Orijinalini görmek için tıklayınız : RR almayı düşünüyorum yardım
ataberksonkurt
25.November.2013, 21:59
Merhaba ben Ataberk Bursa danım daytona 250 veya spyder düşünüyorum sizce yaşıma göre yakıt tüketim ve hoşluk açısından ne önerirsiniz.zaten bir motorum var scooter kullanmak istemiyorum beni 2 sene idare edebilecek şık ve gerçek bir cruiser gibi görünen birşey istiyorum ayrica Çin malı olması sorun yaratır mı teşekkürler
Sinan
25.November.2013, 22:05
öncelikle hoşgeldin RR farklı bir duygu biraz bilgin var anladığım kadarıyla motor sürmek konusunda spyder ve daytona ile başlamak bence gayet uygun yakıt tüketimi olarakda gayet normal can yakmayan tarzdan. Çin malı motorlar arasında en sağlamı diyebilirim sana ve en önemli özelliği Çin motorsikletleri arasında sadece su soğutmalı olan motor RR bu da ciddi bir kolaylık sağlıyor sürüş esnasında :)
ataberksonkurt
25.November.2013, 22:17
Öncelikle yorum için teşekkürler.benim derdim tip olarak arasında kalmam ve herhangi bir Türkçe sitesini bulamadım tam özellikleri görüp karşılaştırma yapmak için
CELİL
25.November.2013, 22:24
Merhaba Ataberk aramıza hoş geldin bursada forumdan arkadaşlarımız var yalnız değilsin :)
motor tecrüben var iki modelide kullanabilirsin
Daytona da Spyder de aynı motor ve yürüre sahip kasaları farklı bir bayi ye git iki modelinde üzerine otur bak hangisinde kendini rahat hissediyorsan ona yönelirsin
kromaj ve sport tarz seviyorsan Spyder
daha ağır custom tarz seviyorsan Daytona
Benzin yakışları 100 km de ortalama 4 litre gibidir senin scotere benzemez 8)
Regal Raptor piyasadaki en sağlam parça servis sorunu olmayan ikinci el piyasası oturmuş çin makinalardır 8)
ataberksonkurt
25.November.2013, 22:26
Ikisinininde tipi çokgüzel fakat internette site bulamadığım için bayiide bulamıyorum bilen arkadaş varsa yazabilirse çok memnun olurum
CELİL
25.November.2013, 22:34
Ikisinininde tipi çokgüzel fakat internette site bulamadığım için bayiide bulamıyorum bilen arkadaş varsa yazabilirse çok memnun olurum
Alttaki link motoru türkiye ye getiren firmanın kendi sayfası
http://www.motorland.com.tr/gallery.htm
http://www.motorland.com.tr/regalraptor.htm
Google a regal raptor Spyder ve Daytona yaz bir çok site bulursun 8)
ataberksonkurt
25.November.2013, 22:46
Fakat Bursa bayiisi yok
CELİL
25.November.2013, 22:49
Fakat Bursa bayiisi yok
Bende şimdi servis listesini taradım yalovada servis görülüyor bursada görülmüyor
Bursa ekipteki arkadaşlara soralım onlar bilir konuyu okuyunca dönüş yaparlar 8)
CELİL
25.November.2013, 23:19
Fakat Bursa bayiisi yok
Bursa dan özgür arkadaşımıza mesajla ulaştım bir bayi varmış bırakmış birde alttaki adresdeki yer varmış oraya bakabilirsin
uluyol girişinde set grup sirketi 8)
alemCi
25.November.2013, 23:34
Ben 2006 model aldim 14 binde 250e-9 canavar gibi.nacizane fikrimi beyan etmek isterim her motor hakkinda 100lerce yorum var, hiz tutkunu degilsen tarz goruntu ses ve dusuk fiyatsa RR in ustune yok. Ben cok arastirdim neredeyse gv250 alcaktim iyiki o kadar para vermemisim. Az yaksin kalitesi bilindik honda motorlar var onlarda el yakiyor :))
ataberksonkurt
26.November.2013, 00:34
AA set grup mu sym yi oradan almıştım daytona da karar kıldım babamla da konuştun mu tamamdır
ozguralic
26.November.2013, 10:28
Evet, sym bayisi oldular. önceden RR bayisiydiler ama sözleşme bitti sanırım. Eğer imkanın varsa İstanbul'dan al veya Yalova'ya git derim. Set gruptan almanı pek tavsiye etmem. RR konusunda sorunlu bi firmadır.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.