Orijinalini görmek için tıklayınız : Boru Eksoz
Bahadır
22.September.2014, 21:22
siyah renk varsa bende alırım:)
atillaharun
22.September.2014, 21:31
Siyah renk olursa ben yine sararim arkadaş :)
özgürr
22.September.2014, 21:32
Bahadır biz atillayla baktık kardeşim ama yok Karaköy de eğer ucuz fiyata bylan olursa bende siyah yapmak isterim
Ali ÜNVERDİ
22.September.2014, 21:39
Özgür ilgine çok teşekkür ediyorum. zahmet veriyorum.
özgürr
22.September.2014, 21:56
Özgür ilgine çok teşekkür ediyorum. zahmet veriyorum.
Lafımı olur ali abi seve seve yardım ederim hepinize :)
espana
22.September.2014, 22:21
Lafımı olur ali abi seve seve yardım ederim hepinize :)
Sağol agacım ya:)
atillaharun
23.September.2014, 00:09
Neden aileyiz biz ışte bu yüzden 8)
özgürr
23.September.2014, 01:09
Neden aileyiz biz ışte bu yüzden 8)
Kardeşime katılıyorum bu gibi işlerde birbirimize yardımcı olmazsak zaten bu grup bu forum neden var konu kapanmıştır o egzozlara sargı yapılacak :cheesy:
atillaharun
23.September.2014, 08:43
Kardeşime katılıyorum bu gibi işlerde birbirimize yardımcı olmazsak zaten bu grup bu forum neden var konu kapanmıştır o egzozlara sargı yapılacak :cheesy:
Bro kadir inanır konusuyormus gibi hissettim birden yapılacak okadarrr :)
Arkadaşlar dediğim gibi malzemeleri temin edin yanınızda bulunsun ilk fırsatta girisiriz toplu sargı töreni düzenleriz :)
pastahead
23.September.2014, 09:36
Ben telefonla aradım ustayı görüştüm yaptıracağım eğer toplu yaptırılacaksa hiç bozmayalım düzeni arada ben de kaynarım.
Ferhat BASTEM
23.September.2014, 10:21
tamam Özgür abi, kızma bize n'olur :cry:
espana
23.September.2014, 14:54
Sargı malzemeleri için bende ortak olabılırım eger alan bırı varsa?:)
Ferhat BASTEM
23.September.2014, 15:56
arkadaşlar,
cam elyaf için Karaköy' deki bir arkadaşımı aradım. eğer siyah rengi bulursa bana haber verecek. olmazsa zaten beyaza devam ;)
özgürr
25.September.2014, 03:26
Beklenen paylaşım benden gelsin :) Boru egzoz + siyah cam elyaf 8) Toplam maliyet cam elyaf = 30 tl siyah sprey boya = 9 tl . Yaptığım işlem = sadece boyamak :p Bugün yaptım uygulamayı ve gün boyunca motosikleti kullandım ısınmadan kaynaklı herhangi bir problem olmadı görenlerde siyah daytonaya yakıştığını söylediler. Şuan için tekl kaygım motosikleti yıkadığımda veya yağmur yağdığında renk atacakmı atmayacakmı eğer atmazsa güzel atarsa tekrar boyarım :) duruma göre bütün arkadaşları bilgilendireceğim. saygılar ve sevgiler http://i.hizliresim.com/jYjZNW.jpg
Ali ÜNVERDİ
25.September.2014, 12:35
Kazım,
Mesajını aldım özellikle özelden yanıtlamadım diğer arkadaşlarda okuyabilsin diye;
Şimdi ben ve Emre de egzoz ları yaptırdık ikimizn ki de güzel oldu özellikle şimdi boru egzoz bizim regallere iki tip yaptırılıyor. 1. 80 cm uzunluğunda 2. 90 cm uzunluğunda ben 90 cm uzun egzozu Başkan Alper de gördüm çok beğendim ve aynısını yaptırdım ses mükemmel gür ve tok çıkıyor yalnız gaz kesince çok patlıyor ve gürültü oluyor.Bunu Alper e de soracağım düzeltilecek bir şey ise düzelteceğim. Bunun dışında çok memnunum. Fiyatı ise diğer arkadaşlara 280 Tl yapmış biz 270 Tl ödedik.
sunay690
25.September.2014, 12:38
Özgür hayırlı olsun yeni egzozların, güzel durmuş gerçekten. Bide videosunu paylaşsanda sesini dinlesek hep beraber. 8)
özgürr
25.September.2014, 12:43
Özgür hayırlı olsun yeni egzozların, güzel durmuş gerçekten. Bide videosunu paylaşsanda sesini dinlesek hep beraber. 8)
Teşekkür ederim sunay :) video güzel olur bugün çekmeye çalışırım 8)
Kazım
25.September.2014, 13:16
Kazım,
Mesajını aldım özellikle özelden yanıtlamadım diğer arkadaşlarda okuyabilsin diye;
Şimdi ben ve Emre de egzoz ları yaptırdık ikimizn ki de güzel oldu özellikle şimdi boru egzoz bizim regallere iki tip yaptırılıyor. 1. 80 cm uzunluğunda 2. 90 cm uzunluğunda ben 90 cm uzun egzozu Başkan Alper de gördüm çok beğendim ve aynısını yaptırdım ses mükemmel gür ve tok çıkıyor yalnız gaz kesince çok patlıyor ve gürültü oluyor.Bunu Alper e de soracağım düzeltilecek bir şey ise düzelteceğim. Bunun dışında çok memnunum. Fiyatı ise diğer arkadaşlara 280 Tl yapmış biz 270 Tl ödedik.
Teşekkürler Ali Abi, hayırlı olsun...
Cumartesi bende yaptıracam inşallah ama hava yağmurlu gözüküyor, bu haftasonu da yaptıramazsam bayramdan sonraya kalacak artık...
Bu patlama tüm boru egzozlarda oluyor mu acaba, borunun çapıyla uzunluğuyla alakası var mıdır, bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Ömer
25.September.2014, 13:45
Artık senide grup sürüşlerinde arkasından gidilmeyecekler listesine aldık :)
Hayırlı olsun Ali abi. 8)
Kazım,
özgürr
25.September.2014, 13:55
Teşekkürler Ali Abi, hayırlı olsun...
Cumartesi bende yaptıracam inşallah ama hava yağmurlu gözüküyor, bu haftasonu da yaptıramazsam bayramdan sonraya kalacak artık...
Bu patlama tüm boru egzozlarda oluyor mu acaba, borunun çapıyla uzunluğuyla alakası var mıdır, bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Kazım abi bu patlama sorunu hepimizde var egzozlar açık olduğu için karburatorun hava ayarı kısmen bozuluyor ve yolda gazı bıraktığında motor komprasöre düşer ve patlama başlar.
ferhatdemir350
25.September.2014, 14:41
Bu karburator ayarini yaptirdikmi daha guzel.olucak ben hala yaptirmadim :) trafik durdugunda arabalar arasinda gecerken patlamalarda soforlerin ilkildigini gordum :))))
Doğan BARLAK
25.September.2014, 17:04
Beklenen paylaşım benden gelsin :) Boru egzoz + siyah cam elyaf 8) Toplam maliyet cam elyaf = 30 tl siyah sprey boya = 9 tl . Yaptığım işlem = sadece boyamak :p Bugün yaptım uygulamayı ve gün boyunca motosikleti kullandım ısınmadan kaynaklı herhangi bir problem olmadı görenlerde siyah daytonaya yakıştığını söylediler. Şuan için tekl kaygım motosikleti yıkadığımda veya yağmur yağdığında renk atacakmı atmayacakmı eğer atmazsa güzel atarsa tekrar boyarım :) duruma göre bütün arkadaşları bilgilendireceğim. saygılar ve sevgiler http://i.hizliresim.com/jYjZNW.jpg
Özgür çok güzel olmuş hayırlı olsun güle güle sürmen dileğiyle :)
özgürr
25.September.2014, 17:13
Özgür çok güzel olmuş hayırlı olsun güle güle sürmen dileğiyle :)
Teşekkür ederim doğan kardeşim :cheesy: inşallah motor alınca sanada yaparız :)
Doğan BARLAK
25.September.2014, 18:02
Teşekkür ederim doğan kardeşim :cheesy: inşallah motor alınca sanada yaparız :)
Kafanı çok agriticam Özgür istanbul dediğin şurası 2saat bile değil nisani bekliyorum :)
özgürr
25.September.2014, 18:41
Doğan video çektim faceye atıcam birazdan link atarım :)
Doğan BARLAK
25.September.2014, 19:26
Heycanla bekliyorum :)
özgürr
25.September.2014, 22:20
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1491035284481164&id=100007241199980&ref=m_notif¬if_t=video_processed&actorid=20531316728
RR Daytona 350 cam elyaf sargılı boru egzozt :) arkadaşlar videoyu çektim umarım beğenilir :)
Kazım
25.September.2014, 22:48
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1491035284481164&id=100007241199980&ref=m_notif¬if_t=video_processed&actorid=20531316728
RR Daytona 350 cam elyaf sargılı boru egzozt :) arkadaşlar videoyu çektim umarım beğenilir :)
Herkese açık değil sanırım Özgür, izleyemedim...
