PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servis sonrası Kaza!

Umurcan
04.November.2013, 22:48
Merhaba ailem Bugün motorumu servisten büyükbi sevinçle aldıktan sonra evime doğru gidiyordum sağ şeritten sol şeride sinyalsiz bi sekilde geçen bi öküz yüzünden dengemi kaybettim ama sonra tekrardan toparladım ve yola devam ederken bu öküz önümdeydi hala pilakası 34 sat 697 bu öküz tekrar bi şey yapablir diyerekten aracı çaprazıma aldım ve devam ettım ve aniden yolum ortasında fren çekti ve aracı sola kıvrıldı ne kadar hızlı manevra alsamda kurtaramadım kazayı ama hafiflettim motorum sola yattı yaklaşık 90 la felan gidiyordum motorun sol kısmı komple çizikler içinde göçük yok sanırım boya ile halledebilirler motoru bunun ardından servise tekrardan götürdüm önümde duran o öküzde hiç bir şekilde araçtan ınmedı bunun aksine hızla yerden uzaklaştı benım hiçbir yerimde birşey yok full koruma dediğimiz şeyin mucizzesini ilk kez yaaşıyorum diğer arkadaşlarada korumasız yola çıkmamalarını tavsiye ediyorum ...Ve burda benim bir hatam varsa ve bu hata sizce ne olabilir ? şimdiden teşekkür ederim herkeze

CELİL
04.November.2013, 23:19
Umurcan çok geçmiş olsun Allah korumuş bayağı sürat varmış sana birşey olmaması sevindirici bence hemen trafik polisiyle görüş bir kaza tespit tutanağı doldur o aracın plakasını ver ve onun senin üzerine önüne kırıp düşmene sebep olduğunu kaçtığını belirt sen haklı çıkarsan tüm masrafların onun siğortasından karşılanır :(

Umurcan
05.November.2013, 00:37
Umurcan çok geçmiş olsun Allah korumuş bayağı sürat varmış sana birşey olmaması sevindirici bence hemen trafik polisiyle görüş bir kaza tespit tutanağı doldur o aracın plakasını ver ve onun senin üzerine önüne kırıp düşmene sebep olduğunu kaçtığını belirt sen haklı çıkarsan tüm masrafların onun siğortasından karşılanır :(

Teşekkürler abiicim

kurye61
05.November.2013, 01:28
Kardes cok gecmis olsun celil abininde dedigi gibi sana birsey in olmamisina sukur plaksinii aldim malum butun gun yoldayim rastlarsam senden slm soylerim okuz kardese derin bir cizigle selamini iletirim insallah

Umurcan
05.November.2013, 01:29
Kardes cok gecmis olsun celil abininde dedigi gibi sana birsey in olmamisina sukur plaksinii aldim malum butun gun yoldayim rastlarsam senden slm soylerim okuz kardese derin bir cizigle selamini iletirim insallah

Çok teşekkür ederim abicim . İyi sürüşler

cihan54
05.November.2013, 10:12
Geçmiş olsun. Celil abinin söylediği gibi, plakayı trafik şubeye gidip ihbar et ve tutanak tuttur. Hatan varsa nedir diye sormuşsun, polis yine büyük ihtimal senin kusurlu olduğunu söyleyecek. Sebebi de, "Fren-takip mesafesi"...

Ömer
05.November.2013, 10:20
Geçmiş olsun, sana birşey olmaması olayın en sevindirici yanı.

