PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selamun aleykum abilerim

WolfArmy
07.January.2014, 15:56
Abiler adım ilteriş 19yaşındayım eskişehirliyim istanbul avcılarda oturuyorum.Bende geçen yaz arkadaşların keweey land cruiser 250 ve Kymco Venox 250 bol bol kullandım güvenli boş alanlarda şimdi ehliyetimi aldım güvenli sürüş yaptım. Bu iki motordan arkadaşlar önerdi ancak ben pek beğenmedim ve regal raptor daytonaları gördüm çok kararsız kaldım. Daytonaların siyah olanların model farkmı var bazıları yan kapakçıkları beyaz bazıları tamamen siyah model farkmı ? iyi egzoz sesi alabilirim ? Cobranın yurt dışı egzozları çok güzel 250dolar felan diyor uyarmı daytonaya ? Marka egzozların uyup uymadığını nasıl anlayabiliriz. Abilerim bana chooper en iyi arkadaşı egzoz sesidir dediler hep :D Regal Raptor Daytona 350 1hafta 10gün içinde alacam bende sizlerleyim artık abilerim 8)

cihan54
07.January.2014, 16:01
Hoşgeldin İlteriş. İlginç bi ismin var..

Ufak cc chopper'lardan zaten genel olarak çok tatmin edici ses alamazsın. O yüzden bence hiç girme egsoz işine.

WolfArmy
07.January.2014, 16:04
Hoşgeldin İlteriş. İlginç bi ismin var..

Ufak cc chopper'lardan zaten genel olarak çok tatmin edici ses alamazsın. O yüzden bence hiç girme egsoz işine.

http://www.youtube.com/watch?v=dPWaUG4B5s0 abim 250mct chooper modifiyeli egzoz iyi değilmi hemde mct ? Bunun gibi ses yakaliyabilirsem 350 daytonada süper bence

hele şuna bir bakın abilerim 125lik regalden böle ses çıkıyorsa 350 kat kat iyi çıkar
http://www.youtube.com/watch?v=T8T3Fv5AU_E

CELİL
07.January.2014, 16:12
Merhaba İlteris aramıza hoş geldin :D
Daytonaların 250cc ve 350 cc olarak 2 modeli var kasalarında fark yok görsel farklılıklar var sadece her partide değşiklik olsun diye renklerde ve gidon modelinde oynama yapıyorlar
egsoz sesi için modifiye egsoz tüm makinalara yapılabilir uyar ama maliyeti yüksek olduğundan eksoz açma gibi pratik yollara yöneliyoruz bütçe sıkıntısı yoksa her şey takılabilir
işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

WolfArmy
07.January.2014, 16:16
125 regale takılan ikinci videodaki egzoz tarzı egzoz buldum cobra 250dolar diyor siparişini verip getirsem başka maliyeti olurmu takarken başka parça felan abim ?

CELİL
07.January.2014, 16:20
125 regale takılan ikinci videodaki egzoz tarzı egzoz buldum cobra 250dolar diyor siparişini verip getirsem başka maliyeti olurmu takarken başka parça felan abim ?
eksoz bağlantı ayaklarının yerini değiştirmek gerekebilir egsozların birleştiği yerde düzenleme gerekebilir o yüzden hazır almak riskli istanbulda ercan motor makinaya göre pahalı ama prof. egsoz yapıyor veya videodaki 125cc nin eksozunu yukarıda linki olan motomania regal servisi yaptırdı bizden geldiğini söylersen yardımcı olur 8)

WolfArmy
07.January.2014, 16:22
eksoz bağlantı ayaklarının yerini değiştirmek gerekebilir egsozların birleştiği yerde düzenleme gerekebilir o yüzden hazır almak riskli istanbulda ercan motor makinaya göre pahalı ama prof. egsoz yapıyor veya videodaki 125cc nin eksozunu yukarıda linki olan motomania regal servisi yaptırdı bizden geldiğini söylersen yardımcı olur 8)

350 daytona yuksek gidon kartal yaptırabilirmiyim o dediğiniz yerde egzozla beraber ? Videodaki gibi iki egzoz aynı yerde yapabilirler dimi abim ?

CELİL
07.January.2014, 16:29
350 daytona yuksek gidon kartal yaptırabilirmiyim o dediğiniz yerde egzozla beraber ? Videodaki gibi iki egzoz aynı yerde yapabilirler dimi abim ?
Yapılabilir orası modifiye işi yapıyor ama rakamlarda pazarlık etmeyi unutma modifiye işi çok maliyetlidir 8)

WolfArmy
07.January.2014, 16:41
Yapılabilir orası modifiye işi yapıyor ama rakamlarda pazarlık etmeyi unutma modifiye işi çok maliyetlidir 8)

Anladım abi sağol güzel bir tarz yaratmayı düşünüyorum hudson elçik ve uzun yol ayaklıkda aldım şimdiden :)

av. Cevdet Yılmaz
07.January.2014, 16:50
İlteriş Raptorriders ailesine hoşgeldin kardeşim,
Daimi ol aramızda:)

omer_cip23
07.January.2014, 17:40
hoşgeldin kardeşim heycanına bayıldım doğrusu bir ömür böyle heycanlı binersin inşallah istediğin makinaya :)

WolfArmy
07.January.2014, 19:24
hoşgeldin kardeşim heycanına bayıldım doğrusu bir ömür böyle heycanlı binersin inşallah istediğin makinaya :)

hoşbulduk abi çok heyecanlıyım babam alacam sana diyince :) içim kıpır kıpır geçen yazdan beri harçlıklardan para biriktirdim motorumuzu güzel malzemelerle dizayn etcem :)