özgürr
25.September.2014, 23:09
Kazım abi duzelttim izlenebiliyor şuan :)
atillaharun
26.September.2014, 00:53
Made in ati :) ya arkadaş şu konu başlığını her görüşümde yüzüm gülüyor iyiki vesile olmuşum diye :)
Doğan BARLAK
26.September.2014, 00:54
Kazım abi duzelttim izlenebiliyor şuan :)
Kardeşim valla makinanın duruşu yeter ses on numara siyah elyafta güzel durmuş makinada Allah kaza bela vermesin nazardan korusun :)
özgürr
26.September.2014, 01:10
Kardeşim valla makinanın duruşu yeter ses on numara siyah elyafta güzel durmuş makinada Allah kaza bela vermesin nazardan korusun :)
Teşekkür ederim kardeşim :)
CoMProG
26.September.2014, 03:14
Made in ati :) ya arkadaş şu konu başlığını her görüşümde yüzüm gülüyor iyiki vesile olmuşum diye :)
Semt sakinleri tarafından da kulakların çınlıyor mu bro :p
atillaharun
26.September.2014, 09:40
Ben zevkime bakarım bro :)
özgürr
26.September.2014, 10:48
Tabiki çınlıyor :)
Kazım
26.September.2014, 17:40
Ustaya yarın sabah için 90'lık boru siparişimi verdim, inşallah yarın yağmur yağmazsa sabahtan gidip yaptıracam....Heycanlandım bak şimdi :):)
Kazım
26.September.2014, 18:17
Ustaya yarın sabah için 90'lık boru siparişimi verdim, inşallah yarın yağmur yağmazsa sabahtan gidip yaptıracam....Heycanlandım bak şimdi :):)
Bu arada orjinal egzozları nasıl taşıyacam bilmiyorum, sırt çantasına falan sığar mı? :
özgürr
26.September.2014, 18:21
Bu arada orjinal egzozları nasıl taşıyacam bilmiyorum, sırt çantasına falan sığar mı? :
Kazım abi ben büyük kamp çantasına koydum taşıdım ikisini sisybar a baģlasansa olur bagaj lastigiyle 8)
Bahadır
26.September.2014, 23:08
Ben sırt çantama koymuştum ama tehlikeli oluyo virajlarda8)
CoMProG
27.September.2014, 00:56
Tabiki çınlıyor :)
o zaman biraz daha gaz verip bizde onların kulaklarını çınlatalım :p :cheesy:
CoMProG
27.September.2014, 00:58
Kazım abi şimdiden güle güle kullan, yeni motor almış gibi bir his olur tahminimce. Keyifli sürüşler dilerim... nazar
aidikurt
27.September.2014, 02:02
bende 90 luk borudan yaptırdım ses manyak oldu 650 lık makınelerı aratmıyor valla
Ali ÜNVERDİ
27.September.2014, 02:44
Alper bende senden özendim 90 lık yaptım ses ve patlamadan mahalleye giremiyorum.
Ama çok keyifli oluyor sürmesi. Trafikte de saygı görüyorsun bunu hisettim.
aidikurt
27.September.2014, 02:50
eee mahalleye girerken hafif hafif rölantide gidicen :)
Ali ÜNVERDİ
27.September.2014, 03:04
eee mahalleye girerken hafif hafif rölantide gidicen :)
Valla aynen öyle yapıyorum.parmak uçlarında yürüyor gibi......
Zafer
27.September.2014, 08:52
Alper bende senden özendim 90 lık yaptım ses ve patlamadan mahalleye giremiyorum.
Ama çok keyifli oluyor sürmesi. Trafikte de saygı görüyorsun bunu hisettim.
Ali Abi hayırlı olsun gule güle kullan
atillaharun
27.September.2014, 11:51
Onumuzde ki sezona kadar herkes yaptirirsa her gittigimiz yeri sallicaz :)
Bahadır
27.September.2014, 13:44
Bütün çin nüfusu aynı anda zıplarsa hesabı mı diyosun ati :mrgreen:
Psycho
18.October.2014, 17:38
Arkadaslar boru egzozun fiyatlarini arastirdim 250 den asagi yok bende kendi motorcuma gittim
Flansi
Contasi
Borusu
Aradaki birlestirme sac
Bunlarin hepsi paslanmaz celikten sararma vs bisi olmaz
150 TL dedi. Oda tanidik diye
Yer zeytinburnu demirciler sitesinde nedim usta
Nedim ustanin teli :
05556168835
Ciragi Semo
+905384453295
Beni Metehan yolladi dedimi 150 tlye hallediyor
Ali ÜNVERDİ
24.October.2014, 18:35
Arkdaşlar yeni eksozlarımı söküp eskilerini takmak konusunda tereddüte düştüm. Bu konuda fikirleriniz benim için önemli önerilerinizi rica ediyorum.
Not.yeni eksozları çok gürültü nedeniyle sökmek istiyorum.
Bahadır
24.October.2014, 20:14
Arkdaşlar yeni eksozlarımı söküp eskilerini takmak konusunda tereddüte düştüm. Bu konuda fikirleriniz benim için önemli önerilerinizi rica ediyorum.
Görmeden aldığın birşey değildiki abi :) benimde bazen kafam şişiyor ama susturuculu egzosu taktığın anda bütün havası gidiyo motorun emin olabilirsin.Çalışıp çalışmadığını bile anlamıyorsun bazen 8)
pastahead
24.October.2014, 21:21
Sagolsun Mustafa Usta yaptı ve gönderdi egzozlarımı yarın takacağım video çekip koyarım :)
Psycho
24.October.2014, 21:39
Susturucu yaptir abi
Ali ÜNVERDİ
24.October.2014, 22:16
Bahadır insanların arkamdan bakmaları rahatsız ediyor beni. Susturucu yaptırınca orijinal eksozları var onu takmak akıllıca değilmi Metehan
volkanyalin
24.October.2014, 22:34
Bahadır insanların arkamdan bakmaları rahatsız ediyor beni. Susturucu yaptırınca orijinal eksozları var onu takmak akıllıca değilmi Metehan
Abi susturuculu eksoza bir işlem yapılarak biraz daha fazla ses alınamaz mi sizin eksozdan daha az çıkaran ve Orj eks ozan daha çok ses çıkaran yani ikisinin arasında bir ses yakalamak mümkün olmuyor mu ?
Psycho
24.October.2014, 22:36
Abi gecende konusmustuk egzoz olayini kararsizdin ogunde tk cikar urastirir onun yetine austurucu yap canin isteyince cikar tak yoldayken bile cek kenara tak cikar yap bizm crossta var suaturucu cocugun cani sklio cikar tak yapio iki dkda atio cantaya
Ali ÜNVERDİ
24.October.2014, 23:14
Metehan tak çıkar belki olabilir
Ferhat BASTEM
24.October.2014, 23:50
Ali abi ses bazen fazla olabiliyor, özellikle sessiz bir çevredeyken. Sabah ya da akşam geç saatlerde garaja girerken çekiniyorsun, acaba uyuyan eden var mı? diye. Bir örneğini de geçen hastanede gördük mesela, bazen hoş olmayabiliyor. Ama şu da var ki bizim motorların görseline bu ses yakışıyor. Ve bundan da önemlisi trafikte çok yardımcı oluyor. Yayalar seni ciddiye alıyor, önüne atlamıyor. Yanından geçtiğin arabalar seni çok daha fazla fark ediyor. Sesi duyan aynasına bakma ihtiyacı hissediyor bu gelen nedir diye. O yüzden ben çıkarma derim.
narkozcu34
25.October.2014, 09:22
Arkadaslar boru egzozun fiyatlarini arastirdim 250 den asagi yok bende kendi motorcuma gittim
Flansi
Contasi
Borusu
Aradaki birlestirme sac
Nedim ustanin teli :
05556168835
Ciragi Semo
+905384453295
Peki ses kalitesi nasil oda onemli
ferhatdemir350
25.October.2014, 10:02
Ali abi ses bazen fazla olabiliyor, özellikle sessiz bir çevredeyken. Sabah ya da akşam geç saatlerde garaja girerken çekiniyorsun, acaba uyuyan eden var mı? diye. Bir örneğini de geçen hastanede gördük mesela, bazen hoş olmayabiliyor. Ama şu da var ki bizim motorların görseline bu ses yakışıyor. Ve bundan da önemlisi trafikte çok yardımcı oluyor. Yayalar seni ciddiye alıyor, önüne atlamıyor. Yanından geçtiğin arabalar seni çok daha fazla fark ediyor. Sesi duyan aynasına bakma ihtiyacı hissediyor bu gelen nedir diye. O yüzden ben çıkarma derim.
