Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba regal raptor ailesi
sinem54
28.December.2013, 22:24
merhabalar aranızda olmakdan mutluyum adım sinem sakaryalıyım istanbul üniversitesi hukuk bölümü öğrencisiyim. Bende sizler gibi motor tutkunuyum ama chooper motor:mrgreen: ilk motorum keewey super shadow 250lik oldu. En son Regal Raptor Daytona 350cc aldım ama 250lik keeweyle pek fark olmadı şimdi onuda sattım. 10bin maksimum 11bin bütcem var. Yeni modern tarzıyla süratıyle hysung gv650 çok hoşuma gidiyor ancak mekanik arızası çok oluyormuş sizce hysung gv650 nasıl arıza çok verirmi ? Bide race motoru olduğu için egzoz performansı pek iyi değilmiş ? Gerçi kaliteli bir egzozla o açık kapanırda bu elektronik arızası varmış bilginiz varmı 9bine gv650 alınırmı sizce?
CELİL
28.December.2013, 22:40
Merhaba Sinem aramıza hoş geldin :)
Anlaşılan bizim gibi chopper a gönül vermiş tecrübeli bir arkadaşsın
uzmanlık konumuz olan Regal Raptor varken gelseydin daha faydalı olurduk
Hyosung Gv 650 hepimizin çok sevdiği ama almaktan kaçındığımız bir makina
kasası çok alımlı motoru çok güçlü 220 km lere çıkabiliyor egzos u modifiye edilebiliyor çok güçlü ses alınabiliyor ama seninde duyduğun gibi kronik elektronik arızaları var denk geldimi canına okuyor konjetör yakma ve beyin sorunu çıkarıyor servisine kanunu bakıyor parçaları pahalı ikinci el satışı çok zor ama illada ben alırım dersen forumda bir arkadaşta enjektörlü yeni kasasından var satıyor 8)
sinem54
28.December.2013, 22:45
Merhaba Sinem aramıza hoş geldin :)
Anlaşılan bizim gibi chopper a gönül vermiş tecrübeli bir arkadaşsın
uzmanlık konumuz olan Regal Raptor varken gelseydin daha faydalı olurduk
Hyosung Gv 650 hepimizin çok sevdiği ama almaktan kaçındığımız bir makina
kasası çok alımlı motoru çok güçlü 220 km lere çıkabiliyor ama seninde duyduğun gibi kronik elektronik arızaları var denk geldimi canına okuyor konjetör yakma ve beyin sorunu çıkarıyor servisine kanunu bakıyor parçaları pahalı ikinci el satışı çok zor ama illada ben alırım dersen forumda bir arkadaşta enjektörlü yeni kasasından var satıyor 8)
enjektörlü motorlardan arıza verdinmi gerçekten çok can yakıyor almadan önce sağlam bir motorcuya göstermekde fayda var. Beni cezbeden yeni dizayn olması ve 10-15yıllık japonlardan kurtarması.Geçen kullandım bence harika bir motor çok dikkat çekiyor şu kronik sorunu olmasa ama genede düşünüyorum 1,2yere gösterip onay verirlerse alacam birtane8)
ereneren
28.December.2013, 22:48
hoşgeldin öncelikle gv650 evet güzel motor gerçi az bi sportif görünümüde var depo tarafı özellikle pek orasını sevmedim honda shadow 600 e bütcen yeterse mükemmel bişey ama artık üretmiyo parça sıkıntısı olur tabi ondada :D
CELİL
28.December.2013, 22:53
enjektörlü motorlardan arıza verdinmi gerçekten çok can yakıyor almadan önce sağlam bir motorcuya göstermekde fayda var. Beni cezbeden yeni dizayn olması ve 10-15yıllık japonlardan kurtarması.Geçen kullandım bence harika bir motor çok dikkat çekiyor şu kronik sorunu olmasa ama genede düşünüyorum 1,2yere gösterip onay verirlerse alacam birtane8)
Hayırlısı olsun insanın aklına takılıp gönül verince problemleri gözü görmez gv 650 nin beyini 2000 tl aktarma kayışı 600 tl olduğunu hatırlatayım beyin arızasını kontrol eden ustada bazen fark edemiyor motor ısınınca veya canı isterse yapabiliyor 8)
sinem54
28.December.2013, 22:55
Hayırlısı olsun insanın aklına takılıp gönül verince problemleri gözü görmez gv 650 nin beyini 2000 tl aktarma kayışı 600 tl olduğunu hatırlatayım beyin arızasını kontrol eden ustada bazen fark edemiyor motor ısınınca veya canı isterse yapabiliyor 8)
beyinde sorun varsa bunu iyi bir usta görür diye düşünüyorum. Kayış 30bin km sonra sıkıntı yaratıyormuş zaten 30binden sonrada 600tl verip değişmek çok birşey ifade etmez
sinem54
28.December.2013, 22:57
