Orijinalini görmek için tıklayınız : Üniversite Motorsiklet Clubü Buluşma
dokin
07.October.2013, 22:25
Arkadaslar merhaba maglum hava guzellesti geleneksel çarsamba bulusmamizi bu hafta gerceklestirelim. Sizlere yazin basindan beri bahsettigim universite motorsiklet klubunu de bu hafta kurdum. Bu carsamba ve persembe universite geneli klup tanitim haftasi. Acacagim klüp masasinda siz degerli arkadaslarimi da gormek istiyorum.
Yer istanbul bilgi universitesi, Santral kampusu. (eyupteki feshaneden 1 km daha ilersi) kampus guzel ve buyuk yeşillikler içinde bir kampüstür. Bu carsamba bulusmasini isterseniz burada da gerceklestirebiliriz.
Saat olarak oglen 1-2 gibi okulun en civcivli olduğu saatler, saati uyan varsa bu saatlerde beklerim.. İsteyen dilediği saatte gelir de maksat biraz da şov gösterisi yapmak:) okul yönetimiyle konuştum motorları otoparka değil direk kulüp masamızın yanına koyabilicez, bunun yanı sıra yeme içme tüm masraflarınız bizzat kulübüme aittir:)
Yanımda olmanızı bekliyorum, sevgiler..
Doğukan.
CELİL
07.October.2013, 22:29
Bir terslik olmazsa Çarşamba günü 1-2 gibi ben destek vermek için gelirim 8)
Ayrıca çarşamba toplatısını dediğin gibi üniversitede yapalım Haydi şov zamanı kimler geliyor :)
korhan_751
07.October.2013, 22:40
Bende kesinlikle destek için orda olacağım.
Bugra
07.October.2013, 23:25
Arkadaşım tebrik ederim çok güzel bi düşünce. Keşke bende desteğe gelebilseydim çok istedim :)
ozgur
07.October.2013, 23:26
Gelebilsek güzel olurdu malüm hafta içi iş güç. Kampüs havası solumayalı on yıl geçti. Okul yıllarım geldi aklıma.
cihan54
07.October.2013, 23:53
Müsait olan arkadaşların katılmasını şahsım adına temenni ediyorum. Ben istanbulda olsaydım 1-2 saatliğine katılmak için dahi olsa işimden izin alır yine gelir katılırdım. Ama mesafem var malesef...
mrtglc
08.October.2013, 00:37
Doğukan öncelikle tebrik ederim. Doğru bir oluşum ve süper bir tanıtım düşünmüşsün. Ben müsait olursam katılmaya çalışacağım. Kendi açımdan baktığım zaman motosiklet kültürünü ve insanların motor kullanıcılarına bakış açısını (en azından ulaşabildiğin insanlarda) değiştirecek bir organizasyon.
CELİL
08.October.2013, 22:41
Doğukan'dan aldığım son bilğiye göre değişiklik oldu Çarşamba değil Perşembe ye alındı büyük etkinlik..8)
Perşembe günü Kimler gelebilecek yokmu müsait olan arkadaşlar :)
Ömer
09.October.2013, 09:00
Destek için bende gelmek isterdim ama :( o gün bayram için yola çıkıyorum.
cihan54
09.October.2013, 09:05
Doğukan'dan aldığım son bilğiye göre değişiklik oldu Çarşamba değil Perşembe ye alındı büyük etkinlik..8)
Perşembe günü Kimler gelebilecek yokmu müsait olan arkadaşlar :)
Haftasonuna alın, ben de kırmızı renk de katalım araya :happy:
CELİL
09.October.2013, 10:38
Haftasonuna alın, ben de kırmızı renk de katalım araya :happy:
Malesef hafta sonu olmuyor bu okul sosyal clup organizazyonu stand tarihlerini okul belirliyor ve hafta sonu ögrenciler yokki kime tanıtım yapıcan :(
ruschen
09.October.2013, 10:43
1. CELİL
2.Ruschen
CELİL
10.October.2013, 10:48
Arkadaslar merhaba maglum hava guzellesti geleneksel çarsamba bulusmamizi bu hafta gerceklestirelim. Sizlere yazin basindan beri bahsettigim universite motorsiklet klubunu de bu hafta kurdum. Bu carsamba ve persembe universite geneli klup tanitim haftasi. Acacagim klüp masasinda siz degerli arkadaslarimi da gormek istiyorum.
Yer istanbul bilgi universitesi, Santral kampusu. (eyupteki feshaneden 1 km daha ilersi) kampus guzel ve buyuk yeşillikler içinde bir kampüstür. Bu carsamba bulusmasini isterseniz burada da gerceklestirebiliriz.
Saat olarak oglen 1-2 gibi okulun en civcivli olduğu saatler, saati uyan varsa bu saatlerde beklerim.. İsteyen dilediği saatte gelir de maksat biraz da şov gösterisi yapmak:) okul yönetimiyle konuştum motorları otoparka değil direk kulüp masamızın yanına koyabilicez, bunun yanı sıra yeme içme tüm masraflarınız bizzat kulübüme aittir:)
Yanımda olmanızı bekliyorum, sevgiler..
Doğukan.
Evet arkadaşlar öglenden sonra ben ve salih orada olucaz müsait olan arkadaşları bekliyoruz stand akşam 5-6 ya kadar açık olucak 8)
Fatih
10.October.2013, 11:15
Mesai saatleri içinde olduğundan gelemiyoruz.Yoksa renklendirirdik orayı güzel.
korhan_751
10.October.2013, 11:52
Bende destek için geliyorum öğlen 12 ile 2 arası ordayım
kardeşimin harleyciler karşısında ezilmesine izin vermem len :D
CELİL
10.October.2013, 19:17
Evet Doğukan arkadaşımıza destek için ziyatine gittim 8)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1377367_712811375413150_1460355309_n.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.