Sabah ve gece cok sikinti olsada kusura bakmasinlar buda benim zevkim olmazsa olmazlarimdan biri artik yasasin boru egzos :)ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo :)
benal
25.October.2014, 13:07
:)ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo :)[/quote]
işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.
Ali ÜNVERDİ
25.October.2014, 13:12
:)ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo :)
işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.[/quote]
Ben o konuyu inceledim pek uygun bulmadım ek motor valf falan koymak gerekiyor yer bulmak zor olur diye düşündüm.
Psycho
25.October.2014, 13:28
Peki ses kalitesi nasil oda onemli
Ya usta sadece ben genel sorun ucret sorunu icn yazdm bzm motorcu yaparm dedi ses fark etcegini sanmiyoum ama ara gorus derim kafana yatmazsa ilk sayfada mistafa usta on numara yapio
Zafer
27.October.2014, 19:42
Flansi
Contasi
Borusu
Aradaki birlestirme sac
Nedim ustanin teli :
05556168835
Ciragi Semo
+905384453295
bence fiyat gayet uygun8)
CaNeR
11.November.2014, 14:28
Arkadaşlar bi çok şey yazıyo burda sonuç olarak eğer haftasonu fırsat bulursam bende boru eksoz taktırmayı düşünüyorum. Kartalda oturuyorum anadolu yakasında usta var mı temiz iş yapan ve tabi uygun olması lazım. Birde ses için borunun çapı önemlimi fark olurmu ?
Psycho
11.November.2014, 14:43
Arkadaşlar bi çok şey yazıyo burda sonuç olarak eğer haftasonu fırsat bulursam bende boru eksoz taktırmayı düşünüyorum. Kartalda oturuyorum anadolu yakasında usta var mı temiz iş yapan ve tabi uygun olması lazım. Birde ses için borunun çapı önemlimi fark olurmu ?
Oluo imkanin varsa capini buyuk yap demirde cok hafifden kalin olsun sana taavsitem
aidikurt
11.November.2014, 20:13
Caner kardeşim tavsiyem İstanbul çarşamba buluşmasına katıl orda bir sürü örnek var seslerinide dinle kafana yatanı alırsın arkadaşlar yardımcı olacaktır merak etme.
CaNeR
11.November.2014, 22:27
Küçük boru eksoz düşünmüyorum zaten 60 mm çapında düşünüyorum ortalama yada biraz farklı tarz eksoz tasarlayıp yaptırmayı düşünüyorum tam karar veremedim.
Geçen hafta baktım alper abi hepsi gayet iyi ama tam inceleyemedim yarın ayarlarsam gelirim buluşmaya
Bahadır
11.November.2014, 22:36
Küçük boru eksoz düşünmüyorum zaten 60 mm çapında düşünüyorum ortalama yada biraz farklı tarz eksoz tasarlayıp yaptırmayı düşünüyorum tam karar veremedim.
Geçen hafta baktım alper abi hepsi gayet iyi ama tam inceleyemedim yarın ayarlarsam gelirim buluşmaya
benim şimdiki aklım olsa iki kat fazla para verir kıvrımlı egzos yaptırırım8)
CaNeR
11.November.2014, 22:56
benim şimdiki aklım olsa iki kat fazla para verir kıvrımlı egzos yaptırırım8)
Valla aklımda öle bişey var bahadır ama ortada vidalandıktan sonra yükseldiği yerden nasıl tutturcağımı düşünüyorum. Selenin yanına olabilir belki arkaya doğru
Kazım
07.December.2014, 21:09
Selamlar,
Bende forumdaki arkadaşların tavsiyesine uyarak uzun zaman önce Vefa ustada 90'lık boru egzoz yaptırmıştım, biraz geç oldu fakat yardımcı olan herkese tek tek teşekkürler...
Fikir vermesi açısından ufak bir video paylaşıyorum, ses normalde çok yüksek fakat youtube'a yüklendiğinde kısık çıkıyor nedense, ilgilenen arkadaşlar olursa orjinal video dosyasını da paylaşabilirim...
http://www.youtube.com/watch?v=XpkALy3CddY
atillaharun
07.December.2014, 23:01
Hayirli olsun abi bol bol komsularla papaz ol insallah :)
Tier
09.December.2014, 01:08
harika bir konu açmışsın teşekkür ederim bilgi için bende ilgileniyorum haberleşiriz inş en kısa zamanda iyi geceler....
16.04.2014 Beyler Euro yükseldiği için fiyat yükselmiştir haberiniz olsun 230 ila 250 arası değişir fiyatlar.
Arkadaşlar malumunuz boru eksoz bizde pek bir moda oldu ama piyasada tanıdık yapan bir kaç arkadaş çok uçuk fiyatlar istiyor. ben eksozuma hiç elletmeden istedim 250 tl fiyat çıkardılar. Yaptıracak yer arıyorum ve yaptırmak isteyen arkadaşlar Serkan abide ben ile yaptıracak. Başka bir yerde indirime getirip yaptıralım diyorum isteyenler buradan yazsın Tahminimce en çok 100 150 tl ye yaptırırız ama genede bilmiyorum. Yapacak kişiyi bulduğumda yazacağım.
25.11.2013
Flanş, Altparça, Conta, Boru, normalde parlatma işlemide yapılacak ama benim zamanım yoktu daha sonra yaptıracağım. Pazarlıksız 180TL arkadaşlar. Siz dersinizki ben flanş alt parça istemiyorum benim eksozumdan yapılsın daha uygun bir fiyat verilir ama bence mantıklı değil. Sağlamı ile yan yana duruyor fotoraflarını çektim gayyet güzel. Motorun sesini duymak isteyen Mecidiyeköy e gelip haliç üniversitesinin orayda şarlı iş merkezine gelebilirler orada çalışıyorum.
Fiyatı da : 180 TL Oldu Çok uygun fiyat Pazarlık hiç yok kurtaranı bu benim tanıdığım burası volkan 250 filan olsun dedi bende abi çok dedim 180 TL yapacak siz parça filan almayacaksınız
Telefonum: 0535 924 6316
Eksozu yapan kişi Mustafa bey: 0532 352 8636
Google map işaretide koydum:
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=203168893871649241803.0004ec0098d36edcb5f29&ie=UTF8&ll=41.066972,29.002664&spn=0.001001,0.001934&t=m&z=19&vpsrc=1&iwloc=0004ec0098d71f1004281
Videosu Youtube
http://youtu.be/i03yQ3dpk5U
http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/802/w86s.jpg (http://imageshack.com/i/maw86sj)http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/46/sb7u.jpg (http://imageshack.com/i/1asb7uj)http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/534/v0fj.jpg (http://imageshack.com/i/euv0fjj)http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/36/2ar4.jpg (http://imageshack.com/i/102ar4j)http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/89/xzv8.jpg (http://imageshack.com/i/2hxzv8j)http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/818/ax8p.jpg (http://imageshack.com/i/mqax8pj)http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/c/209/pqab.jpg (http://imageshack.com/i/5tpqabj)
volkanyalin
09.December.2014, 01:14
Selamlar,
Bende forumdaki arkadaşların tavsiyesine uyarak uzun zaman önce Vefa ustada 90'lık boru egzoz yaptırmıştım, biraz geç oldu fakat yardımcı olan herkese tek tek teşekkürler...
Fikir vermesi açısından ufak bir video paylaşıyorum, ses normalde çok yüksek fakat youtube'a yüklendiğinde kısık çıkıyor nedense, ilgilenen arkadaşlar olursa orjinal video dosyasını da paylaşabilirim...
http://www.youtube.com/watch?v=XpkALy3CddY
Abi senin makina ejderha olmuş resmen çok fena ses veriyor[emoji2]
atillaharun
09.December.2014, 23:53
harika bir konu açmışsın teşekkür ederim bilgi için bende ilgileniyorum haberleşiriz inş en kısa zamanda iyi geceler....
Anil yine bomba patlatmis 2013 e selam gondermis :) hahahaha
CaNeR
15.December.2014, 16:19
Kartaldaki ercan motor 70 mm çapındaki boru eksoza 800 , 60 mm ye 650 lira fiyat çekiyor bu normal mi arkadaşlar ya pahalı değil mi ?:shock:
Kazım
15.December.2014, 16:27
Kartaldaki ercan motor 70 mm çapındaki boru eksoza 800 , 60 mm ye 650 lira fiyat çekiyor bu normal mi arkadaşlar ya pahalı değil mi ?:shock:
Arkanı dön ve kaç git ordan :)
CaNeR
15.December.2014, 16:33
Arkanı dön ve kaç git ordan :)
Şaka gibi valla şaşırdım kaldım düşündüğüm fiyat taş çatlasa 300 filan diye düşünüyodum başlıktaki bütün yorumları okumuşumdur böle bi fiyat görmedim :D
CELİL
15.December.2014, 19:14
Ercan motorun fiyatı çok yüksektir profesyonel büyük makinalara egsoz yapar sesi çok iyidir ama o kadar para vermeye değmez bence
Diğerleri sadece boş boru koyuyor onlarında yaptıgı işe göre aldığı para yine fazla ama daha ucuza yapan yok
CaNeR
15.December.2014, 22:48
Ercan motorun fiyatı çok yüksektir profesyonel büyük makinalara egsoz yapar sesi çok iyidir ama o kadar para vermeye değmez bence
Diğerleri sadece boş boru koyuyor onlarında yaptıgı işe göre aldığı para yine fazla ama daha ucuza yapan yok
Celil abi ay sonuna doğru yaptırıcam anadolu yakasındayım varmı düzgün ve uygun bi yer ?
