PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : duran araba :D

ereneren
30.December.2013, 04:09
motoru aldığım gün 24 saat olmadan benzinlikte duran bi arabaya çarpıp arabanın çamurluğu kırmıştım motosikleti yan şekilde tuttugumdan ne yere değdi nede biyeri dokundu sadece lastikle arabanın camurlugu kırdım :D bugünde yine bi arkadasla garajdan cıkarken karanlıktan görmedim geri geri gelip döncektim arkamda araba varmış arka kapının orayı göçerttim neyseki kimse yoktu bastım gittim :D hep arabalarmı bize bela olacak :D

Ömer
30.December.2013, 10:28
Evet not alıyoruz Ankara'ya arabayla gidilmeyecek, gidilirse bile senin olduğun bölgeden uzak durulacak :)

CELİL
30.December.2013, 11:45
Eren geçmiş olsun daha dikkatli olman gerekiyor galiba bu gibi durumlarda kaçmak yerine rapor tutup motorun trafik siğortasından karşı aracın zararını karşılayabilirsin cebinden para çıkmaz 8)

ereneren
30.December.2013, 12:00
Eren geçmiş olsun daha dikkatli olman gerekiyor galiba bu gibi durumlarda kaçmak yerine rapor tutup motorun trafik siğortasından karşı aracın zararını karşılayabilirsin cebinden para çıkmaz 8)

boşver abi dün zaten bende bi gariplik vardı ölmediğime şükür :) öğlen tur atim dedim 40 da sağ şeritten yavaşca giderken bi ara sıyırdı dicem ama bildiğin yaladı geçti beni arkadan söverken kırmızı yanıyo baktım bastım gittim yanına vurdum cama adam telefonla konusuyo ve beni görmemiş bile görmedim özür dilerim falan dedi yanda eşi cocugu vardı uzatmadım akşamda garajda arkadaşla sohbet ederken motor calısıyodu bi an debriyajı bırakınca öndeki arabaya vuruyodum bastım frene onu kurtardım geri çıkarken arkadakine vurdum işte :D :D :D duran arabalara karşı zaafım var :D

CELİL
30.December.2013, 12:10
boşver abi dün zaten bende bi gariplik vardı ölmediğime şükür :) öğlen tur atim dedim 40 da sağ şeritten yavaşca giderken bi ara sıyırdı dicem ama bildiğin yaladı geçti beni arkadan söverken kırmızı yanıyo baktım bastım gittim yanına vurdum cama adam telefonla konusuyo ve beni görmemiş bile görmedim özür dilerim falan dedi yanda eşi cocugu vardı uzatmadım akşamda garajda arkadaşla sohbet ederken motor calısıyodu bi an debriyajı bırakınca öndeki arabaya vuruyodum bastım frene onu kurtardım geri çıkarken arkadakine vurdum işte :D :D :D duran arabalara karşı zaafım var :D
Aman dikkat et senin durumun biraz tehlikeli motoru almadan adak falanmı adadın bir yerlere hayrına birşeyler yap başındaki bu kötü bulutlar dağılsın 8)

turq
30.December.2013, 12:56
Baıp gitmeden karşı tarafın zararını karşılarsan belki o karabulutlar dağılacaktır

ereneren
30.December.2013, 13:04
Aman dikkat et senin durumun biraz tehlikeli motoru almadan adak falanmı adadın bir yerlere hayrına birşeyler yap başındaki bu kötü bulutlar dağılsın 8)

valla bilmiyorum normalde sıkısık trafik açık yol tehlike bile atlatmam düzgün dikkatli kullanırımda dün gariplik vardı :D ama bence o arabada o çökük daha önceden vardır abi geri geri 2 3 adımda kaç km hız olcakta benim plaka geldi arabaya sadece çizilse tamamda göçük zor ya

UCANLAZ
30.December.2013, 18:04
şaka galiba..

Mustafa Hoca
30.December.2013, 21:51
bence de şaka olmalı
kul hakkı var nihayetinde