Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tercihiniz neden regal raptor ?Bilmek istedim.

EagleRide
16.Ocak.2014, 14:01
kymco 'nun ürettiği ve benimde ilk motorum 250 cc ile 28 beygir üreten V motor, bu bakımdan sınıfının en iyilerinden olan (hysong gv 250 var rakip olarak); tayvan yapımı şahane görünümlü cruiser.100 km'de 3,5 litre benzin tüketmektedir. maksimum hızı ise 144km. Parçası yok diyenler yanılıyor yamaha güvencesi altında parçalarını yamaha temin ediyor.Temizleri 5bin,8tl

249 cc hacminde 28 beygir güç üretebilen bir V motora sahip olan cruiser kymcodan farkı daha klasik daha etli yapısıdır. Race motoru olduğu için hızlanması çok iyidir.Maksimum suratı 140,144 civarıdır.Parçası boldur biraz pahaladır ama bir japondan farkı yokdur. Temiz ikinci elleri 5binden başlar,8bine kadar bulunur.Selesi son derece konforlu. krom kaplamaları göz alıyor. işçilik/fiyat performansı mükemmele yakın denilebilir.Söylemeden geçmeyeyim, şehir içi kullanımda 100 km'de 3,2 litre benzin tüketiyor.

Şimdi regal raptor 350ccliklerine bakalım 250cclikleri değer olarak çok çok altında olduğu için kıyaslama bile yapmıyorum.

Maksimum hız 120 tavsiye edilen hız 90 , 90dan sonra titreşim başlıyor. 17kv 24hp yapıyor. 350cc motor alınıyor hem pahalı hem değerleri düşük. Hemde 350cc motor vergisi veriliyor ancak yukarda saydığım 250cc motorlardan gücü daha yetersiz.

Şimdi çıkıp kardeşim biz sıfır aldık iyide ilerde bu motor size yetmiyecek sonra 650 geçmek istiyeceksiniz ozamanda sıfır alamazsın. Sıfır motor sağlam motor demek değildir yada ikinci el motor bozuk motor demek değildir. Regal Raptor 350cc sıfır fiyatına bakıyorum 9.800tl yani 10bin :evil:

Bu arada 10bin tl yamaha dragstar 650 bulunuyor yaşlı maşlı temiz tamirciye gösterilirse elden geçerse Yamaha üzmez hemde 650cc 8)

Türkiyede insanlar kolay para kazanmıyorken süsleyip püsleyip güzel ülkemde bu fiyatada memleketimin güzel insanlarını tabiri caizle affınıza sığınıyorum 10bin tl almaları gerçekden yalnış. İkinci el piyasasına bakıyorum hep düşük km neden ? Çünkü yeterli gelmiyor performans ve büyütmek istiyor. Bir motorun yetersiz olduğu çabuk sıkılıp km az satılmasıdır. Biri bu çinlilere Türkiyede dur kardeşim bu fiyat nedir benim vatandaşımı kazıklayamazsınız demeli.

CELİL
16.Ocak.2014, 14:40
Merhaba Alpay aramıza hoş geldin :)
Önce seni biraz tanışma başlığında biraz tanısaydık 8)
Öncelikle bu formun Regal Raptor kullanıcılarının oluşturduğu bir forum olduğunun farkıdasın sanırım ve bu forum bağımsızdır markayla bir alakası yoktur 8)
Söyleğin diğer motorların makinalarının daha güçlü iyi olduğunda aynı fikirdeyim
fakat onlarında servis parça temin ve fiyatları sorunlu ikinci elde piyasasının zayıf olması sıkıntıları var ayrıca en önemli faktör kasa görüntüsü bizler RR un herşeyden önce kasasını heybetini çok seviyoruz motor bloğu sağlamdır sorunsuzdur titreşm 2011 modelden sonrasında yoktur motorlar revize edildi blansör kondu parça servis ikinci el satış sorunu olmayan tek çinli makinadır kendi katagoriside liderdir
Dragstar 97 -98 model km si yüselmiş en kötüsünün fiyatı 10 bin tl den başlıyor bu fiyata temiz bulmak nerdese imkansızdır binilebilir temiz makina için en az 13 bin tl vermen lazım bu rakamda şimdilik bizde yok ucuz 10 bin tl ye alacağın yıpranmış bir dragstar zayıf yeri olan şaft ve dişlileri dağılırsa 2500 tl masraf açıyor eger motorunda bir sıkntı çıkar motor yaptırmak gerekirse komple motor 4000 tl lleri buluyor
Anlayacağın herkes herşeyi biliyor ve kendine göre tercihini yapıyor 8)