hoşgeldin öncelikle gv650 evet güzel motor gerçi az bi sportif görünümüde var depo tarafı özellikle pek orasını sevmedim honda shadow 600 e bütcen yeterse mükemmel bişey ama artık üretmiyo parça sıkıntısı olur tabi ondada :D
10,11bin bütcem var ama sırf honda yada yamaha alacam diyede 98,99 2000binli 60binden fazla km olan motora okadar para vermek istemiyorum. Dediğim gibi motor yeni dizayn bir motor hem hızlı hem tork iyi. 9bin motor 1milyarada iyi bir egzoz yaptırınca motor nazar
ereneren
28.December.2013, 23:00
yani o paraya honda shadow 2002 alan olur sanırım km si yüksek olur ama honda kaliteside var hyosung hızlı evet ama sende chpper sevdiğinden hızı pek önemsemezsin diye düşündüm :D hyosung hakkında söylenenler nekadar doğru bilmiyorum araba motosiklet konusu oldumu herkes onu alma der yada şu cok iyi diye oyüzden bişey diyemicem :)
sinem54
28.December.2013, 23:10
yani o paraya honda shadow 2002 alan olur sanırım km si yüksek olur ama honda kaliteside var hyosung hızlı evet ama sende chpper sevdiğinden hızı pek önemsemezsin diye düşündüm :D hyosung hakkında söylenenler nekadar doğru bilmiyorum araba motosiklet konusu oldumu herkes onu alma der yada şu cok iyi diye oyüzden bişey diyemicem :)
ben oldum olası sukadar ekle sunu al dediler zaten ekliyebilsem şukadar bukadar gider harley alırdım :mrgreen: beni cezbettiği yeni modern tarzı gücü ve hızı
CELİL
28.December.2013, 23:23
ben oldum olası sukadar ekle sunu al dediler zaten ekliyebilsem şukadar bukadar gider harley alırdım :mrgreen: beni cezbettiği yeni modern tarzı gücü ve hızı
Aynı şeyler bizide cezbediyor fakat makinanın tekrar eden çözülemeyen bir sorunu olunca makinadan soğursun kullanamazsın satmak istersin satamazsın satmayınca yeni makina alamazsın çok can sıkıcı olur Gv 650 gerçekten sorunsuz bir makina bulsam bundan emin olabilsem hiç durmadan alacağım ilk makinadır piyasada herkes bu güvensizliği yaşadığı için makina aynı özellikteki tüm makinalardan çok daha ucuz satılamayan makinanın fiyatı düşük olur 8)
ereneren
29.December.2013, 00:04
bence kimseye kulak asma al gv 650 yi ben kullanandan hiç öyle bi şikayet duymadım motoru torku güzel evet ben sadece biraz sportif durmasını sevmedim ben daha ağır yüksek gidon sele aşşada ayaklar iyice ileride öyle sevdiğimden :D sen al kullan bence bi sorun olcağını sanmam dediğin gibi okadar para olsa zaten harley kullanırdık hepimiz :D
nevo_T-gidon
29.December.2013, 00:10
Selamlar arkadaşlar
Aramıza hoşgeldin, ben de uzun zamandır siteye bakamıyordum tekrar girip birazcık vakit geçirebilmek güzel.
okuldaki işlerim için beyin ve ateşleme kontrol üniteleriyle birazcık uğraşıyorum, usta ne kadar iyi olursa olsun beyindeki hatayı göremeyebilir çünkü beyindeki hatalar sürekli ortaya çıkan şeyler değil rastgele zamanlarda ortaya çıkar Celil abinin de dediği gibi
beyinde sorun varsa bunu iyi bir usta görür diye düşünüyorum. Kayış 30bin km sonra sıkıntı yaratıyormuş zaten 30binden sonrada 600tl verip değişmek çok birşey ifade etmez
Erkan 28
29.December.2013, 00:15
Foruma Hoşgeldin Sinem,
Arkadaşlarım yazmış ama bende yazaıym dedim :mrgreen: . GV650 tutkusundan vazgeçersen senin için mükemmel olur yoksa ruh sağlını motoru elinden çıkarana kadar kaybedebilirsin :mrgreen::mrgreen:
orion1933
29.December.2013, 00:23
bir chopper a göre sportif kaçıyor biraz gv650 yolda sesini duyup dönüp bakacağım ama görünce hayal kırıklığına uğrayacağım bir motor diyebilirim tabi kişisel düşüncem bu benim istanbul hukuktaymışsın ben de iktisat tayım hoş geldin aramıza:cheesy:
sinem54
29.December.2013, 00:38
Foruma Hoşgeldin Sinem,
Arkadaşlarım yazmış ama bende yazaıym dedim :mrgreen: . GV650 tutkusundan vazgeçersen senin için mükemmel olur yoksa ruh sağlını motoru elinden çıkarana kadar kaybedebilirsin :mrgreen::mrgreen:
bukadar acımasız olmasak kullanıpda bukadar şikayet eden yok:| içimi kararttınız :?