CELİL
15.December.2014, 22:53
Celil abi ay sonuna doğru yaptırıcam anadolu yakasındayım varmı düzgün ve uygun bi yer ?
Ben yaptırmadım mevcut tüm bilgiler başlık altındakiler 8)
aidikurt
16.December.2014, 00:20
özgürrrrrrrr biri seni soruyor :cheesy:
atillaharun
17.December.2014, 16:06
Forumda buyuk cogunluk cevizlibada vefa ustaya yaptirdi bir toplanti gunune gelirsen sesleri dinler karar verirsin yardimci oluruz
CaNeR
17.December.2014, 22:01
Forumda buyuk cogunluk cevizlibada vefa ustaya yaptirdi bir toplanti gunune gelirsen sesleri dinler karar verirsin yardimci oluruz
Fırsat bulduğumda gelicem o zman bakarım geç bile kaldım böle tadı çıkmıyo gürültü lazım biraz8)
D e m i r
20.March.2015, 01:31
merhaba arkadaşlar, 2006 kasa 250 cc motorum için orjinal egzoz aradım bulamadım. Bu egzozların yapısına benzer egzoz yaptırabilir miyim ? katalizörü, içteki ince borusu falan, kısaca ; orjinal gibi egzoz yaptırmak istiyorum. Mümkün mü ve kaça mal olur sizce
http://i.hizliresim.com/P5dPb6.jpg (http://hizliresim.com/P5dPb6)
http://i.hizliresim.com/gkgZ1Z.jpg (http://hizliresim.com/gkgZ1Z)
Salih the raptor
20.March.2015, 01:58
arkadaşlar bende foruma yen, üye oldum çapa da oturmama rağmen bu cevizlibağdaki vefa ustanın yeri neresi tam olarak bilmiyorum açık bi adres verebilirmisiniz
CELİL
20.March.2015, 11:22
merhaba arkadaşlar, 2006 kasa 250 cc motorum için orjinal egzoz aradım bulamadım. Bu egzozların yapısına benzer egzoz yaptırabilir miyim ? katalizörü, içteki ince borusu falan, kısaca ; orjinal gibi egzoz yaptırmak istiyorum. Mümkün mü ve kaça mal olur sizce
Demir orjinal gibi katalizatör ve susturucuların aynısını yapmaları zordur ama yapılamaz değil tabi zor olan şeylere çok büyük fiyatlar çektilerinden orjinali bulmak bedavaya gelir profesyonel yapılan egsozlar 1000 tl civarı parayı verince yapılamayacak model yoktur 8)
arkadaşlar bende foruma yen, üye oldum çapa da oturmama rağmen bu cevizlibağdaki vefa ustanın yeri neresi tam olarak bilmiyorum açık bi adres verebilirmisiniz
Salih egsozcunun yeri cevizlibağ fırat oto sanayinin arkasındaki eski vatan sanayi içinde 8)
D e m i r
20.March.2015, 13:15
Demir orjinal gibi katalizatör ve susturucuların aynısını yapmaları zordur ama yapılamaz değil tabi zor olan şeylere çok büyük fiyatlar çektilerinden orjinali bulmak bedavaya gelir profesyonel yapılan egsozlar 1000 tl civarı parayı verince yapılamayacak model yoktur 8)
Teşekkürler Celil abi, Adana da ikamet ediyorum. Orijinal gibi olsun istedim. Boru egzozlar kafa ütülüyor. egzoz içindeki ince boru ile katalizör sese etkisi nedir ? bilginiz var mı
CELİL
20.March.2015, 13:21
Teşekkürler Celil abi, Adana da ikamet ediyorum. Orijinal gibi olsun istedim. Boru egzozlar kafa ütülüyor. egzoz içindeki ince boru ile katalizör sese etkisi nedir ? bilginiz var mı
Katalizatör cevre kirliliğı yapmasın diye konuyor sese etkisi yok
Ama içindeki ince borunun sese etkisi var
merhaba,
egsozumu kendi ellerimle yaptım, gayette başarılı oldu, fakat paslanmaz çelikten yaptığım için biraz renk farkı oldu.
sesini ben çok sevdim. toplamda 70tl maliyet oldu. :)
velizrsln
26.March.2015, 20:41
ses duyabilirmiyiz :D
dragut_60
26.March.2015, 21:19
evet abicim sesi bi duyalım:)
Tabiki duyabilirsiniz, Ömer abinin çektiği son videoda var 👍
CELİL
27.March.2015, 00:04
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=520vggZ_BXs
Wolki
30.March.2015, 10:25
Oooo konu bayağı uzamış. soru görseydim cevap verecektim. :)
Bahadır
30.March.2015, 11:37
Oooo konu bayağı uzamış. soru görseydim cevap verecektim. :)
Egzoz devrimcisi Volkan geri dönmüş :cheesy:
OğuzhanYılmaz
07.April.2015, 16:53
Arkadaşlar selamlar. Bugün RR daytona 250 2013 model almış bulunmaktayım. biraz acemiyim motor konusunda ufak ufak tecrübe edinicez kısmetse. Boru egzoz hoşuma gidiyor ciddi anlamda polis vs. sıkıntı cıkarır mı ?
Bahadır
07.April.2015, 21:54
Arkadaşlar selamlar. Bugün RR daytona 250 2013 model almış bulunmaktayım. biraz acemiyim motor konusunda ufak ufak tecrübe edinicez kısmetse. Boru egzoz hoşuma gidiyor ciddi anlamda polis vs. sıkıntı cıkarır mı ?
Bugüne kadar kimseye bir sorun çıkmadı.Ama sen yinede bağırta bağırta geçme yanlarından 8)
CELİL
07.April.2015, 22:10
Merhaba Oğuzhan alttaki Tanışma başlığında kendini tanıtır yeni motora yeni başlık açıp resimlerinide koyarsan oradan hayırlı olsun diyelim burda başlık karışmasın
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
orhuntheboy
11.April.2015, 17:33
Beyler bi adres, usta ismi , telefonunu falan verin de boru egzoz icin bi bakalım ya oyle sacma sapan fiyaylar vermıcek olan bende yaptırmayı dusunuyorm da daha once yaptırmıs olan biri olursa benım icin daha iyi olur en azından yaptıgı seyı gorme sansımız olur.
OğuzhanYılmaz
04.June.2015, 11:47
Millet anadolu yakasında boru egzoz yapacak bi insan evladı yok mu yahu ? kime sorsam karşıda diyor :)
RR 150'nin motor sesi kargocu motorundan farksızdır diyorlar. sırf bu yüzden 250 liğini mi almam gerekecek benim. çok beğeniyorum regal raptor 150 yi. ama cbf 150 sesi olsun da istemiyorum. azıcık olsun bi cruiser sesi çıksın motordan. görüş ve önerisi olan var mı acaba? bu hafta sonu alacağım inşallah
RR 150'nin motor sesi kargocu motorundan farksızdır diyorlar. sırf bu yüzden 250 liğini mi almam gerekecek benim. çok beğeniyorum regal raptor 150 yi. ama cbf 150 sesi olsun da istemiyorum. azıcık olsun bi cruiser sesi çıksın motordan. görüş ve önerisi olan var mı acaba? bu hafta sonu alacağım inşallah
Merhaba Ahmet aramıza hoş geldin
Önce tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
150 cc makinadan çok fazla eksoz sesi alamasanda boru egsoz yaptırıldığında idare eder ses alabiliyorsun
RR 150 cc orjinal egzozunda ses çok mu başarısız sizce 250 nin sesini duydum çok iyiydi. ama 150 yi kestiremiyorum. forumlarda hiç RR 150 egzos sesi vidyosu da bulamadım. pek aktif bir forum değil sanırım. selamlar. ...
aidikurt
12.June.2015, 12:45
RR 150 cc orjinal egzozunda ses çok mu başarısız sizce 250 nin sesini duydum çok iyiydi. ama 150 yi kestiremiyorum. forumlarda hiç RR 150 egzos sesi vidyosu da bulamadım. pek aktif bir forum değil sanırım. selamlar. ...
Forum aktifte senin istediğin pek aktif bir durum değil. 150 cc 'lik makinadan ne ses cıkmasnı beklıyorsun. Ses tok olmaz zırıldar hoş olmaz.
