PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın elbiseli adam

sunay690
14.December.2013, 21:50
Altın elbiseli adam yeni bi program yapmaya çalışıyor canlı yayın, netten yayın yapıyo heralde ama bana youtube den videoları denk geldi. İzleyicilerden gelen soruları cevaplıyo yorumluyo falan. Bi bölümdede Regal Raptor a deyiniyor hafiften.
linki veriyorum.

59. dakikada Regalden bahsediyor, pek bahsetmek denmez aslında biraz hırpalıyor gibi :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=jVqLBPZGAI8

CELİL
14.December.2013, 21:57
Evet o videoyu biliyoruz bizm face sayfasında yayınladık ve altınada baya giydirdik 8)

sunay690
14.December.2013, 22:01
Bana yeni denk geldi abi, ozman silebiliriz başlığı vatandaşların canını daha fazla sıkmadan :p

CELİL
14.December.2013, 22:03
Bana yeni denk geldi abi, ozman silebiliriz başlığı vatandaşların canını daha fazla sıkmadan :p
Fark etmez kalsın görmeyenlerde ne kadar ön yargılı bilgisiz yorum yaptığını görsün 8)

mrtckrt
14.December.2013, 23:38
Aslında altin elbiseli adamı çok seviyorum yorumları, üslubu, motora olan aşkı olağanüstü . Ancak tüm çin menşeli motorlara karşı büyük önyargısı var açıkçası biraz üzüldüm.
Hatta ona mesaj bile atmıştım. RR test eder misin diye?

sercan.m
15.December.2013, 20:30
kesinlikle ön yargılı zaten tarz olarakda beğenmez

Serkan
15.December.2013, 21:00
Adam bilgili beyler tartışmasız,lakin çin grubuna konuşmaya bile üşeniyor kaale almıyor motor sınıfına sokmuyor bile...zengin oldugumuzda takip etsek daha mantıklı olacak gibi

ozguralic
16.December.2013, 10:52
Tekrar söylüyorum. Oraya da yazdım buraya da yazıyorum.

Kendi milleti herhangi bir motosiklet üretmemiş bir insanın çin malı diye elma armut ayırmadan aşağılaması, hatta denemeden, ismine nikelajına laf etmesi bana göre el maşalığı ve sığlıktan başka bişey değildir.

Madem böyle işe soyundun, otorite olmaya çabalıyorsun. Kendi vatandaşına faydalı olanı yazmalısın, dar gelirli insanlar da motora binebilsin diye uğraşacaksın. Japon motorunun iyi olduğunu zaten herkes biliyor ayrıca japon motoru alacak olsam bu adamın söylediklerine görehareket etmem bariz şekilde taraflı biri.

cihan54
16.December.2013, 10:53
Tamamiyle Özgür'le aynı fikirdeyim 8)

ozgur
17.December.2013, 02:52
Harley Davidson testi var. Onuda yerden yere vurdu. Tamamiyle haklı veya haksız diyemiyeceğim. Motor işi biraz detayda yatıyor. Vakti bol olan arkadaşlar için motorunun çıkardığı sıkıntılarla uğraşmak zevkli olabilir. Forumun genelinde bu var zaten. Sıfır motor alayım, sorunsuz 5 yıl bineyim dersen onun tavsiyelerini biraz dinlemek gerekiyor. Yok benim vaktim bol uğraşırım dersen zincirden ses geldi, karbüratörde şu var , bujide bu var foruma gireyim bakıyım millet ne yazmış ne yapmış bir nevi öğretici bir hobi oluyor. Zira servise sorduğum çoğu şeye kronik yanıtı alıyoruz. Vida sıkmamış adam için biraz sıkıntı. Motoru bıraktım sağlamdı marşa bastım tık yok gibi forumda çok rastlıyoruz. Benimde başıma geldi 5 dakikada hallettim. Altın elbiseli adam ilk kategoriden gelme. Direk servis.
Ben böyle düşünüyorum.

can666
17.December.2013, 05:29
ya adam choper sevmiyo harlleyi bile yerden yere vuran sürat seviyo ne dersen boş arkadaşların da dediği gibi çin mallarını resmen itin gözüne sokuyo test etmeden bi fırsatım olsa yüz yüze sorucam 250 350 klasmanın göster uygun bi choper öv yere göğe sığdırama fiyatıda regal gibi olsun şekli falan he adam haklı dıyıcem.