NOT : profil resmini değiştirmeni rica ediyorum kurallara aykırı

EagleRide
16.Ocak.2014, 14:49
Merhaba Alpay aramıza hoş geldin :)
Önce seni biraz tanışma başlığında biraz tanısaydık 8)
Öncelikle bu formun Regal Raptor kullanıcılarının oluşturduğu bir forum olduğunun farkıdasın sanırım ve bu forum bağımsızdır markayla bir alakası yoktur 8)
Söyleğin diğer motorların makinalarının daha güçlü iyi olduğunda aynı fikirdeyim
fakat onlarında parça temin ve fiyatları,servis ikinci elde piyasasının zayıf olması var
sıkıntıları var ayrıca en önemli faktör kasa görüntüsü bizler RR un herşeyden önce kasası heybetini çok seviyoruz motor bloğu sağlamdır sorunsuzdur titreşm 2011 modelden sonrasında yoktur motorlar revize edildi blansör kondu parça servis ikinci el satış sorunu olmayan tek çinli makinadır kendi katagoriside liderdir
Dragstar 97 -98 model km si yüselmiş en kötüsünün fiyatı 10 bin tl den başlıyor bu fiyata temiz bulmak nerdese imkansızdır binilebilir temiz makina için en az 13 bin tl vermen lazım bu rakamda şimdilik bizde yok ucuz 10 bin tl ye alacağın yıpranmış bir dragstar zayıf yeri olan şaft ve dişlileri dağılırsa 2500 tl masraf açıyor eger motorunda bir sıkntı çıkar motor yaptırmak gerekirse komple motor 4000 tl lleri buluyor
Anlayacağın herkes herşeyi biliyor ve kendine göre tercihini yapıyor 8)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ihtiyactan-acil-satilik-149895736/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fiyat-dustu-148419231/detay

Düşük km temiz 650 motorlar 10bin tl pazarlıkla dahada düşer. Türkiyede çok iyi tamirciler servisler vardır ikinci el alırken bu servisler al yada alma diyor. Şaft ve dişli zaten kötü ise alma diyorlar. Bir Yamaha 650 regal bilmiyorum :|

250cc piyasasına bakalım

2006 model Suziki İntruder 25.00km tertemiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-kazasiz-sifir-kondisyonda-intruder-250-149326984/detay 9bin pazarlıkla 8.5 alınır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-daha-temizini-bulursan-git-onu-al-net-144803156/detay Aynı şekilde bu. Birsürü temiz kaliteli japon v motorlar varken 10bin yatırmak :(

Regal sadece görüntüsü aldatır zaten hep ilk motoru olanlar regal alır 300km,1000km yüksek cc alacam yetersiz diyip satar. Şuanda 10bin regal alıp ikinci ele kaça satacak okadar temiz güçlü rakipleri varken8)

250cc arasında en iyi tartışmasız kasa görüntü 250cc suzuki intruder şuan temizleri 8bindir Japon için 20,30bin düşükdür sıfır gibidir.kolay gelsin.

2.elde 8bin verip regal raptor 350 alınır yoksa 8bine suziki intruder yukarda gösterdiklerim mi hangisinin tercih edilir tüm motor camiası biliyor

CELİL
16.Ocak.2014, 14:59
O makinaları billyorum biri toplanmış custom makina orjinal değil diğeri istisnai çok temiz bir makina oda renginden dolayı fiyatı düşük satamıyor Herkesin kendi tercihi biz halimizden mutluyuz tabiki işin özü bütçe konusu bütçemize göre bu makina bize uygun bu arada ben 6 yıldır RR kullanıyorum 8)

EagleRide
16.Ocak.2014, 15:03
O makinaları billyorum biri toplanmış custom makina orjinal değil diğeri istisnai çok temiz bir makina oda renginden dolayı fiyatı düşük satamıyor Herkesin kendi tercihi biz halimizden mutluyuz tabiki işin özü bütçe konusu bütçemize göre bu makina bize uygun bu arada ben 6 yıldır RR kullanıyorum 8)

Hangi cruiser klüpler patch ve yelek için regalleri yeterli görüyor 8) Harley wide çakması :lol:

iyi forumlar..