İlker Akgül
12.June.2015, 13:07
Allahtan aktif olmayan bi formdayiz bide aktif olsa ne edecez bilemedim [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Antalya-Merkez
Anladım. peki 250 CC ile başlamaı tavsiye eder misiniz scooter kullandım daha öncesinde sadece. vitesli toro için 250 cc başlarken iyi midir acaba?
tbaylan
12.June.2015, 18:25
Anladım. peki 250 CC ile başlamaı tavsiye eder misiniz scooter kullandım daha öncesinde sadece. vitesli toro için 250 cc başlarken iyi midir acaba?
Biraz kendine güvenin varsa hiç bir problem yaşamazsın dostum. Ben de senin gibi scooter, mobilet tarzı motordan sonra direk 200 cc Kuba Superlight ile başladım. İlk üç gün problem yaşadım. Bir ay şehir içinde takıldım. Sonra ver elini egenin huzurlu sahilleri:))
tbaylan
12.June.2015, 18:31
Ses tok olmaz zırıldar hoş olmaz.
Bu sözü atasözü yapıp kapıya duvara asmalıyız bence:::::
teşekkürler fikirleriniz için. haftaya inşallah motorla resimler ve ilk izlenimlerimi paylaşacağım. sağlıcakla...
DirtyDozen
12.June.2015, 19:14
Direk 250 cc ile başlaman hiç sorun olmaz. Ben daha önce hiç motor kullanmadım. Direk 250 cc ile başladım. Şimdi diyorum keşke ilk 600 cc alıp şimdi de devam etseydim.
16.04.2014 Beyler Euro yükseldiği için fiyat yükselmiştir haberiniz olsun 230 ila 250 arası değişir fiyatlar.
....
25.11.2013
....
Fiyatı da : 180 TL Oldu Çok uygun fiyat Pazarlık hiç yok kurtaranı bu benim tanıdığım burası volkan 250 filan olsun dedi bende abi çok dedim 180 TL yapacak siz parça filan almayacaksınız
Telefonum: 0535 924 6316
Eksozu yapan kişi Mustafa bey: 0532 352 8636
Google map işaretide koydum:
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=203168893871649241803.0004ec0098d36edcb5f29&ie=UTF8&ll=41.066972,29.002664&spn=0.001001,0.001934&t=m&z=19&vpsrc=1&iwloc=0004ec0098d71f1004281
Selamlar, mesajınız bir hayli eski olduğu için sormak istedim. Mustafa Bey halen bu işleri yapıyor mu acaba, bilginiz var mı? Bir de yerini soracaktım, Google map olarak verdiğiniz yer, Haliç Üniversitesi'nin hemen yakınında Saat&Saat mağazası olarak görünüyor. Bu yakında çalışıyorum ancak egzoz işleri yapan bir yer dikkatimi çekmemişti, acaba adres doğru mudur?
Bilgilendirici konu için tekrar teşekkürler.
Bahadır
21.June.2015, 17:29
Selamlar, mesajınız bir hayli eski olduğu için sormak istedim. Mustafa Bey halen bu işleri yapıyor mu acaba, bilginiz var mı? Bir de yerini soracaktım, Google map olarak verdiğiniz yer, Haliç Üniversitesi'nin hemen yakınında Saat&Saat mağazası olarak görünüyor. Bu yakında çalışıyorum ancak egzoz işleri yapan bir yer dikkatimi çekmemişti, acaba adres doğru mudur?
Bilgilendirici konu için tekrar teşekkürler.
O adres egzozu yaptıran kişinin adresi.Gelip görmek isteyen görsün diye vermişti.Mustafa ustanın yeri cevizlibağ sanayide Tel No:0532 352 86368)
Synax2
23.June.2015, 14:45
merhaba arkadaşlar benim şimdi anlamadıgım bu şu an bu boru egzoz işi kaça maalolur nerde olur ali ustaya gittim 500 lirayı bulur dedi buraya bakıyorum uçmuş kestirsem problem şimdi muayene fln direkt boru takmak daha avantajlı gibi geliyo yinede fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum Teşekkürler.
Bahadır
23.June.2015, 15:37
merhaba arkadaşlar benim şimdi anlamadıgım bu şu an bu boru egzoz işi kaça maalolur nerde olur ali ustaya gittim 500 lirayı bulur dedi buraya bakıyorum uçmuş kestirsem problem şimdi muayene fln direkt boru takmak daha avantajlı gibi geliyo yinede fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum Teşekkürler.
Telefon ile arayıp fiyat alman en sağlıklısı8)
Merhaba Muhammed tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
OğuzhanYılmaz
11.July.2015, 10:33
Arkadaşlar günaydınlar. Boru egzozumu kendim yapmaya karar verdim :) metal parçayı autocad üzerinden çizim cnc de kestirip uygun ölçülerde çelik boru kesip kaynatıcam. Eğer başarılı olursam 300 tl gibi paralar verip egzoz yaptırmaya son. tahminim 120-130 tl gibi bir fiyata mâl olacak
GökhanMüezzinoğlu
11.July.2015, 12:31
Arkadaşlar günaydınlar. Boru egzozumu kendim yapmaya karar verdim :) metal parçayı autocad üzerinden çizim cnc de kestirip uygun ölçülerde çelik boru kesip kaynatıcam. Eğer başarılı olursam 300 tl gibi paralar verip egzoz yaptırmaya son. tahminim 120-130 tl gibi bir fiyata mâl olacak
Oguzhan izlemedeyim eğer başarılı olursan bende dahil olabilirim :D
OğuzhanYılmaz
11.July.2015, 12:43
Oguzhan izlemedeyim eğer başarılı olursan bende dahil olabilirim :D
Şirketteyim şu anda çizeyim ufaktan. Sonra cnc de parçayı kestirecek bi yer bulmak lazım. Boru işi kolay :)
OğuzhanYılmaz
11.July.2015, 13:07
teknik olarak böyle bişi olacak. Bizim şirkette alüminyum kesiliyor sadece. Su parcayı alüminyum yaptırsak nolur acaba :D yardıııııııııııııım
http://s8.postimg.org/t0dbbyae9/boru_egzoz.jpg (http://postimg.org/image/t0dbbyae9/)
Bahadır
11.July.2015, 21:02
teknik olarak böyle bişi olacak. Bizim şirkette alüminyum kesiliyor sadece. Su parcayı alüminyum yaptırsak nolur acaba :D yardıııııııııııııım
http://s8.postimg.org/t0dbbyae9/boru_egzoz.jpg (http://postimg.org/image/t0dbbyae9/)
bBana kırılır gibi geliyor :cheesy:
Psycho
11.July.2015, 23:12
Bu borular hazir olarak var zaten onemli olan kafa kismi borular 30-40 tlye mal oluoyr ben zeytinburnunda demirciler sitesinde sormuatum kafa kisminida 20 tlye fln hallediyolar
berkehrercan
12.July.2015, 01:06
Ee ne anlami kaldi 200 300 liralar verip egsoz yaptirmanin
OğuzhanYılmaz
13.July.2015, 10:22
Ee ne anlami kaldi 200 300 liralar verip egsoz yaptirmanin
olm zaten amacımız o :) bak benim ön jantta cok hafif eğrilik var. Adam dedi 80 tl ye hallederiz fln. 50 si lastiği sökme takma :) sen düşün gerisini. Bayramdan sonra ilk işim bu boru egzoz işini halletmek olacak.
