Orijinalini görmek için tıklayınız : motor güçten düştü. ..
sunay690
18.December.2013, 21:40
Arkadaşlar bu akşam motoru çalıştırdim biraz isinmasini bekledim. Yola çıkmak üzere gaza bi bastım aa motor gaz yemiyor güçten düşmüş. Sanki 2. 3. Viteste kalmaya calismak gibi zor kalkiyor yarim debriyaj la anca hizlaniyor. Bide sol egzozdan sicak hava ufluyor sağ egzozdan soguk hava acaba neden ?
CELİL
18.December.2013, 22:35
Arkadaşlar bu akşam motoru çalıştırdim biraz isinmasini bekledim. Yola çıkmak üzere gaza bi bastım aa motor gaz yemiyor güçten düşmüş. Sanki 2. 3. Viteste kalmaya calismak gibi zor kalkiyor yarim debriyaj la anca hizlaniyor. Bide sol egzozdan sicak hava ufluyor sağ egzozdan soguk hava acaba neden ?
Sunay belirtiler buji patlamış diyor kışın aşırı soğuktan sıcağa geçerken bujilerde sorun oluşabiliyor soğuk egsoz tarafının bujisini değiştir düzelir geçmiş olsun 8)
serkangungor
19.December.2013, 02:02
Gaza basınca bi patlama sesi duydun mu ? aynı şey benim başıma geldi ama düzeldi kendi kendine. 2 3 kere patlama sesi duydum ben.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.