Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avandallık

Bugra
09.October.2013, 21:34
Abilerim motosikletimi aldığımda avandallığım boş idi bunun böyle mi olması gerekiyor yoksa servise bildireyim mi bayramda İzmir'e gitmeyi düşünüyorum ne olur olmaz diye bi kaç parça şey yanımda bulunsa iyi olur ama avandallığımın boş olduğunu fark ettim

CELİL
09.October.2013, 21:43
Buğra sıfır makinanın avandanlık takımı makinayla birlikte verilmesi lazımdı içinde
2 düz agızlı anahtar 1 çift taraflı tornavida 1 pense 1 alyan anahtar 1 buji anahtarı olur 8)

Bugra
09.October.2013, 21:45
Buğra sıfır makinanın avandanlık takımı makinayla birlikte verilmesi lazımdı içinde
2 düz agızlı anahtar 1 çift taraflı tornavida 1 pense 1 alyan anahtar 1 buji anahtarı olur 8)

Haziranda almıştım motoru bunu gidip bildirsem şimdiye kadar neredeydin derler mi ki :D

CELİL
09.October.2013, 21:47
Haziranda almıştım motoru bunu gidip bildirsem şimdiye kadar neredeydin derler mi ki :D
elinde varsa verir sorun yapmaz yoksa böyle geldi bunda yok der gönderir 8)

Ahmet Çakıl
10.October.2013, 11:22
Celil abi bu avadanlık motorun neresinde oluyor? Koltuğun altında sağda kuçuk bir kutu var onun içinde mi? Ben avadanlık falan göremedim. Bana da vermediler o zaman.

Bugra
10.October.2013, 11:26
Celil abi bu avadanlık motorun neresinde oluyor? Koltuğun altında sağda kuçuk bir kutu var onun içinde mi? Ben avadanlık falan göremedim. Bana da vermediler o zaman.

Aynen sag tarafta yan kapaklarin orda anahtar girisi olan bir yer var

ruschen
10.October.2013, 11:27
Benim avadanlıkta boştu. Bende oraya çakmak monte ederek değerlendirdim.:cheesy:
Bir şekilde değerlendirmek lazım.

http://o1310.hizliresim.com/1g/b/tfqvg.jpg