OğuzhanYılmaz
13.July.2015, 10:24
bBana kırılır gibi geliyor :cheesy:
yok be olm ne kırılması. zaten eski egzozun olduğu yere bağlantı için ufak bi parça daha kaynatılacak. mukavemet kazandırır o parça ona. 90 lık çelik boruyu kırabilirsen helal olsun derim sana ne diyim :D
Bahadır
13.July.2015, 12:01
yok be olm ne kırılması. zaten eski egzozun olduğu yere bağlantı için ufak bi parça daha kaynatılacak. mukavemet kazandırır o parça ona. 90 lık çelik boruyu kırabilirsen helal olsun derim sana ne diyim :D
alüminyum için kırılır demiştim :cheesy:
Arkadaşlar regal raptor 150 e2 boru eksoz yaptırmak istiyorum kime yaptırabilirim
Merhaba Ahmet aramıza hoş geldin
Önce tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
150 cc makinadan çok fazla eksoz sesi alamasanda boru egsoz yaptırıldığında idare eder ses alabiliyorsun
Merhaba benim regal raptor 150cc bi makinam var ve eksozu düz boru yaptırmak istiyorum kime yaptırabiliriz
Merhaba benim regal raptor 150cc bi makinam var ve eksozu düz boru yaptırmak istiyorum kime yaptırabiliriz
Merhaba Sertaç ben egsoz yaptırmadım yapan yerler topkapı vatan saniyede biri vardı birde güneşlideki RR serviside yapmaya başladı fiyatlar çok değişken yüksek rakamlar istiyorlar bu hafta birkaç arkadaş egsoz yaptrmaya gidecekti onlar konuyu görünce sana dönüş yapacaklardır
Merhaba Sertaç ben egsoz yaptırmadım yapan yerler topkapı vatan saniyede biri vardı birde güneşlideki RR serviside yapmaya başladı fiyatlar çok değişken yüksek rakamlar istiyorlar bu hafta birkaç arkadaş egsoz yaptrmaya gidecekti onlar konuyu görünce sana dönüş yapacaklardır
Teşekkür ederim bekliycez ozaman
Bahadır
27.July.2015, 11:58
Konunun başında mustafa ustanın telefon numarası var onu arayıp sorabilirsin8)
Konunun başında mustafa ustanın telefon numarası var onu arayıp sorabilirsin8)
Teşekkür ederim
DeliKurt
28.July.2015, 17:30
Merhabalar, egzoz yaptıracağım fakat flanş bulamıyorum. Yaptıran arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
OğuzhanYılmaz
28.July.2015, 17:55
Merhabalar, egzoz yaptıracağım fakat flanş bulamıyorum. Yaptıran arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
biz yaptırdık orjinal flanş kaldı. oraya yeni demir yapıldı vidalandı orjinal egzozdaki gibi
OğuzhanYılmaz
29.July.2015, 10:28
https://www.youtube.com/watch?v=HyXyZ30JTN0
bak bu benim motor. öncesi ve sonrası. yapan ustanın telefonuda açıklamada mevcut
Hadi bakalım kardeşim hayırlı olsun sende boru egsozculara katıldın artık
GÜRÜLTÜ +1 :cheesy:
OğuzhanYılmaz
29.July.2015, 11:14
Hadi bakalım kardeşim hayırlı olsun sende boru egsozculara katıldın artık
GÜRÜLTÜ +1 :cheesy:
bundan sonra ışıklarda beklerken en çok benim sesim çıkacak :::::
bundan sonra ışıklarda beklerken en çok benim sesim çıkacak :::::
Oğuzhan;
Ses muhteşem8)
tbaylan
29.July.2015, 12:53
Arkadaşlar regal raptor 150 e2 boru eksoz yaptırmak istiyorum kime yaptırabilirim
Sertaç ben Cevizlibağ'da Mustafa ustaya yaptırdım. Gayet de memnun kaldım yaptığı işçilikten. Fikirlere de açık. Hatta biraz daha maliyet ile egzozdaki ısınma sorununu ceket ile çözebiliyor teklif edilmesi durumunda. Forumda iletişim bilgilerini bulabilirsin. Muhabbeti de hoş adamdır vesselam. Şimdiden hayırlı olsun.
Sevgiler.
tb
DeliKurt
30.July.2015, 19:36
biz yaptırdık orjinal flanş kaldı. oraya yeni demir yapıldı vidalandı orjinal egzozdaki gibi
Motorun üzerindeki fabrika çıkışlı egzoza müdahele etmek istemiyorum, ne olur ne olmaz gerekebilir. Tüp kısmını bir kenara koyup katalizatörden sonrasına egzoz yaptırmak istiyorum. Egzozcularda sen flanşı bul gerisini hallederiz diyor. Eğer denk gelirse öyle çıkma, hurda egzozdan kalan yada flanşı yapabilecek biri varsa yardımlarınızı bekliyorum...
OğuzhanYılmaz
31.July.2015, 10:27
Motorun üzerindeki fabrika çıkışlı egzoza müdahele etmek istemiyorum, ne olur ne olmaz gerekebilir. Tüp kısmını bir kenara koyup katalizatörden sonrasına egzoz yaptırmak istiyorum. Egzozcularda sen flanşı bul gerisini hallederiz diyor. Eğer denk gelirse öyle çıkma, hurda egzozdan kalan yada flanşı yapabilecek biri varsa yardımlarınızı bekliyorum...
dediğim gibi. mustafa usta o parçayı kendi yapıp takıyor o yüzden orjinal egzozlarımız kenarda duruyor
DeliKurt
31.July.2015, 13:01
dediğim gibi. mustafa usta o parçayı kendi yapıp takıyor o yüzden orjinal egzozlarımız kenarda duruyor
Mustafa ustayla görüşeyim o zaman telefon numarası konu başındaki verilen numara ile aynı heralde...
satox
12.August.2015, 12:54
Güle güle kullanın :) Güncel maliyeti ne kadar oluyor öğrenebilir miyiz?
tbaylan
12.August.2015, 14:08
Güle güle kullanın :) Güncel maliyeti ne kadar oluyor öğrenebilir miyiz?
Ben 200 TL'ye yaptırdım kendisine. Fakat farklı alternatiflere de açık kendisi. Sökülebilir/takılabilir susturucu da yapabiliyor. Eğer istersen çift katmanlı egzoz yapıyor. Dolayısıyla kararma, sararma olmuyor ısınmadan ötürü. Ondan da fark olarak 100 TL demişti. İşçiliği, muhabbeti iyidir:)
berkehrercan
12.August.2015, 15:56
Cifr katman yapinca dokununca elini de yakmiyor dimi
tbaylan
12.August.2015, 16:05
Cifr katman yapinca dokununca elini de yakmiyor dimi
Berkecim öyle çılgın isteklerim, deneyimlerim olmadı. Sen dene, bize de haber ver:cheesy: Şaka bir yana, kararma olmadığını iddia ettiğine göre sıcaklıkta da önemli derecede düşüş vardır. Ha bir de rica edin, mevcut egzozlarınızı da polisaj'a göndersin;)
gerilim79
04.September.2015, 20:29
Müsait Zamanda Buradaki Egzozcu Ustalardan Birine Gidip Kaça Yapacaklar Boru Egzozu Bir Sorayım Ne isteyecekler 200 300 Baya Çok yav Ne Sanki altı üstü düz boru uçuyorlar bence
Bahadır
04.September.2015, 20:35
Müsait Zamanda Buradaki Egzozcu Ustalardan Birine Gidip Kaça Yapacaklar Boru Egzozu Bir Sorayım Ne isteyecekler 200 300 Baya Çok yav Ne Sanki altı üstü düz boru uçuyorlar bence
200e yaptır öp başına koy bence 8)
gerilim79
05.September.2015, 12:58
200e yaptır öp başına koy bence 8)
Müsait zamanda egzozcuya bir nabız yoklayayım bakayım sonucu yazarım hele bide 100 - 150 yaparım derse hemen yapıştır usta derim :p
RaptoRider
03.November.2015, 11:27
Arkadaşlar dün egzos borularıma kavuştum iki adet 50 lik paslanmaz boru iki adet flanş parlatma + montaj 150 TL ye yaptırdım sese gelince hiç bu kadarını bekliyordum aslında :)
TalhaHydr
24.November.2015, 00:25
Bu egsozlar 150e2 ye nasıl yakışır mi acep 😁
Bahadır
24.November.2015, 11:12
Bu egsozlar 150e2 ye nasıl yakışır mi acep 😁
Kendini tanışma başlığında tanıtsaydın kiminle konuştuğumuzu bilirdik.8)
İlk baş ses çok güzel gelebilir ama sonrasında pişman olup orjinalini takarsın 8)
kadirercan
26.November.2015, 19:51
Arkadaşlar dün egzos borularıma kavuştum iki adet 50 lik paslanmaz boru iki adet flanş parlatma + montaj 150 TL ye yaptırdım sese gelince hiç bu kadarını bekliyordum aslında :)
İlker selam bu fiyata nerede yaptırdın acaba ben bugün güneşlideki servise sordum 300 TL'ye yapıyolar 50'lik borudan.
RaptoRider
02.December.2015, 07:26
İlker selam bu fiyata nerede yaptırdın acaba ben bugün güneşlideki servise sordum 300 TL'ye yapıyolar 50'lik borudan.
Merhaba Kadir Kağıthane Hürriyet Mahallesinde bi paslanmaz atölyesi herşey onlara ait flanş parlatma kontaj sabitleme ayağı vs. Ses benim hoşuma gitti tek sıkıntısı hafif sararma yaptı onuda egzos sargısıyla kamufle etmeyi düşünüyorum
emresntrk
02.December.2015, 16:30
Arkadaşlar merhaba,
Bursada bunu yaptırabileceğimiz bir yer bilen var mı acaba? Ben bir yerle görüştüm adliyenin arkasında. Eleman 650 TL istedi yok susturuculu yapıyorum, susturucusuz olmaz sübap keser vs vs diyerek.
RaptoRider
02.December.2015, 22:52
Arkadaşlar merhaba,
Bursada bunu yaptırabileceğimiz bir yer bilen var mı acaba? Ben bir yerle görüştüm adliyenin arkasında. Eleman 650 TL istedi yok susturuculu yapıyorum, susturucusuz olmaz sübap keser vs vs diyerek.