Erkan 28
29.December.2013, 00:43
bukadar acımasız olmasak kullanıpda bukadar şikayet eden yok:| içimi kararttınız :?
bu benim şahsi fikrim illaki problem çıkarmayanlar var ama nadiren :mrgreen: Gv 650 yi sevmeyen yoktur, Kaslı yapısı, Spor duruşu, hızlanması, Yüksek hp si v.s ama tüm bu olumlu yanlarına rağmen Maalesef bizden (benden ) olumsuz not alıyor.:mrgreen:
sinem54
29.December.2013, 00:48
bu benim şahsi fikrim illaki problem çıkarmayanlar var ama nadiren :mrgreen: Gv 650 yi sevmeyen yoktur, Kaslı yapısı, Spor duruşu, hızlanması, Yüksek hp si v.s ama tüm bu olumlu yanlarına rağmen Maalesef bizden (benden ) olumsuz not alıyor.:mrgreen:
illa 10 senelik km fazla japon alın diyorsunuz :mrgreen: nedir bu japon merakı arkadaş:mrgreen:
Ömer
29.December.2013, 00:48
Sinem hoş geldin, umarım en kısa zamanda gönlünde yatan motora kavuşursun...
Madem öğrencisin, aldıktan sonra yaşatacağı sıkıntılarla seni derslerinden uzaklaştıracak bir tercih yapmamanı tavsiye edebilirim.
sinem54
29.December.2013, 01:00
Kawasaki VN1500 1996 model 69binde sizce nasıl fiyat 9bin civarı ?
ereneren
29.December.2013, 01:05
çok güzel ama sen yeni teknoloji istiyosun gv 650 yi beğenmişsin bence söylenenlere kulak asma al keyfini çıkar bende kullananlardan bi şikayet duymadım motora kötü demiyorum ben sadece sportif görünümünü beğenmedim pek ama 13 15 binim olsa honda shadow ve gv 650 arasında kararsız kalırdım yedek parça motor gücünü düşünürsek bende gv 650 alabilirdim yüksek gidon falan görünümü biraz değiştirip :D
Erkan 28
29.December.2013, 01:07
300 kg lık bir ağırlık, sana park sorunu ve sıkışık trafikte problem yaratıcaktır ayrıca yakıttada fena sayılmaz.
sinem54
29.December.2013, 01:08
300 kg lık bir ağırlık, sana park sorunu ve sıkışık trafikte problem yaratıcaktır ayrıca yakıttada fena sayılmaz.
Nacizane sizin öneriniz nedir abi 8)
ereneren
29.December.2013, 01:19
modeli falan cok sorun yapmazsan bunlarada bakabilirsin bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-147310248/detay
sinem54
29.December.2013, 01:21
modeli falan cok sorun yapmazsan bunlarada bakabilirsin bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-147310248/detay
antalyadan istanbula getirmesi zor benim için yoksa model çok
Erkan 28
29.December.2013, 01:23
Nacizane sizin öneriniz nedir abi 8)
Kızmak yok kızmak yok :mrgreen: seçtiğin modellerin artıları ve eksilerim var, sen sordun bizlerde cevap veriyoruz.
ereneren
29.December.2013, 01:24
antalyadan istanbula getirmesi zor benim için yoksa model çok
ben motoru gösterim diye attım onu istanbuldada bulunur sanırım ama en önemlisi gönlünden gecen aldıktan sonra pişman olmicağın keşke bunu değilde onu alsaydım demicen bişey al bende dahil herkes kendi sevdiğini söylüyo :D diğerine bosver kötü diyo işte :D
sinem54
29.December.2013, 01:39
ben motoru gösterim diye attım onu istanbuldada bulunur sanırım ama en önemlisi gönlünden gecen aldıktan sonra pişman olmicağın keşke bunu değilde onu alsaydım demicen bişey al bende dahil herkes kendi sevdiğini söylüyo :D diğerine bosver kötü diyo işte :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-temiz-vn-1500-son-fiyat-kisa-sureligine-9,000tl-143988696/detay/ aklımdan ilk bu geçiyordu ?
sonra çok yakar ağır sen taşıyamazsın felan filan dediler sonra ikinci olarak
hysung gv650 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-mk-motor-center-dan-satilik-hysung-gv-650-146221517/detay sence nasıl bu iki motor ?
sinem54
29.December.2013, 01:40
Kızmak yok kızmak yok :mrgreen: seçtiğin modellerin artıları ve eksilerim var, sen sordun bizlerde cevap veriyoruz.
Abi kızmadım yalnış anlamada hep o olmaz bu olmaz diyorsunuz eksilerini sölüyorsunuzda artıları hiçmi yok yada alternatif göstermiyorsunuz eldeki bütçe bu 10bin maksimum 11bin [smilie=greencolorz:
ereneren
29.December.2013, 01:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-temiz-vn-1500-son-fiyat-kisa-sureligine-9,000tl-143988696/detay/ aklımdan ilk bu geçiyordu ?
hysung gv650 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-mk-motor-center-dan-satilik-hysung-gv-650-146221517/detay sence nasıl bu iki motor ?
