Orijinalini görmek için tıklayınız : motor sesi değişikliği !!
AyhanBağcı
15.November.2013, 18:51
Sevgili regal raptor sevenler,
Motorumun sesi değişti, dizel kamyon gibi ses yapıyor tar tar tar diye çalışıyor, önceden de olmuştu servise götürmüştüm hallettiler, aradan 3-4bin km sonra yine aynı sesi vermeye başladı, bu kronik bir problem mi olcak yoksa servis buna da eğreti bir çözüm mü buldu zamanla eski haline geliyor ??
Bu sorun başka birinizin başına geldimi bunu merak ediyorum ve bu sesin asıl sebebini ?
CELİL
15.November.2013, 18:57
Motorumun sesi değişti, dizel kamyon gibi ses yapıyor tar tar tar diye çalışıyor, önceden de olmuştu servise götürmüştüm hallettiler, aradan 3-4bin km sonra yine aynı sesi vermeye başladı, bu kronik bir problem mi olcak yoksa servis buna da eğreti bir çözüm mü buldu zamanla eski haline geliyor ??
Bu sorun başka birinizin başına geldimi bunu merak ediyorum ve bu sesin asıl sebebini ?
Merhaba Ayhan geçmiş olsun öyle kronik bir sorun yok bujinin teki arıza yapmış olabilir bu durum bujinin kalitesine bağlı 8)
AyhanBağcı
15.November.2013, 19:03
bujileri yarın bir kontrol edicem, sağ taraktan arada motor soğukken ses geliyor. inş sorun budur :)
bronks
18.November.2013, 17:45
aynı sıkıntıyı benim spyder da yapmıştı. baştan çok canım sıkılmıştı ama bujinin biri değişince motor kendine geldi =)
AyhanBağcı
19.November.2013, 06:14
bujilerin kafalarını söküp biraz temizledim, bir süreliğine düzeldi son yine başladı :)
yani yakında buji değişimi gözüküyor, ne önerirsiniz ? :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.