PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikayet mail kampanyası

CELİL
20.October.2013, 21:48
Arkadaşlar Hepimiz severek kullandığımız Regal Raptor makinalarımızın son günlerde garanti ve servis hizmetleri fiyatları konusunda çok mağdur oluyoruz ve bu durumu Regal Raptor un distirbütörü olan Emre ltd ye mağduryetimizi anlatan mail göndererek dikkatlerini çekip iyileşme sağlayabiliriz ama bunun için her forum üyesi arkadaşımızın aşağıda bilğilerini verdiğim mail adresine mail atması gerekiyor.
Ne kadar kalabalık olduğumuzu görmeleri gerekiyor yoksa sonuç alamayız 8)
EMRE YEDEK PARÇA TİC. LTD. ŞTİ.

Adres: Osmanpaşa Caddesi No. 6/A Güneşli İstanbul Türkiye
Telefon: (0212) 656 2 656
Fax: (0212) 656 31 00
E-Posta: mail@emremotor.com

http://www.motorland.com.tr/

Ben Mail attım :)

mrtckrt
20.October.2013, 21:59
abi evet haklısın sayımızın azımsanamayacak kadar olduğunu göstermek lazım bunda da herkes kendi başından geçen servis hikayesini paylaşırsa yani sabit bir maili değilde herkes kendi derdini anlatsın ve mail atan arkadaş bu başlık altında " ben de yazdım" desin ve hatta belki kampanyaya daha çok katılımcı için forum üyelerini teşvik bile edebiliriz mesela şikayet maili yazan her üyeye +1 yıldız verilebilir. tabi bu sadece kişisel fikrim...

mrtckrt
20.October.2013, 22:13
arkadaşlar gönderdim ben kendi derdimi anlattım ve biz buradayız dedim. kendi çapımda :)

Merhaba iyi çalışmalar,
Yaklaşık 1 yıl kadar önce Denizli Nur Motor’dan sıfır Km. RR 250 E-10 motor satın aldım, motorumdan son derece memnunum biz motor sevdalılarını bu güzel makinalarla buluşturduğunuz için teşekkür ederim.Motorumu daha almadan, halen aktif olarak çalışan “regalraptor.net” forumuna üye oldum. Sizin de yakından takip ettiğiniz gibi forum sitemiz gerçekten harika zaten mail adresinizi de yine forum sitesinden aldım. Yaklaşık 2 ay kadar önce mesleğim sebebiyle Kars iline taşındım yaptığım araştırmalara göre Kars ilinde yetkili servisinizin olmadığını öğrendim. Makinamın halen 2 yıl garantisi bulunmakla beraber oturduğum ilde RR yetkili servisi olmaması sebebiyle gerek motorun rutin bakımları gerekse de muhtemel arızalarına müdahale edemeyeceğim. Bu maduriyetim hakkında beni yönlendirmenizi rica ediyorum.

SAYGILAR...

Murat CANKURT
TEL NO: 0 507 925 1077

korhan_751
21.October.2013, 10:07
Merhaba

Ben Regal Raptor 350 Daytona kullanıcısıyım, motorum 7000 km de ve şimdiye kadar hiç şaşmadan tüm bakımlarını Regal Raptor yetkili servislerinde yaptırdım. Lakin bundan sonra yetkili servislerde bakım yaptırmayı düşünmüyorum. Nedeni ise daha 7000 km de olan motorumun şanzuman ağrızası çıkarması ve yetkili servislerin daha motorun içini açıp bakmadan, motoru dahi görmeden, bunu garanti kapsamında onarmayı reddetmesidir.
Bana maliyeti 900 lirayı bulacak olan bu ağrızayı yetkili servisler kabul etmiyor. 2 yıl garantili olarak aldığımı sandığım motorum, sadece müşteriye satarken kağıt üzerinde garantiliymiş onu anlamış oldum. Tamamen düzmece bir garantiye sahip olan bu motorumu satıp bir dahada hiçbir tanıdığımın, arkadaşımın, akrabamın, Regal Raptor motor almamasını sağlayacağımı size garanti ederim.

Bu http://www.regalraptor.net/ üzerinden yürütülen şikayet maili kampanyasıdır.