ikiside gerçekten çok güzel bak eğer 650 lik bana yeter diyosan çok geziyosan yakıtı karşılayabilcek durumunada bağlı tabi hyosungu al düşünme aynı şey kawasaki içinde gecerli motor kullanmayı biliyosun motordan anlıyosun kimseyi takma sanki motoru sırtında tasımicanya dengede tuttuktan sonra cok rahat tasırsın sadece 1500 daha cok yakacaktır oda sorun olmaz diyosan kawasaki tabiki :) motosiklet sonucta cok yaksada nolcak kamyon değilya :D
CELİL
29.December.2013, 01:43
Hyo nun geçmişteki 2 ayrı sahibi bizim forumdan arkadaşlardı şu an burda değiller
Forumdaki ilk sahibi forumun sahibi olan Alper di ondan uzay makinayı almıştı Alperde yanındaki M800 ü almıştı sene 2010 8)
http://www.regalraptor.net/photo/albums/omerli/1_%28118%29.jpg
sinem54
29.December.2013, 01:49
ikiside gerçekten çok güzel bak eğer 650 lik bana yeter diyosan çok geziyosan yakıtı karşılayabilcek durumunada bağlı tabi hyosungu al düşünme aynı şey kawasaki içinde gecerli motor kullanmayı biliyosun motordan anlıyosun kimseyi takma sanki motoru sırtında tasımicanya dengede tuttuktan sonra cok rahat tasırsın sadece 1500 daha cok yakacaktır oda sorun olmaz diyosan kawasaki tabiki :) motosiklet sonucta cok yaksada nolcak kamyon değilya :D
250cc ile başladım 350cc kullandım. Arkadaş 800cc suziki inturuder kullandım bir sorun yaşamadım dediğin gibi ikisininde üstüne binip bakmak lazım benzin zaten büyük cclerin hepsi yakıyor. Kawada fena durmuyor ama dimi 8)
sinem54
29.December.2013, 01:51
Hyo nun geçmişteki 2 ayrı sahibi bizim forumdan arkadaşlardı şu an burda değiller 8)
Zaten birinci tercihim kawasaki vn1500 tam bir ömürlük olur cc olarak daha neyi büyütcem8)
hysung gv650 yeni modern tarzı hoşuma gitmişti ama bukadar yorumdan sona bela almamak lazım başa..
ereneren
29.December.2013, 01:52
250cc ile başladım 350cc kullandım. Arkadaş 800cc suziki inturuder kullandım bir sorun yaşamadım dediğin gibi ikisininde üstüne binip bakmak lazım benzin zaten büyük cclerin hepsi yakıyor. Kawada fena durmuyor ama dimi 8)
kawasaki harika 1500 cok yakar diyosan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-en-500-sesinden-ve-gidisinden-farkini-anlarsin-146821043/detay
buna bak mesela :) dediğim gibi motoru sırtında tasımıyosun kullanmayıda bildiğine göre ağırlığı sorun olmaz dengede tutabilirsin sen gönlündekini al milli piyango çekilişinden sonra bende inş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-ss-motors-2013-harley-davidson-ultra-classic-electra-glide-148396257/detay bunu kullanıyo olurum :D :D :D
sinem54
29.December.2013, 01:57
kawasaki harika 1500 cok yakar diyosan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-en-500-sesinden-ve-gidisinden-farkini-anlarsin-146821043/detay
buna bak mesela :) dediğim gibi motoru sırtında tasımıyosun kullanmayıda bildiğine göre ağırlığı sorun olmaz dengede tutabilirsin sen gönlündekini al milli piyango çekilişinden sonra bende inş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-ss-motors-2013-harley-davidson-ultra-classic-electra-glide-148396257/detay bunu kullanıyo olurum :D :D :D
Yakarsa yaksın yakacak diye en500 almak geri dönüş yapmakdır. Umarım alırsın :mrgreen:
ereneren
29.December.2013, 02:00
[QUOTE=sinem54;148658]Yakarsa yaksın yakacak diye en500 almak geri dönüş yapmakdır. Umarım alırsın :mrgreen:[/Qgerçi baya kullanmışsın motosiklet 800 cclere kadarda sürmüşsün artık ömürlük lazım sana tabi al sat yapmicaksın sen kawasaki 1500 ü al bence kimseyi takma kafana bakalım amorti cıksa yeter o bile cıkmıyo :D bende ilerde kawasaki almayı düşünüyorum ama
sinem54
29.December.2013, 02:06
[QUOTE=sinem54;148658]Yakarsa yaksın yakacak diye en500 almak geri dönüş yapmakdır. Umarım alırsın :mrgreen:[/Qgerçi baya kullanmışsın motosiklet 800 cclere kadarda sürmüşsün artık ömürlük lazım sana tabi al sat yapmicaksın sen kawasaki 1500 ü al bence kimseyi takma kafana bakalım amorti cıksa yeter o bile cıkmıyo :D bende ilerde kawasaki almayı düşünüyorum ama
Kawa için parçaları pahalı diyorlar ama kawaların sıkıntı yaptığı sıfıra yakındır çok sağlam güçlü tork ve harley bence en yakın egzoz performansı vardır:)
sinem54
29.December.2013, 02:07
Hyo nun geçmişteki 2 ayrı sahibi bizim forumdan arkadaşlardı şu an burda değiller
Forumdaki ilk sahibi forumun sahibi olan Alper di ondan uzay makinayı almıştı Alperde yanındaki M800 ü almıştı sene 2010 8)
http://www.regalraptor.net/photo/albums/omerli/1_%28118%29.jpg
Memnun kalmadımı celil abi motorundan peki arkadaş ?
ereneren
29.December.2013, 02:09
[QUOTE=ereneren;148659]
Kawa için parçaları pahalı diyorlar ama kawaların sıkıntı yaptığı sıfıra yakındır çok sağlam güçlü tork ve harley bence en yakın egzoz performansı vardır:)
ya kaliteli alet tabi parçası pahalı olcak ama dediğin gibi regal raptor yada hyosung olsun baska marka 5 kere arızalanıyosa kawa 1 kere arıza yapar bikere alcaksın tam alcaksın yani düşünme böyle şeyleri
CELİL
29.December.2013, 02:11
Zaten birinci tercihim kawasaki vn1500 tam bir ömürlük olur cc olarak daha neyi büyütcem8)
hysung gv650 yeni modern tarzı hoşuma gitmişti ama bukadar yorumdan sona bela almamak lazım başa..