CELİL
16.Ocak.2014, 15:13
Hangi cruiser klüpler patch ve yelek için regalleri yeterli görüyor 8) Harley wide çakması :lol:

Forumu araştırdım hyosung gv 250 daha iyidir diyen arkadaşlar olmuş teknik veriler ortadayken hangi yönden iyi. Doğru görüntüsü iyi forumlar..

Sen forumun amacını tam anlayamamışsın bence burada kimsenin klüp,yelek gibi konularla bir ilğisi yok bizler RR kullanıcıları birbirize destek olmak yardımcı olmak ortak motor tutkumuzu paylaşmak için buradayız 8)
NOT: profil resmini düzeltmişsin teşekkür ederim ama Cehennem Melekleri imzanı kaldırmanı rica edicem

EagleRide
16.Ocak.2014, 15:19
Sen forumun amacını tam anlayamamışsın bence burada kimsenin klüp,yelek gibi konularla bir ilğisi yok bizler RR kullanıcıları birbirize destek olmak yardımcı olmak ortak motor tutkumuzu paylaşmak için buradayız 8)
NOT: profil resmini düzeltmişsin teşekkür ederim ama Cehennem Melekleri imzanı kaldırmanı rica edicem

Birbirinize destek olabilirsiniz buna lafım yok. Cruiser motor alınıyorsa o ruhu yaşamak için cruiser külüp kardeşliğine girmesi gerekiyor. Yoksa bir cruiser yanında scooter bir yanda racing bir yanda enduro bir cruiser ruhuna aykırı.Bir cruiser motor alan önce yelek alınır yemin edilir kardeşlik yemini sonra km yapdıkça yeminine sadık kaldıkça patchler alır,cruiser ruhu budur.Nerde başı sıkışsa kardeşinin yardımına gider ailesinden önce gelir.8)

omer_cip23
16.Ocak.2014, 15:28
Regal in Kendisine öz ahlaklı seviyeli bilir abileri tanıdık ve özen gösteren tamircileri her yere gittiğin zaman güler yüzle karşılayan esnafları ve bir araya geldiği zaman aile saadeti var kardeşim geziye gidildiği zaman 20 motor oluyor motorla gelemeyen arabayla eşlik ediyor benim regali seçmemin NEDENİ bu....

EagleRide
16.Ocak.2014, 15:32
Regal in Kendisine öz ahlaklı seviyeli bilir abileri tanıdık ve özen gösteren tamircileri her yere gittiğin zaman güler yüzle karşılayan esnafları ve bir araya geldiği zaman aile saadeti var kardeşim geziye gidildiği zaman 20 motor oluyor motorla gelemeyen arabayla eşlik ediyor benim regali seçmemin NEDENİ bu....

Ahlaklı seviyeli insan heryerde var. Burda teknik verileri konuşuyoruz ve fiyatı. Bütün cruiser külüplerinde saygı ve kardeşlik var.

omer_cip23
16.Ocak.2014, 15:36
Ahlaklı seviyeli insan heryerde var. Burda teknik verileri konuşuyoruz ve fiyatı. Bütün cruiser külüplerinde saygı ve kardeşlik var.

aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.

EagleRide
16.Ocak.2014, 15:45
aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.

Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.

EagleRide
16.Ocak.2014, 15:51

Kimse kimse ile dalga gecmez ;)

ozguralic
16.Ocak.2014, 15:53
EagleRide kardeşim, sen herhangi bir kulübe üye misin? Eğer üye isen bana kulübün adını ve kulüpteki seviyeni yazar mısın?

