Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep'ten herkese merhaba

Mehmet.m
25.November.2013, 12:29
Herkese merhaba arkadaşlar,

Terminator 2 yi izledikten ve arnold'un deri ceket deri pantolon güneş gözlüğü kombinasyonuyla sürdüğü 91 fatboy u gördükten sonra başlayan chopper sevgimi artık siyah bir regal daytona 250 ile taçlandırmak istiyorum. Daha önce hiç motor kullanmadığım için becerebilirmiyim onu da bilmiyorum:(

29 yaşında bir bankacıyım, evliyim. arabam olmasına rağmen motor sevgim yüzünden bir motor almak istiyorum. doğrumu yaparım yanlış mı onuda bilmiyorum. ama içimden motor kullanmak geliyor:p

Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Herkesin gönlünde yatan aslan a sahip olmasını ve kazasız belasız bir hayat yaşamasını diliyorum8)

CELİL
25.November.2013, 12:44
Merhaba Mehmet aramıza hoş geldin :D
o flim pek kişinin chopper a başlama sebebidir :mrgreen:
içine bu motor sevdası düşünce vazgeçilemiyor gönlünün sesini dinle al bir makina başla kulanmaya özgürlüğün tadını çıkart 8)
araba kullanmayı biliyorsun küçükken bisiklette kullanmışsındır ikisinin tecrübesi ile çok kısa sürede rahatça motoru kullanırsın 8)
İnşallah sende kısa sürede hayallerine motoruna kavuşursun 8)

Ömer
25.November.2013, 12:51
Hoş geldin, başlamak bitirmenin yarısıdır. Sen başlamışsın devamı gelir.

cihan54
25.November.2013, 12:53
Hoşgeldin :happy: Antep'e selam :)

Mehmet.m
25.November.2013, 18:00
Hoşgeldin :happy: Antep'e selam :)

Aleyküm selam teşekkür ederim:D

Mehmet.m
25.November.2013, 18:09
Hoş geldin, başlamak bitirmenin yarısıdır. Sen başlamışsın devamı gelir.

inşallah ömer bey,

Gerçekleştirmek istediğim hayallerimden bir tanesi.. İnşallah mart a nisan a kadar öğrenirim de tam haziran da temmuz da tadına vara vara kullanırım:D