PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acemiler Buraya!!!

omer_cip23
18.December.2013, 16:13
Merhaba kardeşler abiler malumunuz motor hevesimiz yeni başladı çok şükür motoruda aldık ama bu işin birde ciddi boyutta eğitimi var.çoğumuzun maddi durumlar sıkışık olabilir eğitim için ek bir bütçe açamıyor olabiliriz. biz 2 arkadaş havaları güzel yakaladığımız vakit pazar günleri trafiğe kapalı alanda çalışıp trafiğe çıkmadan pratik yapmayı düşünüyoruz dönüştü duruş mesafeleri kalkışlar olsun motorumuzu elimizden geldiğince tanımaya çalışıcaz gelmek istiyen arkadaşlar olursa eğer hem kaynaşırız hem dahada keyifli bir hal alır böyle bişey düşündüm paylaşmak istedim hem abilerimizle gezerken onlarıda tehlikeden bir nebze uzaklaştırırız kendimizede bişeyler katarız :D

CELİL
18.December.2013, 16:42
Evet güzel olur hem birlikte pratik yapmış hemde güzel zaman geçirmiş olursunuz 8)
Not: ömer yazmayı atlamışsın bana söylediğine göre çalışma alanları bakırköy incirlideki büyük adliyenin arkası değilmi ?

omer_cip23
18.December.2013, 17:48
Evet güzel olur hem birlikte pratik yapmış hemde güzel zaman geçirmiş olursunuz 8)
Not: ömer yazmayı atlamışsın bana söylediğine göre çalışma alanları bakırköy incirlideki büyük adliyenin arkası değilmi ?

aynen celil abi orayı eklemeyi unutmuşum büyük adliyenin arkasındaki pazar alanı abi çok temiz geniş bir alanı var çok faydalı olur :)

CR0W
18.December.2013, 17:54
daha tecrübeli arkadaşlarda katılırsa güzel olur şahsen zeytinburnunda oturuyorum acemi olarak katılabilirim :)

omer_cip23
18.December.2013, 19:07
daha tecrübeli arkadaşlarda katılırsa güzel olur şahsen zeytinburnunda oturuyorum acemi olarak katılabilirim :)

süpersin abi :) 3 kişi olduk yokmu artıran :) başlığı acemi diye attık kimse yanaşmıyor :)

mavibuz
18.December.2013, 19:18
düşmeden glebilirsem :) ,ben de bir bakarım ortama

CELİL
18.December.2013, 19:21
Ömer adını tam koy pazar günü net mi saat kaçta tam olarak yaz musait olanlar o gün o saatte oraya gelir 8)

Mehmet.m
18.December.2013, 19:37
istanbulda olacaktım ki gelecektim:cry:

omer_cip23
18.December.2013, 20:08
Ömer adını tam koy pazar günü net mi saat kaçta tam olarak yaz musait olanlar o gün o saatte oraya gelir 8)

abi cumaya kadar konuyu güncel tutup kimler kesin gelebilir bi bakalım istersen gelcek arkadaşlar ve abilerle herkeze uyan bir saat kararlaştırsak uygun olurmu ?

CELİL
18.December.2013, 20:11
abi cumaya kadar konuyu güncel tutup kimler kesin gelebilir bi bakalım istersen gelcek arkadaşlar ve abilerle herkeze uyan bir saat kararlaştırsak uygun olurmu ?
Herkesten dönüş beklersen zor olur sen zamanı belirle gelenler uysun 8)

CR0W
18.December.2013, 20:49
cumartesi-pazar müsaitim ben şahsen motorumu alalı 1 ay kadar oluyor ama dışarıda kullanma şansım olmadı çalıştığım sanayi sitesinin içinde acemilik atmaya çalışıyorum gün saat belirleyin ben damlarım 5 dk mesafede evime dediğiniz yer maksat tecrübeli arkadaşlardan da gelen olursa önerileri ile yardımcı olabilir ;)

omer_cip23
18.December.2013, 21:26
Ozaman bu pazar saat 10 da bakırköy adliyesinin arkasındaki pazar yerindeyiz yağmur olmazsa tabi şuanki hava tahminleri bulutlu diyor inşallah yağmaz :)

atillaharun
19.December.2013, 00:57
OOO süper olmus ömer saat 10 da güzel..resmen dua ediyorum yaa hava güzel olsun diye varmı böle bişi ya :D 3 kişi olduk valla biraz daha kalabalık olursak süper olur