Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka teker ebatı büyütmek
Umurcan
17.October.2013, 17:31
Motorumun arka tekerinin ebatını buyutmek ıstıyorum sızce sakıncaları varmı yada bunu nerelerde yaptırabılırız maliyeti tahmini ne kadar tutar ... motor R.R Daytona 350... Şimdiden teşekkürler Hayırlı bayramlar
*İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de....
Bugra
17.October.2013, 17:38
Bende düşünmüştüm ama fazla büyütmeyi değil bir ebat büyütmeyi düşündüm ama sürtünme artacağı için daha fazla güç harcayacak motor bunun eksileri olucak tabi ki de bundaki masraf lastik değiştirme masrafıdır ama sen arka çamurluğu genişletip daha büyük ebatlarda taktırmak istersen masrafta sorun da büyüyecektir diye düşünüyorum. Bunlar düşüncelerim yanlışlarımı konuyla daha net bilgiler verebilecek abilerimiz düzeltecektir
Umurcan
17.October.2013, 17:44
Bende düşünmüştüm ama fazla büyütmeyi değil bir ebat büyütmeyi düşündüm ama sürtünme artacağı için daha fazla güç harcayacak motor bunun eksileri olucak tabi ki de bundaki masraf lastik değiştirme masrafıdır ama sen arka çamurluğu genişletip daha büyük ebatlarda taktırmak istersen masrafta sorun da büyüyecektir diye düşünüyorum. Bunlar düşüncelerim yanlışlarımı konuyla daha net bilgiler verebilecek abilerimiz düzeltecektir
Sanırım tüm daytona kullanıcılarının kafasından geçmiş birşeydir bu motorun tıpı çizgileri çok musayıt ama kaldırabılırmı orası az muamma :)) ama eger ilerde daytona kasasının ıcıne dragstar motoru monte edebilirsem bunu deneyebilirim o zaman kuskum kalmaz dıye dusunuyorum ... :)
CELİL
17.October.2013, 18:37
Arka maşayı büyüterek lastiği büyütmek istiyorsan sağlam masraf olur özel modifiye işi yapan firmalarla konuşmak lazım
Ve en önemli kısmı bu işlemi yapınca bizim hasas şanzuman dişlilerimiz bu yükü kaldırmaz bence 8)
Umurcan
17.October.2013, 18:40
Arka maşayı büyüterek lastiği büyütmek istiyorsan sağlam masraf olur özel modifiye işi yapan firmalarla konuşmak lazım
Ve en önemli kısmı bu işlemi yapınca bizim hasas şanzuman dişlilerimiz bu yükü kaldırmaz bence 8)
Bu işin içindende çıkamıcam galıba :D bakalım kısmet ederse allah ilerde custom bir makına yaparız :)
CELİL
17.October.2013, 18:54
Bu işin içindende çıkamıcam galıba :D bakalım kısmet ederse allah ilerde custom bir makına yaparız :)
Hepimizin hayalinde bir garajımız olsun yurt dışındaki imkanlar olsun kendi makinamızı yapalım var amaaa türkiyede bu masesef çok zor inşallah sen başarırsın 8)
Umurcan
17.October.2013, 19:47
Hepimizin hayalinde bir garajımız olsun yurt dışındaki imkanlar olsun kendi makinamızı yapalım var amaaa türkiyede bu masesef çok zor inşallah sen başarırsın 8)
Abi inşallah hayallerimizi hep beraber başarırız bu arada o plastik Garajı aldım :D mukemmel bısey :D
Bugra
17.October.2013, 21:16
Dostum Dragstar motoru olmuyor bizim makinelere şaftlı olduğu için dragstarlar bizim zincirlilere çevrilmiyormuş ama shadowların motorları uyumormuş galiba ben hala araştırmaktayım güzel bi motor aksamı bulabilirsen kaçırma :D
Umurcan
18.October.2013, 05:15
Dostum Dragstar motoru olmuyor bizim makinelere şaftlı olduğu için dragstarlar bizim zincirlilere çevrilmiyormuş ama shadowların motorları uyumormuş galiba ben hala araştırmaktayım güzel bi motor aksamı bulabilirsen kaçırma :D
İnşallah bulabiliriz.... :cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.