Ömer
17.December.2013, 11:23
Adamın ismi bir defa ofsayt, Altın elbiseli adam. Senin ne işin var altın elbiseyle çekik gözlü bir makineyi diline alıyorsun. Yakışmamış, elbiseyi çıkar öyle yorum yap bir dahakine :)

Özgür Aliç güzel özetlemiş başka söze gerek yok.

mrtckrt
19.December.2013, 17:43
Herkese selamlar;
Az önce Altın elbiseli adam ile facebook üzerinden mesaj attım, aynı ekipten olan Ömer DAĞAŞAN (gümüş elbiseli adam) benimle iletişime geçti ve ocak ayı içinde bizden test etmek üzere motor talep ettiler.
işin gerçeği kendi motorumu seve seve bu test için verirdim ancak İstanbul' a çooook uzak olmam sebebiyle (KARS:)) kendi motorumu veremiyorum. İstanbul ekibinden bir arkadaşımız var mı acaba bu konuda gönüllü?

cihan54
19.December.2013, 17:51
İyi de; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Geçtiğimiz hafta Barkın, RR'ı itin gözüne soktu. Ocakta test etmek için RR mı istiyor?¿ HD'i bile yerden yere vuran birinin bence RR'ı yorumlaması saçma olur. Ben şahsen bu konuya soğuk bakardım.

Ama verilecekse 2013 model bir beyaz 350 Daytona veya 2013 model bir 350 Spyder verilmesi doğru olurdu sanırım...

Neyse, ben bilmem Celil başkan bilir :-1:

CELİL
19.December.2013, 18:16
Murat la telefonda görüştük onada söylediğim gibi test yapmak için makina vericeksin çıkarıcak oraya bir sürü sallıcak yeden yere vuracak barkın kendine malzeme yapıp proğram yapıcak bizde seyredip ona prim yaptıracaz :p
Yalnız şunu belirteyim bu benim kendi fikrimdir makina veririm diyen varsa kendi bilir 8)

mrtckrt
19.December.2013, 18:22
ben de aslında içimden 2013 spyder ve\veya daytona uygun olur diye düşünmüşdüm
Celil abi ile telefonla konuştuk bu konuyu foruma yazmadan önce o da ben de aynı fikirdeyiz aslında adam tutupta biz,m motorlara aşık olacak değil ama benim kanaatim çekinmemeliyiz çinliler arasında başa oynar bizim motorlar diye düşünüyorum

CELİL
19.December.2013, 18:32
ben de aslında içimden 2013 spyder ve\veya daytona uygun olur diye düşünmüşdüm
Celil abi ile telefonla konuştuk bu konuyu foruma yazmadan önce o da ben de aynı fikirdeyiz aslında adam tutupta biz,m motorlara aşık olacak değil ama benim kanaatim çekinmemeliyiz çinliler arasında başa oynar bizim motorlar diye düşünüyorum

Senin ve benim,bizim bakış açımızla haklısın tarafsız olsa sorun yok ama barkın nın bünyesi çin motorunu kabullenemiyor bunları kullanan onlarca kişiyi yok sayıyor 8)
Değerlendirmeyi çin makinalar arasında yapacaksa makinamın sonuna kadar arkasındayım gönderirim :)

serkangungor
19.December.2013, 19:44
Kendisiyle yani sayın Barkın Bayoğlu'yla aynı ortama girmişliğim ve muhabbet etmişliğim var, tanıdığım ve sohbetinden anladığım kadarıyla asla ama asla çin menşeiili motor sevmeyen bir insan, megelli testinde olanları hatırlamanızı tavsiye ederim, motorlarımız bu grubun en iyisi olabilir fakat menşeii çin oldugu sürece Barkın abi yerden yere vuracaktır. :cheesy:

sercan.m
19.December.2013, 21:11
Senin ve benim,bizim bakış açımızla haklısın tarafsız olsa sorun yok ama barkın nın bünyesi çin motorunu kabullenemiyor bunları kullanan onlarca kişiyi yok sayıyor 8)
Değerlendirmeyi çin makinalar arasında yapacaksa makinamın sonuna kadar arkasındayım gönderirim :)