CELİL
21.October.2013, 10:36
Arkadaşlar Maillerde çözüme yönelik üslup kullanalım restleşmeyin yapıcı olunki sonuç alalım 8)

av. Cevdet Yılmaz
21.October.2013, 10:42
Bende gerekeni yazıp maili gönderdim.
Arkadaşlar iki dakika ayırıp mail atalım,kalabalık olmazsak sesimizi duyuralım derken daha da güç kaybetmeyelim :D

ruschen
21.October.2013, 12:04
Bir mail de benden gitti.

Mrtsvml
21.October.2013, 13:10
CELİL abi süper düşünmüşsün teşekkür ederim.bende bir üye olarak mail atacam birazdan.şu an alanya regal servisinden yazıyorum foruma.şanzuman sorunu bendede patlak verdi 3.vites yok malesef.sökülmesini bekliyorum.motorumun garantisi devam ediyor umarım bir çözüme ulaşır.Bu kampanyada çoğunluğu yakalamamız ve sesimizi duyurmamız cok önemli.

korhan_751
21.October.2013, 15:07
Evet Daytonaların Kronik iki sorunu

1. Karbüratör vakum lastikleri
2. 3. vites dişlisinin sıyırması ve şanzumanın dağılması.

korhan_751
21.October.2013, 15:08
CELİL abi süper düşünmüşsün teşekkür ederim.bende bir üye olarak mail atacam birazdan.şu an alanya regal servisinden yazıyorum foruma.şanzuman sorunu bendede patlak verdi 3.vites yok malesef.sökülmesini bekliyorum.motorumun garantisi devam ediyor umarım bir çözüme ulaşır.Bu kampanyada çoğunluğu yakalamamız ve sesimizi duyurmamız cok önemli.

Kardeşim ne işlem yapıldığını, ne kadar tuttuğunu söylersen benim için çok yararlı bilgi olur. aynı dert bendede var şu an

Mrtsvml
21.October.2013, 17:23
Kardeşim ne işlem yapıldığını, ne kadar tuttuğunu söylersen benim için çok yararlı bilgi olur. aynı dert bendede var şu an benim durum da cumartesi akşamüstü oldu kardeşim.motoru hep devrinde kullanırım çok şaşırdım durduk yere oldu resmen.bu sabah verdim motoru ama dükkkanda adam olmadığı için açıp bakamadı bi sürecem deneyecem sonra motoru açaçam istanbulla bağlantıya geçeçem dedi usta.bekliyorum fakat sıkıntılı bir süreç olağı belli şimdiden.ya alanya yada istanbul bir pürüz cıkartacak gibi bakalım nolacak.bir gelişme olduğunda senide bilgilendiririm mutlaka

korhan_751
21.October.2013, 17:52
Ben yetkililerle konuşmama rağmen motoru garantiye sokmadılar 3. vitesten tık tık diye ses gelmeye başladı zamanla o ses çoğaldı, şu anda 3. viteste gidemiyorum bile sanki demir demir vuruyor. bende bu hafta içi götürücem servise ama bana maliyeti 600 küsür liralara gelicek. o yüzden sen ordan bastır ben burdan bastırayım arayalım emre ltd şti konuşalım bu kronik bir problem boşuna para vermiyelim.

Ahmet Çakıl
21.October.2013, 17:58
Ben de mail attım arkadaşlar lütfen katılım sağlayalım.

Merhaba;

Henüz 250 kilometrede olan motorumla ilgili sıkıntılarım var. Motorumu aldığım gün daha ilk sürüşümde eve gelirken egsozundaki vidalar düştü ve bir egsozdaki 2 saplamanın biri de kırılmıştı. Şans eseri egsoz düşmedi belki de arkadan gelen bir aracın kaza yapmasına sebep olabilir hatta düşen egsoz bir insana çarparak ölümüne sebep olabilirdi. Ayrıca sele altındaki sol kapağın ayaklarından biri kırık ve yolda giderken tangır tungur ses yaparak gidiyorum ve bu berbat bir duygu motorumdan keyif alamıyorum. Bir de gidonda boşluk var en ufak çukurda tak tuk vuruyor. Gelin görünki bu sıkıntılarımın hiç birini garanti karşılamıyor elimizdeki garanti belgeleri hiç birşey ifade etmiyor. Yedek parçalar da cep yakıyor. Servisler ücretsiz olması gereken ilk bakımda bile bir sürü para alıyor. Rutin bakımlarını saymıyorum bile. Ayrıca motorların kurulum aşamasında teknik elemanlar yaptıkları işe kesinlikle özenmiyorlar ve bizim hayatlarımızı tehlikeye atıyorlar.