UCANLAZ
05.November.2013, 10:45
Geçmiş olsun,
90 km hız bayağı yüksek şehir içi için.Kaza nasıl bir ortamda oldu?Kazayı yaptığın alanda güvenlik kamerası olan esnaflar olabilr belki.Haklı olduğunu düşübnüyorsan peşine düşebilirsin.Haklı değilsende namussusuz herif bi inip geçmiş olsun bile demeden kaçtığı için senaryoyu şekillendimek senin elinde

Ahmet Çakıl
05.November.2013, 10:51
Dostum geçmiş olsun. Bu takip mesafesi gerçekten çok önemli ancak türkiyede takip mesafesi bıraktırmıyorlar adama. Sol şeritte araba ile giderken önümdekiyle aramda belli bir mesafe bırakıyorum ama arkadan hemen bi hanzo dayanıyor ve selektör yapmaya başlıyor. O ışık benim gözüme resmen batıyor diyebilirim cinlerim tepeme çıkıyor. Sanki ben basıp önümdekinin kıçına yapışmasını bilmiyorum. Veya böyle bir durumda adam hemen önümdekiyle benim arama giriyor. Takip mesafesini bozuyor. Ama bunu polise anlatamıyorsun. Arkadan çarpan 8 de 8 kusurluymuş. Arkadaş o dediğin kural araçları insanların kullandığı ülkelerde geçerli. Biz çok gelişmiş bir ülke olduğumuz için öküzler bile araba kullanacak seviyeye gelmiş artık.

iskenderyaz
05.November.2013, 11:06
Kardeş çok büyük geçmiş olsun gerçekten hızında yüksekmiş sana birşey olmaması gerçekten mucize. O öküze gelince arkadaşların dedigi gibi polis muhtemelen seni bile suçlu çıkarabilir . Bizler her zaman tetikte olmak ,herşeye her an hazırlıklı olmak zorundayız.

korhan_751
05.November.2013, 11:39
çok geçmiş olsun. umarım sana maliyeti uygun olur bu hasarın. servisler bu tip durumlarda hep uçuk kaçık fiyatlar verir

hangi senaryoyu yaparsan yap hiçbir sigorta şirketi o senaryoya inanmaz kameralardan görüntü alsan bile. çünkü öndeki araçla bir temasın yok ayrıca arkadan sen geliyorsun.

Umurcan
05.November.2013, 15:10
Okadar hızlı olmamın sebebi çevre yolunda olmam başka türlü okadar hız yapmam :D allahtan düştüğümüz sürüklendiğim yedde başka bir araç gelipte gömçürmedi :D sigorta olayını söle yaptık bizim bir arkadaşın eski döküntü bir doğanı var sigortalı :D benım motora arkadan geçirmiş gibi gösterdik resimlerde kaza senaryosunu bunun üzerinden yazdık başarılı bi film olucagına ınanıyorum :D

CELİL
05.November.2013, 15:45
ŞİİİŞT Kimse duyması inşallah sorun olmadan halledersin 8)

UCANLAZ
05.November.2013, 16:51
Okadar hızlı olmamın sebebi çevre yolunda olmam başka türlü okadar hız yapmam :D allahtan düştüğümüz sürüklendiğim yedde başka bir araç gelipte gömçürmedi :D sigorta olayını söle yaptık bizim bir arkadaşın eski döküntü bir doğanı var sigortalı :D benım motora arkadan geçirmiş gibi gösterdik resimlerde kaza senaryosunu bunun üzerinden yazdık başarılı bi film olucagına ınanıyorum :D

HImm,ben arabaya vurdun sandım,
Celil abinin dediği gibi bazı özel durumları kendine sakla bence şişşşt.Kamuyla paylaşma8)

Umurcan
05.November.2013, 21:14
İnşallah :D

chotes
06.November.2013, 00:40
geçmiş olsun....

Umurcan
06.November.2013, 01:28
geçmiş olsun....

Eyvallah...

Soul Of A Rider
06.November.2013, 04:54
Yeni kaza yapmış biri olarak geçmiş olsun diliyorum bende.

Dikkatli sürün Riderlar !

Umurcan
06.November.2013, 14:34
Yeni kaza yapmış biri olarak geçmiş olsun diliyorum bende.

Dikkatli sürün Riderlar !

Çok teşekkür ediyorum abicim sizede geçmiş olsun...