Yorum yapıcam ama yine sevmiyeceksin :mrgreen:
Kawasaki de parça sorunu var piyasayı biraz araştır görücen 2005 model En 500 kullanan bir arkadaşım debriyaj telini 1 ay bekledi ilandaki VN 1500 çok güzel kemikli makina ama yaşı çok ve kmsi yüksek parça ihtiyacı olunca soru işareti ilanda makinanın konjektörü arızalı siparişi verdim alıp takıcam demiş ben olsam parça sorunu yoksa alır takar ilanada makina arızalı yazmazdım 8)
Alıntı:
sinem54 Nickli Üyeden Alıntı http://www.regalraptor.net/forums/tren_z/buttons/viewpost.gif (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?p=148661#post148661)
Bizim zamanızda sorun çıkarmamıştı ama üzerine çok sahip değiştirdi km side bayağı artmış 8)
sinem54
29.December.2013, 02:34
Yorum yapıcam ama yine sevmiyeceksin :mrgreen:
Kawasaki de parça sorunu var piyasayı biraz araştır görücen 2005 model En 500 kullanan bir arkadaşım debriyaj telini 1 ay bekledi ilandaki VN 1500 çok güzel kemikli makina ama yaşı çok ve kmsi yüksek parça ihtiyacı olunca soru işareti ilanda makinanın konjektörü arızalı siparişi verdim alıp takıcam demiş ben olsam parça sorunu yoksa alır takar ilanada makina arızalı yazmazdım 8)
Alıntı:
sinem54 Nickli Üyeden Alıntı http://www.regalraptor.net/forums/tren_z/buttons/viewpost.gif (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?p=148661#post148661)
Bizim zamanızda sorun çıkarmamıştı ama üzerine çok sahip değiştirdi km side bayağı artmış 8)
Yamaha dragstar 650cc beğenmiyorum. Suziki 800cc bütçemi aşıyor. Kawaların parça sıkıntısı var hysunglar arızalı abi ne alacam ben :mrgreen:
ereneren
29.December.2013, 02:40
Yamaha dragstar 650cc beğenmiyorum. Suziki 800cc bütçemi aşıyor. Kawaların parça sıkıntısı var hysunglar arızalı abi ne alacam ben :mrgreen:
diyorumya bunlara takılırsan herkes her modele bişey cıkarır illaki arıza olacak tabi kawasaki falan daha az yapar tabi parçası pahalı olur evet belki diğer modellere göre daha geç bulunur oda olabilir ama onlara görede cok daha az arıza verir cok daha fazla keyif verir daha mutlu eder
cihan54
29.December.2013, 11:20
Aa toprağım gelmiş :happy: hoşgeldin Sinem. Ben yollardayken ne muhabbetler etmişsiniz böyle :mrgreen:
CELİL
29.December.2013, 11:50
ÇOK haklısn hepimiz senle aynı durumda olduğumuzdan RR la devam edip elimizdekinin keyfini çıkarıyoruz
Seninde fark ettiğin gibi bütçe durumu parça bulunurluğu ve makinayı gerekdiğinde satabilme durumu değerlendirildiğinde en mantıklı çok kişinin yöneldiği yamaha dragstar xvs 650 oluyor onuda alırken sık görülen şaft ve defransiyel sıkıntısı varmı diye iyi baktırmak lazım masrafı çok tuzlu oluyor
Değişmez bir durum var bir mal ucuzsa sıkıntılı bir tarafı vardır 8)
sinem54
29.December.2013, 14:17
Aa toprağım gelmiş :happy: hoşgeldin Sinem. Ben yollardayken ne muhabbetler etmişsiniz böyle :mrgreen:
Hosbulduk hemso senin onerin varmi kasli iyi tork veren guzel egzoz performansli 10 11bine chooper 650 vr ustu olmali
sinem54
29.December.2013, 14:18
ÇOK haklısn hepimiz senle aynı durumda olduğumuzdan RR la devam edip elimizdekinin keyfini çıkarıyoruz
Seninde fark ettiğin gibi bütçe durumu parça bulunurluğu ve makinayı gerekdiğinde satabilme durumu değerlendirildiğinde en mantıklı çok kişinin yöneldiği yamaha dragstar xvs 650 oluyor onuda alırken sık görülen şaft ve defransiyel sıkıntısı varmı diye iyi baktırmak lazım masrafı çok tuzlu oluyor
Değişmez bir durum var bir mal ucuzsa sıkıntılı bir tarafı vardır 8)
celil abi yalnis anlamada rrler biryerden sonra gucsuz ve yetersiz kaciyor
CELİL
29.December.2013, 14:21
celil abi yalnis anlamada rrler biryerden sonra gucsuz ve yetersiz kaciyor
Evet haklısın bende aynı fikirdeyim ama imkanlar buna yetiyor canımız sağ olsun 8)
sinem54
29.December.2013, 14:23
Evet haklısın bende aynı fikirdeyim ama imkanlar buna yetiyor canımız sağ olsun 8)
abi ne bilim millet aliyor ole yada bole ikinci el japon 650cc ve ustu 10 12bine km fazla okuyir ama sikinti ciksrmiyor insallah bizedr sikintisiz denk gelir acele etmemek gerekiyor bence
CELİL
29.December.2013, 14:24
Hosbulduk hemso senin onerin varmi kasli iyi tork veren guzel egzoz performansli 10 11bine chooper 650 vr ustu olmali
Cihan dün sabah sakaryadan tek tabanca fazer ı ile izmire gezmeye gitti bu akşam dönücek sana yarın dönüş yapar 8)
sinem54
29.December.2013, 14:25
Cihan dün sabah sakaryadan tek tabanca fazer ı ile izmire gezmeye gitti bu akşam dönücek sana yarın dönüş yapar 8)
celil abi sen ikinci el almak istesen saglam olmak sartiyla 11bin 12bine ne alirdin?