Türkiye'deki patch takan kulüpleri Amerikan filmlerindekilerle karıştırıyorsun. Bizim ülkemizin kültürümüzün köklerimizin bize kattığı bazı özellikler var.

Tanıdığım kulüplerin ve dernek başkanları olan kişiler hatalı davranışı olan üyeler sırf aynı kulüpdeler diye savunmazlar. Zaten kulüplerde böyle kişiler giriş seviyesinde dışlanır ve zaten yükselemezler.

omer_cip23
16.Ocak.2014, 15:54
Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.

başlıkta neden regal demişsin nedenini söyledim biz teknik olarak konuşuyoruz diyorsun ilan ekleyip konuyu detaylandırıyorsun teşekkür ederim adıma bilgilendirdiğin için ama ondan sonra uslubunu değiştirip hiç bir marka regalı adam yerine koyupta yelek vs bilmem ne katagorisine koymuyor diyorsun beni rahatsın eden bu yoksa burdaki bilgi özgürlüğünü kısıtlıyamam ben senin öyle bir yetkimde yok bilgimde sadece incindiğim yerin altını çizerek tekrarlıyorum hepsi bu

EagleRide
16.Ocak.2014, 15:55
EagleRide kardeşim, sen herhangi bir kulübe üye misin? Eğer üye isen bana kulübün adını ve kulüpteki seviyeni yazar mısın?

Türkiye'deki patch takan kulüpleri Amerikan filmlerindekilerle karıştırıyorsun. Bizim ülkemizin kültürümüzün köklerimizin bize kattığı bazı özellikler var.

Tanıdığım kulüplerin ve dernek başkanları olan kişiler hatalı davranışı olan üyeler sırf aynı kulüpdeler diye savunmazlar. Zaten kulüplerde böyle kişiler giriş seviyesinde dışlanır ve zaten yükselemezler.

HellsAngels Turkey ulak'im..Omercip23 kardesim ozur dilerim kirildiysa ama arastirmani istiyorum 650cc alti cogu patch alamaz yada japon 250cc olmasi lazim bu seni kirmak icin solenmis birsey degil dostum

cihan54
16.Ocak.2014, 16:01
Enteresan bi arkadaş bu Alpay. Hoşgeldin öncelikle. Neden Regal Neden Raptor. Bir düşüneyim. Mesela RR ailesi, bünyesinde senin karakterinde kimseyi barındırmıyor 8) ben de bir Japon kullanıcısıyım ve eski bir RR kullanıcısıyım. Her ne kadar japon kullanıyor olsam da, benim özümde bu aile var. Ve o beğenmediğin çok pahalı dediğin Regal sayesinde birbiriyle tanışıp samimi olmuş bir aile.. Regal Raptor neden pahalı demişsin :p O paylaştığın ilanlar neden ucuz :p Bilmem anlatabildim mi :happy: Ha bir de, benim kısmetse bundan sonraki motorum Night Rod olacak. Ve şunu belirteyim, yanına ikinci motor olarak 350 Spyder alacağım 8)

HellsAngels Turkey ulak'im..

Peki sen de bana şunu söyle. HellsAngels neden dışlanır? :happy:

EagleRide
16.Ocak.2014, 16:06
Enteresan bi arkadaş bu Alpay. Hoşgeldin öncelikle. Neden Regal Neden Raptor. Bir düşüneyim. Mesela RR ailesi, bünyesinde senin karakterinde kimseyi barındırmıyor 8) ben de bir Japon kullanıcısıyım ve eski bir RR kullanıcısıyım. Her ne kadar japon kullanıyor olsam da, benim özümde bu aile var. Ve o beğenmediğin çok pahalı dediğin Regal sayesinde birbiriyle tanışıp samimi olmuş bir aile.. Regal Raptor neden pahalı demişsin :p O paylaştığın ilanlar neden ucuz :p Bilmem anlatabildim mi :happy: Ha bir de, benim kısmetse bundan sonraki motorum Night Rod olacak. Ve şunu belirteyim, yanına ikinci motor olarak 350 Spyder alacağım 8)

