Orijinalini görmek için tıklayınız : sübap mı? bujimi ? yoksa ne ?
özgürr
25.December.2013, 12:29
Evvett bi küçük sıkıntımız var karakızımla geçen gün egzozları açtırdım bugün 3. gün ama her iki egzozdan farklı ses geliyo sol taraf kütür kütür çalışırken sağ taraf sanki arada bi tekliyo bide katalizörümün söktürmeden önce sol taraf daha fazla kararmıştı bu durumda ne yapmalıyım sübab ayarımı yaptırmam lazım yoksa sağ tarftaki bujide mi sorun vardır bilemedim valla yardımcı olursanız harika olur ya moral sıfır sıfır sıfır :D
cihan54
25.December.2013, 12:32
Karbüratörünü ayarlattır yapıştır gitsin :cheesy:
Rona
25.December.2013, 12:34
Evvett bi küçük sıkıntımız var karakızımla geçen gün egzozları açtırdım bugün 3. gün ama her iki egzozdan farklı ses geliyo sol taraf kütür kütür çalışırken sağ taraf sanki arada bi tekliyo bide katalizörümün söktürmeden önce sol taraf daha fazla kararmıştı bu durumda ne yapmalıyım sübab ayarımı yaptırmam lazım yoksa sağ tarftaki bujide mi sorun vardır bilemedim valla yardımcı olursanız harika olur ya moral sıfır sıfır sıfır :D
Buji falan hiçbir sorunun yok. Karbüratör senkron ayarı yaptırman gerekli.Gerçi bende yapıyorum ama.......:mrgreen:
özgürr
25.December.2013, 12:34
Karbüratörünü ayarlattır yapıştır gitsin :cheesy:
düzelirmi sence cihan abi ?? :D
cihan54
25.December.2013, 12:37
Kuşkun mu var :mrgreen::mrgreen:
Rona
25.December.2013, 12:38
Saat gibi çalışır.
sadece karbüratörünün bir tarafı fazla benzin gönderiyor silindire o kadar
özgürr
25.December.2013, 12:40
sadece karbüratörünün bir tarafı fazla benzin gönderiyor silindire o kadar
teşekkürler atilla abi :D baktirim bi ustaya ben karbüratörü
CELİL
25.December.2013, 12:43
Bende arkadaşlara katılıyorum ve önce bujilere bak temizle aklından çıksın 8)
cihan54
25.December.2013, 12:43
Aaa Teknik arızalar-Bilgiler fihristine ekliycektim konuyu.. Baktım ki aynısı varmış :lol::mrgreen:
Rona
25.December.2013, 12:47
teşekkürler atilla abi :D baktirim bi ustaya ben karbüratörü
Şuna dikkat etmeni önereceğim.Usta senkron ayarı bitti dediğinde her iki eksoz çıkışını teker teker elinle kapatıp biraz gaza yüklen elinde çok az veya hiç siyah kurum vs kalmaması gerek .Kurum kalmıyorsa mükemmel olmuş demektir.8)
özgürr
25.December.2013, 12:54
Aaa Teknik arızalar-Bilgiler fihristine ekliycektim konuyu.. Baktım ki aynısı varmış :lol::mrgreen:
Meşgul ettim Kusura bakmayın Saygılar :(
cihan54
25.December.2013, 13:00
Meşgul ettim Kusura bakmayın Saygılar :(
Bi daha olmasın :x
Ne meşguliyeti olm gözden kaçmış olabilir. Hem bak konu biraz daha irdelenmiş oldu. Ati abiyi de konuşturdun hem, benim sana teşekkür etmem lazım :mrgreen:
özgürr
25.December.2013, 13:52
tamamdır abilerim verdiğiniz bilgiler için hepinize minnettarım :D ustamı aradım akşam 6 da gidip ayar yaptırıcam :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.