Bir Regal Raptor kullanıcısı olarak çok severek aldığım motorumu uzun süre binemeyeceğimi düşünmeye başladım. Regal Raptor’un satış sonrası hizmetleri malesef kullanıcılarını üzüyor. Türkiye’de motosiklet piyasasında Regal Raptor hayran kitlesi oluşabilecek bir marka iken malesef satış sonrasında bizler mağdur olduğumuz için bindiğiniz dalı kestiğinizi düşünüyorum.

Regal Raptor’un Türkiye piyasasında yerleşmesi güçlenmesi ve sadık bir tüketici kitlesine ulaşması için Satış sonrası hizmetlere azami özeni vermeniz gerekiyor. Unutulmamalıdırki bir müşteriye bir malı birden fazla defa satabiliyorsanız ticari faaliyetlerinize devam edebilir ve karlılığınızı sürdürebilirsiniz.

Çok birşey istemiyoruz. Olması gerekeni istiyoruz. Garanti kapsamının olması gerektiği kapsamda olması ve özenli ve düzgün fiyatlı servis hizmeti.

Saygılarımla,

Ahmet Çakıl

ahmetcakil@gmail.com

CELİL
21.October.2013, 21:09
Arkadaşlar sadece sıkıntı yaşayan arkadaşlar değil herkes basitce servisler fiyatlar garanti konusunda iyileştirme talebi olan mesaj atmanız yeterlidir herkes mesaj atmazsa hiçbir sonuç alamayız duyarlı olalım 8)

omeryukksel
21.October.2013, 21:39
Bende yazıp gönnderdim arkadaşlar.Sıkıldım artık parça sorduğumda o yok bu yok diye cevap almaktan

wolverin545
21.October.2013, 21:45
bi mail attım ama akıllara zarar arkadaşlar. eminim dikkatlerini çekecektir 8)

ruschen
21.October.2013, 21:56
Tüm spyder ve daytona sahiplerine kolay gelsin.

Buradan anlaşıldığı üzere Spyder ve daytonlarda kronik sorunlar var. Benim klasikte(250 E-9b) bu tür sorunlar var mı bilmiyorum. 4500 km oldu vitesler şıkır şıkır vites atma filan yok, sabahları tek marşta çalışıyor. soğuk havalarda jikleli çalıştırıyorum tabii. Motorumun çekişi ilk günkü gibi, beni bugüne kadar hiç üzmedi.nazar Bu hafta yağını değiştirtmek için servise gidicem kendimde değiştiririm ama garanti iyi kötü devam etsin. Not: orijinal lastiklerine güvenmiyorum en kısa zamanda en iyi lastiklerden alıp taktırıcam kışında kullanmayı düşünüyorum.

Ömer
21.October.2013, 22:21
Kronik sorunların çözümü olarak bu sayfa açılmamış. Bu kadar basite indirgemek çok yanlış olur.
Burada bayi ve bayilerin yanlış servis politikaları distribitöre duyurulmaya çalışılıyor.
Herkes İstanbul'da değil ve Motorland'a servise gidemiyor. Amaç müşterisini gereksiz yere üzen bayilerin düzgün hizmet verebilmesini sağlamak.

Tüm spyder ve daytona sahiplerine kolay gelsin.

Buradan anlaşıldığı üzere Spyder ve daytonlarda kronik sorunlar var. Benim klasikte(250 E-9b) bu tür sorunlar var mı bilmiyorum. 4500 km oldu vitesler şıkır şıkır vites atma filan yok, sabahları tek marşta çalışıyor. soğuk havalarda jikleli çalıştırıyorum tabii. Motorumun çekişi ilk günkü gibi, beni bugüne kadar hiç üzmedi.nazar Bu hafta yağını değiştirtmek için servise gidicem kendimde değiştiririm ama garanti iyi kötü devam etsin. Not: orijinal lastiklerine güvenmiyorum en kısa zamanda en iyi lastiklerden alıp taktırıcam kışında kullanmayı düşünüyorum.