Peki sen de bana şunu söyle. HellsAngels neden dışlanır? :happy:

Herkes diyorsa guclu oldugundandir onu yapanlara sormak lazim ;) Ayrica hakaret etme hakkini nerden aliyorsun ben senin yada arkadaslarin karakterine laf soledimmi. 10bin tl turkiye sartlarinda ucuz buluyorsun sen herhalde cinli motora.Ben firmanin yuksek para bicmesini kastettim sizin alenize arkadasliginiza yada bu motor alinmaz demedim fiyati pahali dedim anladinmi dostum.Senin paran var degistirmisin belki bu motoru alan birdaha degistiremicek

ozguralic
16.Ocak.2014, 16:17
Eagleride kardeşim bu açtığın konunun kime ne faydası var biraz düşün.

Sen bunları yazmadan önce biz bilmiyor muyduk?

Sen bunları yazınca motorları satıp dağılacak mıyız?

Biz motorun distribütörü veya pazarlayıcısı değiliz. Markadan destek de almıyoruz.

Fiyat politikaları hakkındaki görüşlerini çindeki genel merkezine yazarsan kendi adıma memnun olurum.

EagleRide
16.Ocak.2014, 16:19
Eagleride kardeşim bu açtığın konunun kime ne faydası var biraz düşün.

Sen bunları yazmadan önce biz bilmiyor muyduk?

Sen bunları yazınca motorları satıp dağılacak mıyız?

Biz motorun distribütörü veya pazarlayıcısı değiliz. Markadan destek de almıyoruz.

Fiyat politikaları hakkındaki görüşlerini çindeki genel merkezine yazarsan kendi adıma memnun oluruz.

Sagol dostum belki almamis yada bu markalar arasinda kalan arkadaslar olur bakar fikir edinir.Sizler fiyattan sikayetci olsaniz herkes olsa o fiyay duser adamlar bakdi gidiyor kaldi fiyat.Dedigim gibi dostum size aile yapiniza dostlugunuza saygim sonsuz kimsenin parasiyla kimse zaten dalga gecemez.

cihan54
16.Ocak.2014, 16:19
Herkes disliyorsa guclu oldugundandir onu yapanlara sormak lazim ;) Ayrica hakaret etme hakkini nerden aliyorsun ben senin yada arkadaslarin karakterine laf soledimmi. 10bin tl turkiye sartlarinda ucuz buluyorsun sen herhalde cinli motora.Ben firmanin yuksek para bicmesini kastettim sizin alenize arkadasliginiza yada bu motor alinmaz demedim fiyati pahali dedim anladinmi dostum

2013 model bir Harley'i Yamaha'yı veya senin altındaki makineyi hangisini kıyaslarsan kıyasla, 2013 model bir Regal Raptor'dan ne kadar ucuz. Pardon, özür dilerim kaç katı pahalı? 8) Sen bana uğraşsan kendinden yaşlı model japon motorları getirip koyacaksın önüme. O motor bir marş rublesi yediğinde, raptorun bütün marş sisteminin parasını ödemek zorunda kalıyorsun. Pahalı dediğin buysa, bence pahalı değil. Ki Türkiye şartlarında ucuz motor Çin menşeili motorlar oluyor. İnsanlarım alım gücü bu motorlara yetiyor. Sen de bundan bahsetmişsin. Ama arkadaşım motor kullanmaya başlayacak, pırıl pırıl bir motoru olsun istiyor. Neden kendi yaşında motorlara baksın? Tamam Kimisi de derki ben Japon hayranıyım, Çin malı kullanmak istemem der, eyvallah dersin. Tercih meselesidir. Ama ben yaşlılığından ve geçmişinde başına neler geldiğini, nasıl kullanıldığını bilmediğim motora 10 bin lira vereceğime 1 yaşında motora 5 bin lira veririm içim rahat olur. Varsın o arıza versin.. 8)