CELİL
29.December.2013, 14:29
abi ne bilim millet aliyor ole yada bole ikinci el japon 650cc ve ustu 10 12bine km fazla okuyir ama sikinti ciksrmiyor insallah bizedr sikintisiz denk gelir acele etmemek gerekiyor bence
sistem bu şekilde yürüyor ilk aldığın makina az bütçe ile olduğundan parasına göre biraz eski masraflı oluyor basamak olarak kullanıp bir süre sonra toparlanınca bir üstüne geçeriz bizim makinadan 650 lik makinaya geçmek en sancılı süreç sonrası daha kolay temiz güveneceğin büyük bir makina yakalandınmı riske girip atılımı yapıcan başka çıkış yok dediğin gibi acele etmeden pusuda yatıp güzel makina denk gelince hemen kapatıcan 8)
sinem54
29.December.2013, 14:33
sistem bu şekilde yürüyor ilk aldığın makina az bütçe ile olduğundan parasına göre biraz eski masraflı oluyor basamak olarak kullanıp bir süre sonra toparlanınca bir üstüne geçeriz bizim makinadan 650 lik makinaya geçmek en sancılı süreç sonrası daha kolay temiz güveneceğin büyük bir makina yakalandınmı riske girip atılımı yapıcan başka çıkış yok dediğin gibi acele etmeden pusuda yatıp güzel makina denk gelince hemen kapatıcan 8)
bir model varmi peki celil abi yoksa temiz olsun honda yamaha suziki hysung farketmezmi izellikle begendigin marka model varmi
CELİL
29.December.2013, 14:34
celil abi sen ikinci el almak istesen saglam olmak sartiyla 11bin 12bine ne alirdin?
Bende şartlar gereği en ulaşılır olan yamaha dragstar xvs 650 ye yönelebilirim ama oda 98-2000 modellere güç yetiyor 13-15 yaşındaki bir makinada insanı düşündürüyor ben sport kasa sevdiğimden zorunluluktan klasik kasa alırdım para yetse suzukı M800 alırdım 8)
sinem54
29.December.2013, 14:40
Bende şartlar gereği en ulaşılır olan yamaha dragstar xvs 650 ye yönelebilirim ama oda 98-2000 modellere güç yetiyor 13-15 yaşındaki bir makinada insanı düşündürüyor ben sport kasa sevdiğimden zorunluluktan klasik kasa alırdım para yetse suzukı M800 alırdım 8)
ah abi sport kasa deme hysung gv650 icim gidiyor :(
CELİL
29.December.2013, 14:45
ah abi sport kasa deme hysung gv650 icim gidiyor :(
O makina için çok gel gitler yaşadım gözümü karartıp almayı çok düşündüm ama zaman içinde makinanın imajı hiç düzelmedi bende bulaşmaya cesaret edemedim yoksa tarzı gücü tam benim tarzım parada yokki onun orjinali olan Harley V rod alalım 8)
ÇOK KÖTÜ MODİFİYELİ V ROD ÖRNEĞİ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://www.motorcyclespecs.co.za/Custom%20Bikes/HD%20V%20ROD%20by%20Techno%20Bike%20%202.jpg
Buda standart olanı
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201212/harley-davidson-v-ro-10_600x0w.jpg (http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/harley-davidson/2013-harley-davidson-v-rod-night-rod-special-ar141367/picture487648.html)
sinem54
29.December.2013, 15:12
O makina için çok gel gitler yaşadım gözümü karartıp almayı çok düşündüm ama zaman içinde makinanın imajı hiç düzelmedi bende bulaşmaya cesaret edemedim yoksa tarzı gücü tam benim tarzım parada yokki onun orjinali olan Harley V rod alalım 8)
ÇOK KÖTÜ MODİFİYELİ V ROD ÖRNEĞİ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://www.motorcyclespecs.co.za/Custom%20Bikes/HD%20V%20ROD%20by%20Techno%20Bike%20%202.jpg
Buda standart olanı
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201212/harley-davidson-v-ro-10_600x0w.jpg (http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/harley-davidson/2013-harley-davidson-v-rod-night-rod-special-ar141367/picture487648.html)
bunlara malesef butce yetmiyor abi bizi cok asiyor ben maksimum 13 oda cok zorlarsam :)
av. Cevdet Yılmaz
29.December.2013, 17:30
Sinem hosgeldin Raptorriders ailesine:)
sorunlarini goz ardi edip gv 650 almaya karar verirsen ben satiyorum motorumu.