CELİL
21.October.2013, 22:24
Kronik sorunların çözümü olarak bu sayfa açılmamış. Bu kadar basite indirgemek çok yanlış olur.
Burada bayi ve bayilerin yanlış servis politikaları distribitöre duyurulmaya çalışılıyor.
Herkes İstanbul'da değil ve Motorland'a servise gidemiyor. Amaç müşterisini gereksiz yere üzen bayilerin düzgün hizmet verebilmesini sağlamak.

Ömer çok doğru yazmışsın TAM olarak bunu yapmaya çalışıyoruz :cheesy:

ruschen
22.October.2013, 00:17

Öncelikle kronik sorun olup, olmadığı tespit edilmeli ve varsa bu sorunlar garanti kapsamında çözüme kavuşturulabiliyor mu.?
Buda en iyi aynı sorunla kaç kişinin karşılaştığının tespit edilmesi yolundan geçer. Aynı sorunla karşılaşan kullanıcıların servislerden aldığı cevaplar üzerinden gerekirse, Türkiye distribütörü ve hatta İngilizce örnek mail ile çindeki fabrika yetkililerine kadar şikayetler dile getirilebilir.

Aksi durumda servislerin vereceği en kolay cevap kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza olup, garanti kapsamı dışındadır gibi saçma bir cevap olur.

Tavır almadan önce Yazımı dikkatlice okuyun lütfen..(Ömer ve CELİL)
Klasik modellerdede kronik sorun varmı yokmu onu en iyi burada kullanan arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum.NOT: kronik sorundan kasıt fabrikasyon hatasıdır.Bu tespit edilebilirse iş kolaylaşır.Bu durumun garanti kapsamına sokulması yönünde baskı yapılır.Ayrıca servisleri distribütörün kriter belirleyerek ince eleyip sık dokuyarak seçtiğini sanmıyorum.Bunada dikkat çekmeliyiz.

CELİL
22.October.2013, 01:10
Öncelikle kronik sorun olup, olmadığı tespit edilmeli ve varsa bu sorunlar garanti kapsamında çözüme kavuşturulabiliyor mu.?
Buda en iyi aynı sorunla kaç kişinin karşılaştığının tespit edilmesi yolundan geçer. Aynı sorunla karşılaşan kullanıcıların servislerden aldığı cevaplar üzerinden gerekirse, Türkiye distribütörü ve hatta İngilizce örnek mail ile çindeki fabrika yetkililerine kadar şikayetler dile getirilebilir.

Aksi durumda servislerin vereceği en kolay cevap kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza olup, garanti kapsamı dışındadır gibi saçma bir cevap olur.

Tavır almadan önce Yazımı dikkatlice okuyun lütfen..(Ömer ve CELİL)
Klasik modellerdede kronik sorun varmı yokmu onu en iyi burada kullanan arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum.NOT: kronik sorundan kasıt fabrikasyon hatasıdır.Bu tespit edilebilirse iş kolaylaşır.Bu durumun garanti kapsamına sokulması yönünde baskı yapılır.Ayrıca servisleri distribütörün kriter belirleyerek ince eleyip sık dokuyarak seçtiğini sanmıyorum.Bunada dikkat çekmeliyiz.
Konu başlığı kronik sorunlar değil :evil:
Tüm sorunlarımızı sıkıntılarımızı direk ana merkeze ulaştırıp servislerin ve distribütörün sorumluluklarını yerine getirmesi için güç birliğidir distribütörün karşısında ne kadar birlik olarak çıkarsak o kadar sorunlarımıza çözüm buluruz 8)
Konunun amacını bir daha açıklamıcam bundan sonraki konu dışı mesajlar silinecektir ...

Soul Of A Rider
22.October.2013, 03:24
Mail atıldı. Uzunca bir mail oldu. Başımdan geçenler, çözüm sürecindeki sıkıntılar, servis bakım ücretleri kısacası satış sonrası hizmetteki sıkıntılarımı yazdım.