Herkes dışlıyorsa güçlü olduğundandır diyorsun da, güçlü olan nasıl dışlanabilirki? Sonuçta güçlü değil mi? Neden dışlanıyor biliyor musun, bizim kültürümüze, yapımıza, ahlak ve görgümüze aykırı bir geçmişe sahip olduğundan dolayı dışlanıyor. Her türlü uyuşturucu sevkiyat ve taşımacılığını yapan, fuhuştan gelir sağlayan, zorbalıkla geçinen bir geçmişi var grubun. Özellikle Avrupa'da.. Gerçi sizin merkeziniz de Avrupaydı doğru ya.. Bu yüzden dışlanıyor. Benim de yakınen tanıdığım üyeleriniz var. Görünen köy kılavuz istemez. :sleep:

Bir de şu patch olayına pek takılmayın, suya düşünce ıslanıyor, ateşi görünce yanıyor. Ha bir işe yaradığı yanı da var; insanlara ego yüklemesi yapıyor :happy:

CELİL
16.Ocak.2014, 16:23
Alltaki fatura benim 350 cc spyder imin 2012 tarihinde alınmış faturası niye oraya koydum üzerindeki resmi ÖTV KDV rakamlarını görebilmen için
ikinciel 15 yaşındaki bir makinada olmayan sıfır vergi rakamlarıyla makinanın fabrika çıkış maliyet rakamlarına bakalım 3500 -4000 tl yi geçmeyen üretim fiyatı türkiyeye distiribütörün karıyla beraber 4948.66 tl ye türkiye satış maliyeti üzerine devletin ötv si 1831 tl üzerine devletin kdv si 1220.34 tl ortalama devlet 3000 tl vergi koyuyor makina parekende son kullanıcıya 8 000 tlye geliyor şimdi üretim maliyeti olan 3500-4000 tl ye bu görüntüde kendi katagorisinde iyi kalitede bir makinayı çinli üretiyor ve dünyaya sunuyor ve japon makinaya bütçesi yetmeyen motora binemeyen binlerce motor sevdalısı kişi bu sayede motor sevdasına kavuşuyor
Bende kendi adıma bu firmayı tebrik ediyorum 8)
http://i.hizliresim.com/KgkOjb.jpg

EagleRide
16.Ocak.2014, 16:26
Cihan dostum ben uyusturucu sevkiyati fuhus tarzi seyler hic gormedim madem yapiyoruz hangi uyemiz hapisde.Guclu olan kiskanilir herkes onu gecmek ister herkes birsey soler ama hepimizin gbt temiz :) dostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar.Celil baskan japonlarda ayni sekilde vergiler olmasa fiyatlari dusuyor farkeden birsey olmuyor.

cihan54
16.Ocak.2014, 16:36
Cihan dostum ben uyusturucu sevkiyati fuhus tarzi seyler hic gormedim madem yapiyoruz hangi uyemiz hapisde.Guclu olan kiskanilir herkes onu gecmek ister herkes birsey soler ama hepimizin gbt temiz :) dostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar

Yok ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun.. Sen bu grubun üyesisin ve onlara hizmet ediyorsun. Sen yap veya yapma.. Şöyle söyliyim; biri çıkar derki ben domuz eti yemiyorum alkol kullanmıyorum ama yahudiyim... ! ! Farkı var mı? Neyse konu çok sapmasın bari...

Tam girmek istediğim konuya Celil abi girmiş zaten. Ülkemizde vergi diliminin devasalığından benim insanım cereme çekiyor. Adamlar pahalı satmıyor, o vergiyi bana koyan, (Aynı şekilde benzinime de o vergiyi koyan) sömürüyor beni.. Yoksa sen sanıyor musun ki Bayi'ye bu motor 2500'e geliyor, bayi bunu 7500'e satıp %200 kâr elde ediyor? Japon motorlarla gerekli ve yeterli fiyat farkı var. Sen hesapta ve kıyaslamada hata yapıyorsun. Japon istemene saygı duyarım, ama Çin menşeili diye RR'ı da itin bi tarafına sokmana izin veremem. Dediğim gibi insanlar bu tercihi yaparak alıyor zaten RR'ı..

EagleRide
16.Ocak.2014, 16:45
Yok ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun.. Sen bu grubun üyesisin ve onlara hizmet ediyorsun. Sen yap veya yapma.. Şöyle söyliyim; biri çıkar derki ben domuz eti yemiyorum alkol kullanmıyorum ama yahudiyim... ! ! Farkı var mı? Neyse konu çok sapmasın bari...