Sıradan paslanmaz işi yapan atölyelerde temin edebilirsin malzeme ücreti montaj yani fazlasına imkan yok
emresntrk
03.December.2015, 12:49
Sıradan paslanmaz işi yapan atölyelerde temin edebilirsin malzeme ücreti montaj yani fazlasına imkan yok
Hocam peki flanşı da yapabiliyorlar mı yoksa orijinal flanşı mı kullanıyorlar? Bir de egzos değişiminden sonra motorda herhangi bir ayar yaptırmam gerekiyor mu? Son olarak da uzun yolda ne gibi bir etkisi olur gürültü ve yakıt tüketimi hariç?
RaptoRider
05.December.2015, 13:18
Hocam peki flanşı da yapabiliyorlar mı yoksa orijinal flanşı mı kullanıyorlar? Bir de egzos değişiminden sonra motorda herhangi bir ayar yaptırmam gerekiyor mu? Son olarak da uzun yolda ne gibi bir etkisi olur gürültü ve yakıt tüketimi hariç?
Ben egzosumun tekini bıraktım onlar flanşın ölçüsünü aldı birebir paslanmaz flanş kesip boruya kaynakladılar sonra bir güzel parlattılar akşam çıkıp gittiğimde herşey hazırdı beraber taktık 150 tl verdim hiç bir şekilde bi motorcuya ayar yaptırmadım hala saat gibi gürültü ister istemez oluyo sabah sessizliğinde yakıta gelince hiç adam akıllı hesap yapmadım ama inanmazsın sanki şimdi hiç yakmıyomuş gibi :D işin özü orjinal susturucular duruyor :)
Fatal
28.December.2015, 23:18
spyderımı alayım inş 316 paslanmaz malzemeden kendim yapıcam inş o zaman nekadar tutacak gerçekden görmüş oluruz :) 60mm iç çapı 1mm et kalınlığı olurmu acaba arkadaşlar :soru?
2_rock
29.December.2015, 02:06
spyderımı alayım inş 316 paslanmaz malzemeden kendim yapıcam inş o zaman nekadar tutacak gerçekden görmüş oluruz :) 60mm iç çapı 1mm et kalınlığı olurmu acaba arkadaşlar :soru?
Ankara içinde uygun fiyatlı bulabileceğim bir yer varımıdır.
Fatal
29.December.2015, 02:18
Valla ankarayı bilmem ama az beklersen ben yapıcak gibiyim önce motoru alma lazım ama :)
2_rock
29.December.2015, 02:49
Valla ankarayı bilmem ama az beklersen ben yapıcak gibiyim önce motoru alma lazım ama :)
Bakarsın ticaretine başlarsın :p
Fatal
29.December.2015, 08:51
Ticaretlik yapmam sadece elimdeki malzemeden 1 2 tane fazla çıkarırım o kadar :)
2_rock
29.December.2015, 14:02
Ticaretlik yapmam sadece elimdeki malzemeden 1 2 tane fazla çıkarırım o kadar :)
Kardeşim öle bir durumda haberdar edersen sevinirim. 8)
Fatal
29.December.2015, 14:35
Tabiki ayıpsın :)
2_rock
29.December.2015, 15:20
Tabiki ayıpsın :)
Sağolasin yani gereken neyse maddi olarak onu hallederiz bir şekilde
Fatal
29.December.2015, 15:36
Yapalım bi hayırlısıyla gerisi kolay
2_rock
29.December.2015, 19:35
Yapalım bi hayırlısıyla gerisi kolay
Fotoları bekliyoruz artık
Fatal
30.December.2015, 01:11
Motoru alayım gerisi çocuk oyuncağı benim için 8)
2_rock
30.December.2015, 01:22
Motoru alayım gerisi çocuk oyuncağı benim için 8)
Sabırsızlıkla bekliyorum fotoları. İnşallah estetiğin gibi olur
2_rock
31.December.2015, 04:05
Sanki regal in resmi sitesinde aksesuar diye bir bölüm ve orda orjinal boru egsoz vardı şuan göremiyorum bileniniz var mı?
Bahadır
02.January.2016, 00:17
Sanki regal in resmi sitesinde aksesuar diye bir bölüm ve orda orjinal boru egsoz vardı şuan göremiyorum bileniniz var mı?
evet güneşlideki ana serviste de bu işlem yapılıyor.Fiyatını bilmiyorum ama8)
2_rock
03.January.2016, 12:14
Bahsettiğim bir sitede regal raptor aksesuar bölümünde boru egzoz da vardı 250 TL civarında bağlantı yerleri falan aynı sadece boru. Yalnız tekrardan bulamıyorum
2_rock
06.January.2016, 21:13
Regal in resmi sitesinde aksesuar kısmında boru egzoz vardı anlam veremediğim nedenlerden dolayı siteyi açamıyorum .link atarsanız çok sevinirim. ..
FouL
06.January.2016, 21:36
hımm epeydir bu şekilde sanırım database sorunu veriyor.. yaa online satışı kaldırdılar yada yazılım güncellenmesi gerekiyor aldora..
Regal in resmi sitesinde aksesuar kısmında boru egzoz vardı anlam veremediğim nedenlerden dolayı siteyi açamıyorum .link atarsanız çok sevinirim. ..
2_rock
06.January.2016, 23:34
hımm epeydir bu şekilde sanırım database sorunu veriyor.. yaa online satışı kaldırdılar yada yazılım güncellenmesi gerekiyor aldora..
Peki satış yapan başka bir yer var mı?
CELİL
06.January.2016, 23:55
Peki satış yapan başka bir yer var mı?
Boru egsozlar hazır satılmaz mutlaka yapan yere gitmek veya egsozu yollamak gerekiyor bağlantı vida yerleri her makinada tutmuyor 8)
2_rock
07.January.2016, 00:03
Boru egsozlar hazır satılmaz mutlaka yapan yere gitmek veya egsozu yollamak gerekiyor bağlantı vida yerleri her makinada tutmuyor 8)
Ben orjinal egzozu bozmak istemiyorum yaptırıcam o zaman muayene zamanı orjinali takarım die düşündüm.
CELİL
07.January.2016, 00:11
Ben orjinal egzozu bozmak istemiyorum yaptırıcam o zaman muayene zamanı orjinali takarım die düşündüm.
Orjinal egsoz bozulmuyor ölçü almak için onu kullanıyorlar 8)
2_rock
07.January.2016, 00:13
Orjinal egsoz bozulmuyor ölçü almak için onu kullanıyorlar 8)
Anladım o zaman ankara içinde bunu yapan arkadaşlardan yardım isteyeceğim.
2_rock
08.January.2016, 00:25
Boru egzoz bizde heves değil, sevda gibidir.
http://s24.postimg.org/deym7n07l/4b_KKVE86sd_Y.jpg (http://postimg.org/image/deym7n07l/)
http://s28.postimg.org/mwdxfb2qh/yko_Wfs_kid_M.jpg (http://postimg.org/image/mwdxfb2qh/)
FouL
08.January.2016, 00:28
adam king yahuu : )
bide sesini dinleyebilseydik ne güzel olurdu..
Boru egzoz bizde heves değil, sevda gibidir.
http://s24.postimg.org/deym7n07l/4b_KKVE86sd_Y.jpg (http://postimg.org/image/deym7n07l/)
http://s28.postimg.org/mwdxfb2qh/yko_Wfs_kid_M.jpg (http://postimg.org/image/mwdxfb2qh/)
2_rock
08.January.2016, 00:36
adam king yahuu : )
bide sesini dinleyebilseydik ne güzel olurdu..
Kalp atışı gibiydi vallahi. Yolda giderken başka semtten arkadaşlar geldiğimi anlıyorlardı. Kliple veya arkadaşlarla toplu sürüşler de hep en arkada gitmek zorunda kaldım. Yoksa arkamdan gelen kişiler deliriyordu :Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
berkanekici
23.March.2016, 16:17
merhaba bende yaptırmayı düşündüm komple boğazdan düz boru manifolddan itibaren usta dediki çekişi çok düşer ve sibopların yanar dedi boruda bilginiz varmı bir problem olurmu saygılar
Bahadır
23.March.2016, 18:14
merhaba bende yaptırmayı düşündüm komple boğazdan düz boru manifolddan itibaren usta dediki çekişi çok düşer ve sibopların yanar dedi boruda bilginiz varmı bir problem olurmu saygılar
Külliyen yalan:cheesy:
berkanekici
23.March.2016, 18:47
çok teşekkür ederim hafta sonu bu iş bitiyo o zaman borular geliyo :)
2_rock
23.March.2016, 18:57
Ben daha öyle bir şey duymadım da görmedim de .boru egzoz dan sonra bir hava karbüratör ayarı yaptırmadan fayda olur.
centaur
23.March.2016, 20:30
çok teşekkür ederim hafta sonu bu iş bitiyo o zaman borular geliyo :)
Kaça yaptırıyorsun dostum? Benim de niyetim var ufaktan.. Toplam kaça mal olacak,süreç ne kadar vs. bilgi verirsen sevinirim.