Regal markasının daha güzel bir geleceği olması açısından umarım dikkate alınırız.

korhan_751
22.October.2013, 10:48
Biz mail Atıyoruzda acaba o mailler okunuyormu ? Okunuyorsada kim okuyor acaba ?

CELİL
22.October.2013, 10:58
Biz mail Atıyoruzda acaba o mailler okunuyormu ? Okunuyorsada kim okuyor acaba ?
Çok mail atılır istediğimiz çoğunluğa ulaşırsak firmayı arayıp emre ltd.nin sahibi erdem beyi haberdar edicem sonuçta bu işlem onun için hiç ulaşamayacağı çok kıymetli gerçek pazar bilğisi demek 8)

cihan54
22.October.2013, 11:21
Bir markanın 'MARKA' olması, müşteri memnuniyetinden geçer. Firma, geri bildirimleri iyi bir şekilde değerlendirir ve bunları kendi leyhine kullanacak şekilde kullanırsa o zaman ilerleme kaydedebilir.Bu hareket de aslında bunun en iyi yolu oluyor. 8)

Ömer
23.October.2013, 12:19
Maili hazırlayıp gönderdim. Motorumu almaya gittiğimde gönderilen maillerin nasıl değerlendirildiğini sorup bir kontrolünü yaparım.
Bakalım nasıl değerlendiriliyor, ses getirmiş mi diye.

korhan_751
23.October.2013, 15:32
Bu konuyu tüm RR kullanıcılarının güncel tutması lazım. '' Benim motorumda bir sıkıntı olmadı '' diye düşünen arkadaşların ilerde illaki motorlarıyla alakalı sıkıntı yaşayacaklarını ve garanti kapsamında olan bu sıkıntının, garanti kapsamında onarılmasında sıkıntı yaşayacaklarını söylüyoruz. o yüzden bu konuya destek verelim.

ruschen
24.October.2013, 10:01
Maili hazırlayıp gönderdim. Motorumu almaya gittiğimde gönderilen maillerin nasıl değerlendirildiğini sorup bir kontrolünü yaparım.
Bakalım nasıl değerlendiriliyor, ses getirmiş mi diye.

salı günü motoland'ta 4000 km bakımı yaptırdım. O esnada mailleri sordum... Çok iyi değerlendiriyorlar.:mrgreen::mrgreen:

CELİL
24.October.2013, 13:14
Arkadaşlar az önce emre ltd. den müsteri temsilcisi ahmet beyle uzun bir telefon görüşmesi yaptık
Mailler yerine ulaşmış ve dikkate alınmış hepsi tek tek okunuyor ve değerlendiriliyormuş
bazı konularda bizim haklı bazı konularda onların haklı olduğu durumlar var fakat bazı maillerin çok ağır bir dille yazıldığını ifade ediyorlar bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor bizim amacımız Regal Raptoru kötülemek yara vermek değil sorunlarımıza çözüm bulacak uzlaşmacı tavırla sorunlarımızı firmaya iletip çözüm bulmaktır üsluba dikkat edelim lütfen çözüme yönelik öneri ve yapıcı maile devam 8)

Soul Of A Rider
24.October.2013, 17:55
Benimde Ahmet Bey ile uzun bir görüşmem oldu. Başka bir konu için aradım ama ismimi sorduktan sonra direk bana mailimin şuan karşısında olduğunu söyledi. Mailleri tek tek takip ediyorlar yani. Yıkıcı değil yapıcı eleştirilerle Regal Raptor markasını daha fazla kişi için cazip hale getirmek herkes için iyi olacaktır. Motorlarımızı zaten seviyoruz ama satış sonrası hizmetler ile ilgili sıkıntılar var. Bir kaç arkadaşım bu sıkıntılara benimle birlikte şahit olduğu için RR almaktan vazgeçtiler. Bu mailleşme trafiği bazı şeylerin düzeltilmesinde yardımcı olur umarım.

Respect

korhan_751
25.October.2013, 17:40
Maillerin dikkate alındığına sevindim.

Güncel