Forumda daimi olman dilegiyle,hosgeldin;)
cihan54
29.December.2013, 20:07
Üst model bi dragstar sport al. Egsozu yoksa da getirtiriz sana bi vine hines 8)
Ulu manito, bırak da biraz tadını çıkarayım :mrgreen: yarın Kuşadasına geçiyorum. Yeni yıla Kuşadası'nda girip çarşamba dönüş yapmayı düşünüyorum 8)
sinem54
30.December.2013, 04:01
Sinem hosgeldin Raptorriders ailesine:)
sorunlarini goz ardi edip gv 650 almaya karar verirsen ben satiyorum motorumu.
Forumda daimi olman dilegiyle,hosgeldin;)
makinenin kronik sorunlari varmi
nevo_T-gidon
31.December.2013, 02:45
Üst model bi dragstar sport al. Egsozu yoksa da getirtiriz sana bi vine hines 8)
Ulu manito, bırak da biraz tadını çıkarayım :mrgreen: yarın Kuşadasına geçiyorum. Yeni yıla Kuşadası'nda girip çarşamba dönüş yapmayı düşünüyorum 8)
Cihanım selamlar öperim çok...
Bu arada Sinem kafaya koymuş bence alacak gv 650 yi :)
sinem54
31.December.2013, 03:00
Cihanım selamlar öperim çok...
Bu arada Sinem kafaya koymuş bence alacak gv 650 yi :)
Galiba öle olacak 8)
nevo_T-gidon
31.December.2013, 03:05
Bazen böyle yapmak lazım...arıza illaki çıkar illaki istemediğin bişey olur motorla alakalı ama bu motora binmek istedim buna biniyorum demek de önemli tabi...bu arada hala Cihan a yolladığım öpücükler geçerli :)
sinem54
31.December.2013, 03:06
Bazen böyle yapmak lazım...arıza illaki çıkar illaki istemediğin bişey olur motorla alakalı ama bu motora binmek istedim buna biniyorum demek de önemli tabi...bu arada hala Cihan a yolladığım öpücükler geçerli :)
istemediğin bir motoru almakda insanı mutlu etmez biryerde aklında başka motor varken8)
nevo_T-gidon
31.December.2013, 03:10
Sinem bu arada siteden çıkmıyosun çok iyi :)
https://www.google.com.tr/search?q=kawasaki+vn900&client=firefox-a&hs=CZn&rls=org.mozilla:tr:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6vzBUorlNM-FyAO95YCoDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=629#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ujQffI5rR5ZttM%3A%3BJIQ9-B05kEOVBM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozluk.com%2 52Fimage%252Fkawasaki-vn900-custom_517526.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozl uk.com%252Fgorseller%252Fkawasaki%252Bvn900%252Bcu stom%252F517526%3B1680%3B1039
sinem54
31.December.2013, 03:15
Sinem bu arada siteden çıkmıyosun çok iyi :)
https://www.google.com.tr/search?q=kawasaki+vn900&client=firefox-a&hs=CZn&rls=org.mozilla:tr:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6vzBUorlNM-FyAO95YCoDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=629#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ujQffI5rR5ZttM%3A%3BJIQ9-B05kEOVBM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozluk.com%2 52Fimage%252Fkawasaki-vn900-custom_517526.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozl uk.com%252Fgorseller%252Fkawasaki%252Bvn900%252Bcu stom%252F517526%3B1680%3B1039
Bunlar 10bin 11binle olacak bütçeli motorlar değil
nevo_T-gidon
31.December.2013, 03:27
o zaman napıyoruz :)) regal raptor a devammm :))
sinem54
31.December.2013, 04:14
o zaman napıyoruz :)) regal raptor a devammm :))
yetersiz guc performans ve tork..
