PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda Benimsin :)

can666
11.December.2013, 18:15
http://www.regalraptor.net/forums/picture.php?albumid=54&pictureid=341

Evet abilerim dostlarım dün kar yağışı altında aldım ve geldim kızımı.

350 Daytona 3 bin km de :) nazar nazar

Sirkeciden hareme geçerken arabalı vapurda. Köprüden geçersek ölürüz falan diye rüzgar kar kalabalık hiç çekilmez. :D

Simdi balkonun altında brandasıyla yatıyo :(:(

CELİL
11.December.2013, 18:28
Can hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Havalarda şansına en zorlu döneme girdi şimdi ilk güneşli günü beklemek sana çok zor olucak 8)
Bu linkini verdiğim makinamı öyleyse çantaları yok

AyhanBağcı
11.December.2013, 18:31
güle güle kullan :) hayırlı olsun :)

özgürr
11.December.2013, 18:40
Hayırlı olsun can kardeşş benimki hala plaka ruhsat bekliyo bende yeni aldım ama hala elimde değil:x. bak sen ne güzel kavuşmuşsun kızına

can666
11.December.2013, 18:40
Can hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Havalarda şansına en zorlu döneme girdi şimdi ilk güneşli günü beklemek sana çok zor olucak 8)
Bu linkini verdiğim makinamı öyleyse çantaları yok

Aynen abi linkini verdiğin makina bu çantalar çok vasat durumdaydı kestim attım yolda sinir etti beni karton gibi bişi yamulmuş paslanmıştı heryeri. Güneş duasına çıkıcam az kaldı :mrgreen:

Ayhan tşk ederim darısı olmayanların başına diyelim :alkis:

omer_cip23
11.December.2013, 18:45
maşallah canavar gibi hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)

ExpForCuTT
11.December.2013, 20:47
Öncelikle hayırlı olsun, en ölü zamanı kolladınız herhalde :D
Ayıp olmazsa kaç gayme etti şimdi bu ? Ve 350 cc lerin 100 km de ortalam yakıt tüketimleri litre olarak nedir ?

can666
11.December.2013, 21:23
Öncelikle hayırlı olsun, en ölü zamanı kolladınız herhalde :D
Ayıp olmazsa kaç gayme etti şimdi bu ? Ve 350 cc lerin 100 km de ortalam yakıt tüketimleri litre olarak nedir ?

Tşkekkür ederim. Ölü demiyelimde para anca geldi :) ben 7bin tl aldım üstüne 300 tl lik dövme yapıcam sahibine :) daha dün aldım yakıta falan hiç birşeye bakmadan eve kaçtık çooook soğuk ara ara kar yağıyordu gözüm hiçbirşey görmedi imzayı attım kaptığım gibi geldim :) ama arkadaşlar 100 km de 4,50 - 5 litre falan gibi bi rakam söylemişlerdi yanlış hatırlamıyosam.

Angel
11.December.2013, 21:39
hayirli olsun gule gule kullan

RidersOnTheStorm
12.December.2013, 01:53
Ne çektin be Can. O değilde senden daha çok biz çektik be peşinde ordan oraya kar çamur. Güle güle kullan kazasız belasız inşallahnazar. Seneye beyazından alıcam bende caracalı satıp :)

can666
12.December.2013, 18:29
Ne çektin be Can. O değilde senden daha çok biz çektik be peşinde ordan oraya kar çamur. Güle güle kullan kazasız belasız inşallahnazar. Seneye beyazından alıcam bende caracalı satıp :)

Olum siz olmasaydınız zaten almazdım hakkınız ödenmez biliyosun sonuna kadar arkandayım neye ihtiyacın olursa 8)

Not : çocukluk arkadaşımdır kendisi :):cheesy:

omeryukksel
12.December.2013, 18:43
Can hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.benimde bugun motorumun trafiğe çıkışının yıldönümü :) ben de aldığımda tam bugun kar vardı ve karda sürmüştüm o kadar heyecanlıydım ki :) arkadaşlar bana '' oğlum bu kar motorumu ? '' diye kafa buluyorlardı :)ben hiç aldırış etmeden dona dona ,kaya kaya bindim :) bari zincir falan tak diyenler bile oldu :) ama yazın gelmesini iple çekiyordum.şimdi duygularını çok iyi anlıyorum.bari kar kalksa da şöyle bi keyfini çıkarsam diyorsun dimi?:) çok çok dikkat et bu havalarda ve ne olursa olsun lastiklerini mutlaka değiştir.fabrikasyon lastikler tırt.sadece kuru havalarda fena değil.Allah nazarlardan korusun...

can666
12.December.2013, 18:47
Can hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.benimde bugun motorumun trafiğe çıkışının yıldönümü :) ben de aldığımda tam bugun kar vardı ve karda sürmüştüm o kadar heyecanlıydım ki :) arkadaşlar bana '' oğlum bu kar motorumu ? '' diye kafa buluyorlardı :)ben hiç aldırış etmeden dona dona ,kaya kaya bindim :) bari zincir falan tak diyenler bile oldu :) ama yazın gelmesini iple çekiyordum.şimdi duygularını çok iyi anlıyorum.bari kar kalksa da şöyle bi keyfini çıkarsam diyorsun dimi?:) çok çok dikkat et bu havalarda ve ne olursa olsun lastiklerini mutlaka değiştir.fabrikasyon lastikler tırt.sadece kuru havalarda fena değil.Allah nazarlardan korusun...

Aynen dedin gibi ömer kuzu kuzu yatıyo motor içim içime sığmıyor kar kalksın direk çıkarıcam zaten sole bi bursa yapar gelirim :p

sancar
13.December.2013, 01:10
Can hayırlı olsun, halini biliyorum benimkide yeni sayılır 300. Kmsinde zir tutuyorum kendimi binmemek icin bu havalarda..

Zafer
13.December.2013, 13:26
Aynen dedin gibi ömer kuzu kuzu yatıyo motor içim içime sığmıyor kar kalksın direk çıkarıcam zaten sole bi bursa yapar gelirim :p

Kardeşim kazasiz belasız güle güle kullan :cheesy:

Erkan 28
13.December.2013, 18:36
hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin:cheesy:nazar