CElil abi kaptan olmak kolay değil görev seni bekler :mrgreen:

mrtckrt
23.December.2013, 17:32
arkadaşlar konu günceldir. belki dünkü buluşmada bahsi geçmiştir. eğer gönlüllü bir arkadaş varsa bekliyorum ...
yada celil abi eğer sonuç olumsuzsa adamlara forum olarak motor vermeme kararı aldık diyeceğim.

CELİL
23.December.2013, 17:46
arkadaşlar konu günceldir. belki dünkü buluşmada bahsi geçmiştir. eğer gönlüllü bir arkadaş varsa bekliyorum ...
yada celil abi eğer sonuç olumsuzsa adamlara forum olarak motor vermeme kararı aldık diyeceğim.
Evet toplantıda bahsi geçti altın elbiseli adamın tarafsızlığına güvenmediğimizden ve bizimle aynı bakış açısı ile makinayı kendi katagorisinde değerlendirmeyeceğinden dolayı makinayı proğrama çıkarıp aşşalanmasının makinamızın imajını zedeleyecini düşünüyorum ve olumsuz cevap veriyoruz 8)

cihan54
23.December.2013, 17:54
Evet toplantıda bahsi geçti altın elbiseli adamın tarafsızlığına güvenmediğimizden ve bizimle aynı bakış açısı ile makinayı kendi katagorisinde değerlendirmeyeceğinden dolayı makinayı proğrama çıkarıp aşşalanmasının makinamızın imajını zedeleyecini düşünüyorum ve olumsuz cevap veriyoruz 8)

Kırmızı Gözlüklü Adam olarak sen test etsene RR'ı :mrgreen: Tık rekoru kırarız valla :lol: İnsanlar da RR'ı adam gibi tanımış olur böylelikle.. He yüce kırmızı? :mrgreen:

ozguralic
23.December.2013, 18:28
Ben de kararı destekliyorum. Bu testi o programdan önce talep etseydi iyi niyetle vermek doğruydu ama şimdi eline koz vermeye de gerek yok. Ayrıca biz regal raptor bayisi değiliz. resmi sitesi de değiliz. Program yapıp para kazanacak olan o, bayiden talep etsin.

Benim için fikirlerinin ve yorumlarının artık bir önemi yok.

mrtckrt
23.December.2013, 18:41
Arkadaşlar test motoru vermeyeceğimizi bildirdim
Aslında hep sorulan " RR nasıl ? "
Sorusuna biz cevap olarak bir video hazirlasak nasıl olur :)

Bir konuya da açıklık getirmem gerekiyor: o videoda bize haksızlık ettigini düşündüğüm için ben teklif etmiştim RR test etmesini. Yani onların talebi olmadı ilk teması ben kurdum her hangi bir yanlış anlaşılma olmasını İstemem

CELİL
23.December.2013, 18:58
Arkadaşlar test motoru vermeyeceğimizi bildirdim
Aslında hep sorulan " RR nasıl ? "
Sorusuna biz cevap olarak bir video hazirlasak nasıl olur :)

Bir konuya da açıklık getirmem gerekiyor: o videoda bize haksızlık ettigini düşündüğüm için ben teklif etmiştim RR test etmesini. Yani onların talebi olmadı ilk teması ben kurdum her hangi bir yanlış anlaşılma olmasını İstemem
Reklam tanıtım işinde distribütöre gereğinden fazla bedava hizmet ediyoruz makinayı biraz araştıran bizi zaten buluyor ve bizde elimizden geldiğince herkese yardımcı oluyoruz ama herkes kendi çapında veya organize olup videolar çekimler yapıp youtube koyabilir 8)