırcıye goturdugumde kecelerını kontrol ettı kacıran yok yag tankındanda kacırmıyor olsa olsa tahliyeden atmıstır felan dedi.
bilgilerinizi benımle paylasırsanız cok sevınırım arkadaslar...
Bildiğim kadarıyla motor yağı ısındığında buharlaşıyor ve bu yağ buharı tahliye hortumundan dışarı atılıyor. motorun sağ ve solundaki karter kapaklarının altını (keçe kısımlarını)bezle kontrol et. Bez temizse sorun yok.Tahliye hortumu bizim 250 e9 larda motor altında aşşağı sarkan boşta siyah hortumdur.Motor altının daima temiz kalmasını sağla bu arada motor altındaki yağ boşaltma vidasınıda kontrol et tam sıkılmış mı ?Kolay gelsin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.