Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar

UurMTN
03.January.2014, 03:37
Herkese merhabalar ben ankaradan Ugur metin malatyada okuyorum inonu universitesi guzel sanatlar fakultesi muzik teknolojisi okuyorum bir arkadasim yoluyla bu siteye uye oldum belki biraz erken oldu henuz motorumu almadim ama belki sizin deneyimlerinizden yararlanip bana en uygun motor konusunda yardimci olabileceginizi dusundum. Tekrardan herkese merhabalar.:D

Erkan
03.January.2014, 04:41
Merhaba Uğur kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin :) en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun umarım. Seni choppera geçirmek zor oldu biraz ama başladın mı da bırakamazsın emin ol :) buradaki sıcak ortam ve güzel insanlar sana her konuda yardımcı olacaktır. :)

UurMTN
03.January.2014, 05:16
Merhaba Uğur kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin :) en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun umarım. Seni choppera geçirmek zor oldu biraz ama başladın mı da bırakamazsın emin ol :) buradaki sıcak ortam ve güzel insanlar sana her konuda yardımcı olacaktır. :)

Bana bunu yaptigina inanmiyorum ama yaptin artik sanirim umarim yardimci olurlarda guzel bir motor alabiliriz yaza o motorla gezebiliriz :) 8)

eercelebi35
03.January.2014, 05:44
bende yeniyim ama aramıza hoşgeldin diyebilirim sanırım.umarım iyi bir motor sahibi olur keyifli ve güvenli gunler geçirirsin motorunla.

UurMTN
03.January.2014, 05:53
bende yeniyim ama aramıza hoşgeldin diyebilirim sanırım.umarım iyi bir motor sahibi olur keyifli ve güvenli gunler geçirirsin motorunla.

Böyle güzel dileklerle sayenizde güzel şeyler olacak güzel bir motora sahip olacağım ama motor almak için bilgi alabileceğim konu başlığı bulamadım yardım edebilecek varmı acaba?[smilie=greencolorz:

cihan54
03.January.2014, 10:11
Hoşgeldin Uğurcum.. Oynat uğurcumdaki uğur musun sen :mrgreen:

Umarım bizimle daimi olursun.. motosiklet konusunda her soruna cevap alabileceğini söylemişler zaten.. Sen sor RR cevaplasın :mrgreen:

Ömer
03.January.2014, 10:14
Uğur öncelikle hoş geldin, referansın zaten sana yeteri kadar bilgi verecektir.
Sitede birçok yerde farklı konular var, sen merak ettiğini arama butonunda yaz karşına çıkar, çıkmayanı sor zaten herkes bildiğini seninle paylaşacaktır.

av. Cevdet Yılmaz
03.January.2014, 11:13
Herkese merhabalar ben ankaradan Ugur metin malatyada okuyorum inonu universitesi guzel sanatlar fakultesi muzik teknolojisi okuyorum bir arkadasim yoluyla bu siteye uye oldum belki biraz erken oldu henuz motorumu almadim ama belki sizin deneyimlerinizden yararlanip bana en uygun motor konusunda yardimci olabileceginizi dusundum. Tekrardan herkese merhabalar.:D

Uğur aramıza hoşgeldin,
En yakın zamanda gönlünde ki motora kavusursun umarım:)

omer_cip23
03.January.2014, 11:18
kardeşliğe ve aileye hoşgeldin dostum en yakın zamanda motoruna kavuşman dileği ile :)

CELİL
03.January.2014, 11:52
Merhaba Uğur aramıza hoş heldin :)
Erkan seni doğru yola yönlendirmiş chopper candır keyiftir başlangıç için en ideal makinadır bizler merak ettiğin konularla elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)

Emrehan
03.January.2014, 13:34
Hoşgeldin Uğur. Sezona kadar şöyle sağlam bir chopper buluruz sana umarım. 8)

Erkan tebrikler; bir gencin daha aklını çelmişsin. Primini hesabına yatırdık. :p
Gençlerin aklını çelip choppera geçirme görevini sana vermekle çok iyi etmişiz. :p :p :p

Erkan
03.January.2014, 14:59
Bu daha başlangıç Emrehan abi virüs gibi yayılıyoruz maşallah diyelim bu sezon çok canlı olacak :p Tabi bu arkadaşlar da lafta bırakmaz umarım :cheesy:

ereneren
03.January.2014, 15:12
hoşgeldin :) inşallah istediğin bi motor alırsın chopper zaten harika bişeydir iyiki başka tarz almamışım dersin :) alabilceğin motora görede bütcene göre alabilceğin en iyi motor hakkında bilgi verilir burada zaten yeni baslican için sanırım 250 cc yi geçmemen daha iyi olur

UurMTN
03.January.2014, 15:36
Herkese tek tek cook tesekkur ederim bu kadar cok geri donus olacagini dusunmemistim yeni uyandim uyanir uyanmazda bu siteye baktim herkese ve herekese cook tesekkur ederim erkan cok ayip ediyorsun ne zaman lafimin arkadasinda durmadim lutfen surmeyi ogrenemezsem o ayri ama :D inanin suan bi mutlu oldum bu kadar hosgeldin mesajina :))

UurMTN
03.January.2014, 16:57
Hoşgeldin Uğurcum.. Oynat uğurcumdaki uğur musun sen :mrgreen:

Umarım bizimle daimi olursun.. motosiklet konusunda her soruna cevap alabileceğini söylemişler zaten.. Sen sor RR cevaplasın :mrgreen:

Cihan abi degilim ama bi cok arkadasim bu sakayi yaparlar sizin icin bu sitede oynat ugurcum olabilirim :D

cihan54
03.January.2014, 17:01
Cihan abi degilim ama bi cok arkadasim bu sakayi yaparlar sizin icin bu sitede oynat ugurcum olabilirim :D

Renk katarsın valla. MEslek de uyuyor, avatar da uyuyor, isim de uyuyor :p:cheesy:

UurMTN
03.January.2014, 17:51
Renk katarsın valla. MEslek de uyuyor, avatar da uyuyor, isim de uyuyor :p:cheesy:

Bide motoru alip uydurursak abi sknti kalmicak :D 8)

Emrehan
03.January.2014, 18:38

E oynatalım o zaman Uğurcum. :cheesy:

Sen bi de bakalım bize nedir gönlünde yatan model? Bi tarif et, ne aradığımızı bilelim. :D

UurMTN
03.January.2014, 23:06
E oynatalım o zaman Uğurcum. :cheesy:

Sen bi de bakalım bize nedir gönlünde yatan model? Bi tarif et, ne aradığımızı bilelim. :D

iiiii sey iii kem iii kum iii xvs650 dragstar desem yanlis olur biliyorum ama sey yani ole iste :D:x

Emrehan
04.January.2014, 01:31
iiiii sey iii kem iii kum iii xvs650 dragstar desem yanlis olur biliyorum ama sey yani ole iste :D:x

Şu ilana bir bak o zaman. Bizim siteden Umut Can - Barış kardeşlerin motoru. Beğenirsen pazarlığını ben yaparım senin için Uğurcum. 8)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fiyat-dustu-aksesuarli-ender-bulunan-cift-renk-dragstar-144275316/detay

mgokalp
04.January.2014, 01:48
bende yeni sayılırım henüz motoruma karar veremesemde ocağın sonuna doğru insallah alıcam :D , aramıza hoşgeldin Uğur umarım en kısa zamanda gönlündeki motora kavusursun :)