Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Üye - İstanbul

Arctes
16.November.2013, 21:39
Arkadaşlar merhaba,

Adım Selçuk, İstanbul'da oturuyorum, çalışan 28 yaşında bir insanım :) Bu hafta içerisinde Regal Raptor Dadyw Dd250 E-9b ile ilk motorumu almış oldum.

Öncelikle sürüşü keyifli bir motor ancak bazı sorularım olacak, tecrübelerinizle bana yardımcı olacağınızı umuyorum.

Öncelikle ikinci el aldım ve lastikleri "Duro", çok ta güven vermiyor. Buna uygun lastik araştırması yapacağım, ebatları nedir? Hangi markayı önerirsiniz?

Aksesuar vs gibi (ayna, elcik vb.) araştırması yapacağım, tavsiye edebileceğiniz bir web sitesi veya dükkan (ist - anadolu yakası) var mıdır?

Motoru tecrübe ettikçe karşılaşacağım sorunlar ve sorularımı bu başlık altından soracağım.

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

av. Cevdet Yılmaz
16.November.2013, 22:04
Selcuk kardesim Raptorriders ailesine hosgeldin,
Lastikleri degistirmeni bnde tavsiye ederim,Cihan arkadasimiz sana ebat konusunda yardimci olur,
Elcik ve ayna da ise ebay den siparis edebilirsin uygun fiyata,
Forumd daimi olman dilegiyle:)

CELİL
16.November.2013, 22:55
Merhaba Selçuk aramıza hoş geldin :)
Yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Duro lastikler çin malı lastikler içinde en kullanılabilir idare eder markadır imkanın varsa bilenen kaliteli marka lastik takmak iyi olur ama maliyeti 600 - 800 tl yi bulur
Ön Lastik Ebadı: 90/90-18
Arka Lastik Ebadı: 130/90-15
aksesuar için internete daha uygun fiyatlar bulunabiliyor anadolu yakasını bilemiyorum ama avrupa yakasında sirkeci ve şirinevlerde pek çok motor mağazası var onlara bakabilirsin 8)

cihan54
17.November.2013, 00:18
Hoşgeldin İstanbuldan Selçuk :)

bronks
18.November.2013, 14:52
hoş geldin selçuk, kazasız belasız sürüşler inşallah.

emirhano
18.November.2013, 16:07
Hoşeldin. Kazasız trafiksiz ve keyifli sürüşler