Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyadan istanbula gelmek
Wolki
05.November.2013, 19:48
Merhabalar, Antalya'dan aldığım DD350E-6 Yalovaya geldiğimde arıza yaptı motor Şarj etmiyordu ve yolda kaldım aküyü şarj ettim ve istanbula geldim, motor land a bıraktım. Benden garantideki motorumdan Statör'un yandı bu garantiye girmez dediler ve parasını kestiler stop sensorunde de bir sorun varmı onuda değiştirdiler 20 tl kestiler işçilik almadılar bu doğru birşeymi yoksa garantinin hepsini ödemesi mi lazım dı.
Benim düşüncem garantiye girmesi lazımdı bilgili arkadaşlardan Yorum bekliyorum.
Motorum 2012 trafiğe çıkışlı 2011 model
http://s13.postimg.org/8gd8pi3tv/Fatura.jpg (http://postimg.org/image/8gd8pi3tv/)
CELİL
05.November.2013, 20:07
Volkan geçmiş olsun sıfır motorda arızanın garantiye girmesi gerekir ama elektrik parçalarını garantiye sokmuyorlar malesef fakat senden alınan rakama şaşırdım o statörü 2 sene önce bir arkadaş 130 tl + işçilik verdi senden alınan rakam çok az buna sevindim diyebilirim 8)
Regal Raptor 250 Statör Fiyatı: 123.90TL
http://www.regalraptor.org/image/cache/data/stat%C3%83%C2%B6r%20100-500x500-228x228.JPG (http://www.regalraptor.org/image/cache/data/stat%C3%83%C2%B6r%20100-500x500-500x500.JPG)
Wolki
05.November.2013, 22:52
Antalya daki usta yi soktum araya 90 tl demisti ama yeni almissin madur etmeyelim ddedi % 50 indirimli yapip iscilik almayiz dedi tamam dedim uzatmadim garantiye girmemesi garip geldi anlam veremiyorum. Iscilik almadilar saanki onlar zaten garantiden alacaakmis gibi hissettim bilmiyorum
CELİL
05.November.2013, 23:09
Antalya daki usta yi soktum araya 90 tl demisti ama yeni almissin madur etmeyelim ddedi % 50 indirimli yapip iscilik almayiz dedi tamam dedim uzatmadim garantiye girmemesi garip geldi anlam veremiyorum. Iscilik almadilar saanki onlar zaten garantiden alacaakmis gibi hissettim bilmiyorum
Bencede 65 tl için uzatıp moralini bozduğuna değmez zaten hep o servise gideceksen arayı iyi tutmak faydalı olur ileride başka işten telafi ettirirsin şüpelendiğin durum motorland ta olmaz çünki orası regal raptoru türkiyeye getiren distribütörün kendi ana servisi 8)
Wolki
05.November.2013, 23:31
Bencede 65 tl için uzatıp moralini bozduğuna değmez zaten hep o servise gideceksen arayı iyi tutmak faydalı olur ileride başka işten telafi ettirirsin şüpelendiğin durum motorland ta olmaz çünki orası regal raptoru türkiyeye getiren distribütörün kendi ana servisi 8)
Bende merak ettim. Sanirim araya bir iki kisi soktum o yuzden bu fiyatlari aldim. Ben motoru aldigimda 900km de idi 1000 e gelirken bakim yaptirdim. Uzun yola cikacagim diye. Simdi 2000 de yag değişimi yaptiracagim baska nesi degisecek? 1500 bakimini 1000 de yaptirdim. Hava filitresi filan.
CELİL
05.November.2013, 23:35
Bende merak ettim. Sanirim araya bir iki kisi soktum o yuzden bu fiyatlari aldim. Ben motoru aldigimda 900km de idi 1000 e gelirken bakim yaptirdim. Uzun yola cikacagim diye. Simdi 2000 de yag değişimi yaptiracagim baska nesi degisecek? 1500 bakimini 1000 de yaptirdim. Hava filitresi filan.
extra değişim gereken bir parça yok sadece yağ değişimi ve genel kontroller yapılır 8)
Wolki
05.November.2013, 23:38
Birde iridium buji alacağım kodu filan lazım sanırım ne almak lazım
CELİL
05.November.2013, 23:45
Birde irridium buji alacağım kodu filan lazım sanırım ne almak lazım
Buji kodlarını bende bilmiyorum götürüyorum servis takıyor benim şahsi fikrim irridium bujiye gerek yok çünki makina onun hassasiyetini karşılacak hasas yapıda değil bence boch - şampiyon - ngk bujinin orjinalini bulursan güzel ve yeterli ama karar senin tabiki 8)
Wolki
06.November.2013, 00:00
Denso ya baktım ama birşey bulamadım olmadı bir bayisine sormak olacak.
Ngk da olabilir ama denso en iyisi.
CELİL
06.November.2013, 00:04
Denso ya baktım ama birşey bulamadım olmadı bir bayisine sormak olacak.
Ngk da olabilir ama denso en iyisi.
densoyu bilmiyorum iyiyse tabiki güzel olur bilindik markaların piyasada çoğunlukla çakmaları var insan aldığı bujiden emin olamıyor servisler bile çakma takıyor 8)
Wolki
06.November.2013, 00:06
densoyu bilmiyorum iyiyse tabiki güzel olur bilindik markaların piyasada çoğunlukla çakmaları var insan aldığı bujiden emin olmıyor servisler bile çakma takıyor 8)
Hafta sonu herhalde bir buji değişimi de yaparım. 2000 bakımına gideceğim testlerimde ne kadar verimlilik aldığımı da söylerim.
Wolki
06.November.2013, 18:43
densoyu bilmiyorum iyiyse tabiki güzel olur bilindik markaların piyasada çoğunlukla çakmaları var insan aldığı bujiden emin olamıyor servisler bile çakma takıyor 8)
Celil Bey çok araştırdım ne servis bana bir iridium buji tavsiye edebiliyor nede internette bulabildim. Ngk yada Denso Denso tercihim benim motoruma uygun bir iridium bujisini sorabilirmisiniz. Sizin tanıdıklarınız vardır.
korhan_751
06.November.2013, 18:48
forumda anılda iridyum buji vardı. motorlanda götürdü. ordaki elemanlardan biri bu bujilerle motora zarar verirsin diye söküp yeni buji taktı. Bilginize
Wolki
06.November.2013, 18:51
forumda anılda iridyum buji vardı. motorlanda götürdü. ordaki elemanlardan biri bu bujilerle motora zarar verirsin diye söküp yeni buji taktı. Bilginize
Hımmm. Sorun çıkartabilirler yani teşekkürler.
CELİL
06.November.2013, 19:51
Celil Bey çok araştırdım ne servis bana bir iridium buji tavsiye edebiliyor nede internette bulabildim. Ngk yada Denso Denso tercihim benim motoruma uygun bir iridium bujisini sorabilirmisiniz. Sizin tanıdıklarınız vardır.
arkadaşların dediği gibi bizim camiada iridyum buji tavsiye edebilecek servis bile yok SS race camiasının bujisi onlar :mrgreen:8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.