yenidunya
23.March.2016, 22:31
Merhaba Kadir Kağıthane Hürriyet Mahallesinde bi paslanmaz atölyesi herşey onlara ait flanş parlatma kontaj sabitleme ayağı vs. Ses benim hoşuma gitti tek sıkıntısı hafif sararma yaptı onuda egzos sargısıyla kamufle etmeyi düşünüyorum
Hocam atölyenin adını ya fa numarasını yazar mısın yarın bi gidip bakayım
Ben egzosumun tekini bıraktım onlar flanşın ölçüsünü aldı birebir paslanmaz flanş kesip boruya kaynakladılar sonra bir güzel parlattılar akşam çıkıp gittiğimde herşey hazırdı beraber taktık 150 tl verdim hiç bir şekilde bi motorcuya ayar yaptırmadım hala saat gibi gürültü ister istemez oluyo sabah sessizliğinde yakıta gelince hiç adam akıllı hesap yapmadım ama inanmazsın sanki şimdi hiç yakmıyomuş gibi :D işin özü orjinal susturucular duruyor :)
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
24.March.2016, 17:59
berkan ilk önce bir buluşmada erenin mustafanın ve benim egzozlara bakıp kara verirsin ona göre karar veririz
Wolki
17.April.2016, 19:50
Ben 10bin km kullandım hiç sıkıntı yaşamadım sibop yakmalar filan urafe en fazla sibop ayarı kaçar onunda ayarı yapılır Ha kaçar mı sibop ayarı dersen kaçmaz neden kaçsın.
MUSTAFA48
27.April.2016, 02:13
bendede e 250 9 mevcut boru egzos ıcın bır gun sanayıde kaldım projemı egzoscuma goturup ıse koyulduk. kromcudan 108 cm uzunlugunda bır krom boru aldık egzozları kıvrılan kalın yerden kesıp 108 cm boruyu oraya krom kaynagıyla kaynattık bıraz amatörce duruyor ama sesı ve goruntusu cok guzel oldu ve bana malıyetı sadece krom boru 40 tl işçilik 25 lira
2_rock
27.April.2016, 10:25
bendede e 250 9 mevcut boru egzos ıcın bır gun sanayıde kaldım projemı egzoscuma goturup ıse koyulduk. kromcudan 108 cm uzunlugunda bır krom boru aldık egzozları kıvrılan kalın yerden kesıp 108 cm boruyu oraya krom kaynagıyla kaynattık bıraz amatörce duruyor ama sesı ve goruntusu cok guzel oldu ve bana malıyetı sadece krom boru 40 tl işçilik 25 lira
Fotoğraf varsa çok makbule geçer merak ettim
centaur
27.April.2016, 11:26
Aldora egsozları açtım :x Fena oldu ses :x
2_rock
28.April.2016, 11:24
Aldora egsozları açtım :x Fena oldu ses :x
Abi sendende foto bekliyoruz yada video
MUSTAFA48
29.April.2016, 09:36
fromda (: RR Ailesi :) konusunda motorumun resmı vardır egzosları ordan görebılırsıniz en kısa zamanda detaylı bır foto atacagım
Bradiaga
01.May.2016, 01:00
Çok ucuza halletmişsin helal olsun. Krom borunun çapı kaç mm.
MUSTAFA48
01.May.2016, 13:58
Çok ucuza halletmişsin helal olsun. Krom borunun çapı kaç mm.
çap olarak tam ölcemedım kromcuya gıttım bana bos krom boru lazım dedım ıclerındekı en kalın boruyu aldım daha kalınını bulamadım :)
Bu soru daha önce soruldumu bilmiyorum ama merak ettim boru egzoz yapıldıktan sonra blokdan çıkıştan başlayıp egzozun sonuna kadar tahminen kaç metre amyant sargı gider ? 15 metre aldak ben bide egzozları orjinalden biraz daha uzatmayı düşünüyorum arka jantın lastikle birleştiği yere kadar falan 15 metre iki tarafada yetermi acaba ??
DeadManV
08.July.2016, 16:27
Öncelikle herkese Merhaba,
Denizlide boru eksoz yapan veya yaptıran var mı? Varsa ne kadara mal oldu? Çevre illerden de yardımcı olanlar olursa çok memnun olurum
Kazasız sürüşler 8)
Tugay Güreşen
08.July.2016, 17:03
Öncelikle herkese Merhaba,
Denizlide boru eksoz yapan veya yaptıran var mı? Varsa ne kadara mal oldu? Çevre illerden de yardımcı olanlar olursa çok memnun olurum
Kazasız sürüşler 8)
Merhabalar,
Öncelikle forum kuralları gereği tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız kime yardımcı olduğumuzu bilmek daha iyi olacaktır :)
Tanışma Bölümü: http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php?f=27
Sorunuz ile ilgilide başlık 2013 yılında açılmış sonradan hortlamış olsada en iyisi yeni başlık açmanız olacaktır :)
Kardeşim denizlide ben varım raptorriders lardan yardımcı olayım her konuda elimden geldiğince
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orhuntheboy
26.July.2016, 15:23
Arkadaslar herkese selam istanbul besiktas da oturuyorum yillardir motorumun sesinden tatmin olamiyorum bunun icin boru egsoz yaptirmak istiyorum. Bildiginz usta var mi bana yardimci olabilcek ve ucuk maaliyetler cikartmayacak ? Boru egsozu yaptirdiktan sonra motor muayeneden skintisiz gecebilir mi ?
Siyah Adam
26.July.2016, 16:19
Arkadaslar herkese selam istanbul besiktas da oturuyorum yillardir motorumun sesinden tatmin olamiyorum bunun icin boru egsoz yaptirmak istiyorum. Bildiginz usta var mi bana yardimci olabilcek ve ucuk maaliyetler cikartmayacak ? Boru egsozu yaptirdiktan sonra motor muayeneden skintisiz gecebilir mi ?
Muayenede sıkıntı çıkıyo diye biliyorum ben muayeneye girmeden önce önceki egzozu takarsın cıkınca gene takarsın boruyu.
Legend of universe
27.July.2016, 01:05
Aynen muayene de sıkıntı
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiracan
27.July.2016, 02:09
Orijinal egzosları kenara koy bence (Egzosu bozdurmadan yaptır boru egzosu). Muayene zamanı takar geçersin :):Rockn Roll:
MUSTAFA48
27.July.2016, 03:17
boru egzos muanede sorun cıkartıyor oncelıkle soyle anlatayım bor egzosunu yaptır sen muane gunu egzozun uclarına kaynakla bır parçayla kapat muaneden cıkınca sıprelle kesersın hıc bır sorun olmaz ben aynı sekılde yaptım egzoz borunun krom olmasına ve kalıtelı bır krom boru olmasına dıkkat et bu krom boru egzoz ısındıkca sesıde ısıtıyor canavar bırsey :)
orhuntheboy
29.July.2016, 16:39
Muayene sorununu cozdugumuze gore sira usta bulmaya geldi , yok mu istanbulda tanidik ustasi olup da boru egzos yapabilen ?
Barmen
05.January.2017, 22:29
Boru eksoz yaptıranlar muayenede hiç sorun yaşadınız mı?
Aklımı bu soru kurcalıyor hep.
Salih the raptor
29.April.2018, 12:52
arkadasşlar selam boru egzostlarımı satıyorum istanbul içi , 350 lira motorunuzla gelirseniz deneyebilirsiniz 2017 agustosta imal edilmiştir tok ve yüksek bir sesi wardır , egsozlar sargılıdır bilgi için +905367384528 whatsuptan foto atabilirm
Deepoxy
29.November.2018, 00:03
Merhaba Egzos muhabbetini canlandırayım, aldığım regalde orjinalleri takılı ama motor sahibi boru egzoslarını da verdi. Bugün deneme yaptım birini bağladım ses çok iyi oldu. yada bana öyle geldi. Fakat kafama takılan şu polis durdurursa cezayı yermiyim ?
CELİL
29.November.2018, 01:49
Merhaba Egzos muhabbetini canlandırayım, aldığım regalde orjinalleri takılı ama motor sahibi boru egzoslarını da verdi. Bugün deneme yaptım birini bağladım ses çok iyi oldu. yada bana öyle geldi. Fakat kafama takılan şu polis durdurursa cezayı yermiyim ?
Merhaba Taner boş boru egsoz çok seslidir polis sorun çıkarabilir bu aralar egsozlara takdılar 8)
Deepoxy
29.November.2018, 02:02
Birkaç gün tadını çıkarayım o zaman
mxsrn
03.December.2018, 03:16
Birkaç gün tadını çıkarayım o zaman
Merhaba abi, boru egzozlarını satma ihtimalin olabilir mi?
Deepoxy
08.December.2018, 00:15
yok satmam ara ara takarım kardeşim
kurt
08.December.2018, 18:12
Bende orjinal spyder daytona açık egsoz var (satılık)
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mxsrn
21.December.2018, 12:36
Spiderlar çift egsoz değilmi?
Merhaba abi, ne kadara satıyorsun?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.