Orijinalini görmek için tıklayınız : egzoz
ereneren
23.December.2013, 23:22
motosikletin sesini açtırim dedim egzozdaki susturucuları deldirip motosikletci bunu egzozcuya götür ben yapamam dedi egzozcu biraz kesecekmiş egzozu susturucuyu ya çıkarcak ya delcek ondan sonra muayenede yada herhangi bişeyde sıkıntım olurmu ve sesi nasıl olur daha gür mü olur yaptıran varmı videosu falan adamada sordum şu sesi açılmış ybr ler falan oluyoya çok iğrenç rahatsız edici çıkıyo bence onlar gibimi olur yoksa yine chopper gibi güclü gür sesimi olur dedim bu onlar gibi olmaz merak etme güzel bi sesi olur dedi ama bilmiyorum
omeryukksel
23.December.2013, 23:30
Ben susturucuya 6 tane delik açtım matkapla pekte bişe değişmedi.bence hiç elleme.pişman olursun.hem yakıtıda fazla yakıyor.gereksiz oluyo.tek silindir motordan gürül gürül bi ses alamayız zaten.ben umudumu kaybettim egzozdan yana:) bigün çift silindirli çift egzozlu en az 350 cc makina alınca yapıcam bu işi ;)
ereneren
23.December.2013, 23:32
bunlarda çift egzoz ama tek silindir :D harley gibi beklemiyorum ama hoş bi ses olsa fena olmaz susturucunun en az 1 ini çıkartmak gerekcek sanıtım delikle olmaz :) egzozuda kestirince daha güzel görünebilir ağzı daha kalın falan :D
omeryukksel
23.December.2013, 23:49
hımmm bendeki tek egzoz seninki daha eski model o zaman.benimkinden biraz daha iyi çıkar ama dediğim gibi yakıt konusunda bende 50 km farkediyo full depoda :(
ereneren
23.December.2013, 23:50
2010 model benimkini 150 cc motosiklet zaten nekadar yakcakki artsa bile :D
CELİL
23.December.2013, 23:57
hımmm bendeki tek egzoz seninki daha eski model o zaman.benimkinden biraz daha iyi çıkar ama dediğim gibi yakıt konusunda bende 50 km farkediyo full depoda :(
Eski modellerde çift eksoz var ama tek çıkış var ses aynı olur
senin motorun 50 km fark etmesi çok fazla karbiratör ve sibop ayarları gerekiyor olabilir kontrol ettir bence birde kışın fazla yakar önuda göz önünde tut 8)
ereneren
24.December.2013, 00:01
peki ikisinide kestirsem susturucuyu çıkarttırsam egzozcuda artma olur sanırım honda shadow harley falan onlar gibi çıkmicak tabiki onun farkındayım biraz artsa yeter kalın tok ses olsun istiyorum bide muayenede falan sıkıntım olurmu kesik egzozla falan
CELİL
24.December.2013, 00:04
Eren egzoz ucunu kestirirsen ses biraz daha yüksek çıkacaktır ama görsel olarak egzosuzun boyu kısalır pek hoş durmaz ayrıca iki egsozun biri aktif değildir çalıştırıp hangisnden üfleme yaptığına bakıp onu kesin
muayene konusu genelde geçiyor ama tamamiyle işlemi yapanın elinde takabilirde 8)
ereneren
24.December.2013, 00:10
anladım ses iyi olur ozaman hiç yapanda bulamadım videolar falan görüntü olarakda güzel olabilceğini düşündüm ben çıkış tarafı biraz daha kalınlasır kısada güzel olur bence bakalım :D yüksek gidon egzoz ön cam falan düşünüyorum yavaş yavaş yaptırcam hepsini daha 2 bucuk ay oldu alalı en az 1 2 sene kalır bende bu motor 15 bin km yaparım en az oyüzden sevdi
ğim tarz kullanmak istiyorum sonrasında bi hyosung 650 veya hona shadow inşallah :)
sercan.m
24.December.2013, 16:00
Ben gaza gelip bi yaptıramadım Ankarada 150lik bi arkadas yaptırsada dinlesek diye bekliyorum :mrgreen:
anladım ses iyi olur ozaman hiç yapanda bulamadım videolar falan görüntü olarakda güzel olabilceğini düşündüm ben çıkış tarafı biraz daha kalınlasır kısada güzel olur bence bakalım :D yüksek gidon egzoz ön cam falan düşünüyorum yavaş yavaş yaptırcam hepsini daha 2 bucuk ay oldu alalı en az 1 2 sene kalır bende bu motor 15 bin km yaparım en az oyüzden sevdi
ğim tarz kullanmak istiyorum sonrasında bi hyosung 650 veya hona shadow inşallah :)
ereneren
25.December.2013, 02:49
bakalım yaptırırsam haber veririm celil abi bu arada baktımda egzozun ikisindende çıkış var hava geliyo egzozu kestirip ikisininde susturucusunu cıkartcam ama eriniyorum bu ara egzozcuların oldugu yerle ev ankaranın bi ucundan diğer ucu nerdeyse :D
atillaharun
25.December.2013, 10:34
Ben gaza gelip bi yaptıramadım Ankarada 150lik bi arkadas yaptırsada dinlesek diye bekliyorum :mrgreen:
Benim motor 150 lik ve egzoz acik 250 lik orjinal egzozu yerden yere vuruyor. Ve motora zevk katiyor kesinlikle ;)
ereneren
25.December.2013, 14:04
hadi ya bi video falan çeksen bi şekilde izlesek çok merak ettim :) kestirdinmi benim dediğim gibi egzozu ikisinide
sercan.m
25.December.2013, 16:07
Kardeşim videoları bekliyoruz :alkis:
Benim motor 150 lik ve egzoz acik 250 lik orjinal egzozu yerden yere vuruyor. Ve motora zevk katiyor kesinlikle ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.