cihan54
31.December.2013, 11:48
Nevzat, Bilmukabile. . Duygular karşılıklı kardeşim. . :happy:
Sinem. O zaman şunu önereyim. Bulabiliyorsan, arızaları ile karşılaşılmış ve bu arızaları aşılmış makine bulmaya çalış. . 8)
ugurcuk
31.December.2013, 14:13
merhaba benim tavsiyem yaşına ve km sine takılmadan arızasız temiz bakılmış bir japon motoru alınması yönünde. benimde ilk motorum RR du kullandığım süre boyunca ali abiyle (usta) kanka olmuştuk :) 1.90CM boy ve 100KG olunca 250cc motor çok dayanmıyor dayansa bile yağ değişim periyodları çok kısaydı. RR den sonra 2008 yılında 1999 model 44.000km de bir F650 aldım üsteli aldığımda motor 3 senedir fenerbahçe stadının karşısında yatıyordu :) sadece yağ, akü ve lastik değişimi ile 1 sene kullandım hiç bir ustaya gitme ihtiyacı duymadım. sonrasında 2010 yılında 2003 model bir FZS600 aldım o da 40K km civarında idi onuda sadece yağ değişimi dışında servise ihtiyacım olmadı. yani işin özü japon motorları biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye üretildikleri için KM ve yaşa pek bakma derim ciğeri sağlamsa kazası vuruğu kırığı yoksa al gitsin parça sorununu dert etme her türlü parçayı internetden buluyorsun max 10 günde geliyor. kronik sorunları olduğu herkes tarafından kabul edilmiş bir makine ile uğraşacağına yaşlı km si çok ama ciğeri sağlam bir japon al inan bana seni o kadar üzmez.
sinem54
31.December.2013, 14:49
merhaba benim tavsiyem yaşına ve km sine takılmadan arızasız temiz bakılmış bir japon motoru alınması yönünde. benimde ilk motorum RR du kullandığım süre boyunca ali abiyle (usta) kanka olmuştuk :) 1.90CM boy ve 100KG olunca 250cc motor çok dayanmıyor dayansa bile yağ değişim periyodları çok kısaydı. RR den sonra 2008 yılında 1999 model 44.000km de bir F650 aldım üsteli aldığımda motor 3 senedir fenerbahçe stadının karşısında yatıyordu :) sadece yağ, akü ve lastik değişimi ile 1 sene kullandım hiç bir ustaya gitme ihtiyacı duymadım. sonrasında 2010 yılında 2003 model bir FZS600 aldım o da 40K km civarında idi onuda sadece yağ değişimi dışında servise ihtiyacım olmadı. yani işin özü japon motorları biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye üretildikleri için KM ve yaşa pek bakma derim ciğeri sağlamsa kazası vuruğu kırığı yoksa al gitsin parça sorununu dert etme her türlü parçayı internetden buluyorsun max 10 günde geliyor. kronik sorunları olduğu herkes tarafından kabul edilmiş bir makine ile uğraşacağına yaşlı km si çok ama ciğeri sağlam bir japon al inan bana seni o kadar üzmez.
ben cruiser motor sevdigim icin butcemdr 10 11bin oldugu icin alacam ya dragstar650 yada hysoung gv650. Regal raptor 350 spyder kullandim sattim gorunusu felan iyide uzun yoldw cekilmiyordu.
ugurcuk
31.December.2013, 15:21
ben cruiser motor sevdigim icin butcemdr 10 11bin oldugu icin alacam ya dragstar650 yada hysoung gv650. Regal raptor 350 spyder kullandim sattim gorunusu felan iyide uzun yoldw cekilmiyordu.
gönderdiğin vn1500 i de düşünebilirsin antalyadan bir dragstar ilanı vardı onuda düşünebilirsin nakliye işini dert etme ambara götürüp teslim antalyadan istanbuldan teslim al hiç sorunsuz :)
gv650 ye bulaşma hiç :)
sinem54
31.December.2013, 16:11
gönderdiğin vn1500 i de düşünebilirsin antalyadan bir dragstar ilanı vardı onuda düşünebilirsin nakliye işini dert etme ambara götürüp teslim antalyadan istanbuldan teslim al hiç sorunsuz :)
gv650 ye bulaşma hiç :)
teslim alalimda ya arizali ise
Zafer
31.December.2013, 16:40
sinem RR Ailesine hoş geldin Ne diyeyim zor bir süreçten geçiyorsun sana kolay gelsin.
İnş. Gönlündeki makinaya bir an önce kavusursun.
ugurcuk
31.December.2013, 18:58
antalyada ikamet eden siteden birileri vardır mutlaka motorun ekspertizi konusunda yardımcı olacak :) yada kimseyi bulamıyorsan zamanın varsa atlayıp gideceksin kendin bakacaksın/baktıracaksın biraz zahmetli ve sancılı bir süreç
UCANLAZ
31.December.2013, 20:04
Hoşgeldin siteye,Ben de GV650 almaya bir ara çok yaklaşmıştım.Arkadaşımın motorunuda kullandım ancak piyasada çok az bulunması,satılması ve kronik sorunlar bilgisi yüzünden vazgeçmiştim.Ozaman Suzuki sv 650 almıştım Yüksek yıl ve düşük Km de. Pek heybetli değil ama çok sorunsuz bir makinaydı.Şu an Dragstar kullanıyorum ve bunuda mümkün olduğu kadar yüksek model ve düşük KM de tercih ettim.Bütçeyle alakalı tabii ama Dragstar veya shadow tercihi seni daha çok memnun edecek ve üzecektir.Sadece alırken bilen biriyle alman yeterli.Kolay kolay motor arızası vermez.
sinem54
01.January.2014, 16:03
Bazı egzozlarda arada sırada güzel gözüksün diye ates çıkartıp çata pat ses çıkarıyormuş siz hiç gördünüzmü ? Birinde görmüşdüm spyder modelinde kartal gidon çok harika duruyor bence t yerine kartal gidon olmalı spyderler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.