Tam girmek istediğim konuya Celil abi girmiş zaten. Ülkemizde vergi diliminin devasalığından benim insanım cereme çekiyor. Adamlar pahalı satmıyor, o vergiyi bana koyan, (Aynı şekilde benzinime de o vergiyi koyan) sömürüyor beni.. Yoksa sen sanıyor musun ki Bayi'ye bu motor 2500'e geliyor, bayi bunu 7500'e satıp %200 kâr elde ediyor? Japon motorlarla gerekli ve yeterli fiyat farkı var. Sen hesapta ve kıyaslamada hata yapıyorsun. Japon istemene saygı duyarım, ama Çin menşeili diye RR'ı da itin bi tarafına sokmana izin veremem. Dediğim gibi insanlar bu tercihi yaparak alıyor zaten RR'ı..

Peki dostum ayni vergi japonlarada uygylaniyor hatta daha cok uygulaniyor vergi olmasa japonlar daha ucuz olur turkiye sartlarinda konusuyoruz. Eski kasa regal sifir fiyati maliyetiyle simdikilerin maliyeti aynidir.Emin ol karlari cok cinliler kaliteyi fiyati dusuk yapiyor dostum.Regal yenilerine bak ikinci elleri hep dusuk km neden yetersiz geliyor sonra satip japon aliyorlar. Regal iyidir ama asla 9.800 etmez dostum. 45bini gecince baslar motorun omru bitmeye.En iyi cinli en kotu japondan iyi degildir

EagleRide
16.Ocak.2014, 16:52
Tekrar soluyorum sizin aile yapiniza arkadasliginiza dostlugunuza buyuk saygi gosteriyorum.Sadece bu cinlilere bukadar yuksek fiyattan para kazandirmamak gerekir.Tekrar tum RR ailesini selam ve saygiyla selamliyorum kirilan arkadaslardan ozur dilerim.

herkese iyi sohbetler iyi gunler dilerim sizi takipde kalacagim.

cihan54
16.Ocak.2014, 16:52
RR'ı alan da biliyor ömrünün ne kadar olduğunu 8) RR'ın diğer Çin menşeili markalardan daha yüksek fiyatlı olmasının bir diğer sebebi de onlara Nazaran daha sağlam ve servis ağının daha geniş olmasıdır. Bir de bu sebepten talep de gördü, talep de fiyat arttırdı tabiiki. Velhasıl, RR, bir japona göre yüksek fiyatlı değil, diğer Çin menşeili firmalara göre yüksek fiyatlı. Ama bunu da hakediyor kanımca.. Tercih meselesi 8)

UCANLAZ
16.Ocak.2014, 17:25
Oooo,şenlik var dediler geldik:cheesy:
Ama galiba barış sağlanmış geri gidiyoruz ozaman :p

jajawashburn
16.Ocak.2014, 19:47
Merhaba arkadaşlar ;

Bu haftasonu RR 250-E10 spyder alıyorum.

çok sorunlu olduğunu söyleyen de var çok iyi olduğunuda , en doğru kaynak burası olsa gerek diye düşündüm.
Tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler

bedo
16.Ocak.2014, 19:53
Birbirinize destek olabilirsiniz buna lafım yok. Cruiser motor alınıyorsa o ruhu yaşamak için cruiser külüp kardeşliğine girmesi gerekiyor. Yoksa bir cruiser yanında scooter bir yanda racing bir yanda enduro bir cruiser ruhuna aykırı.Bir cruiser motor alan önce yelek alınır yemin edilir kardeşlik yemini sonra km yapdıkça yeminine sadık kaldıkça patchler alır,cruiser ruhu budur.Nerde başı sıkışsa kardeşinin yardımına gider ailesinden önce gelir.8)

celıl abı affına sıgınarak ben bu alıntıyı cevaplicam
bende dd 250 regal raptor var arkadasımda xt 600 e var dıger arkadasımda honda ps 150 var dıgerınde ıse cın malı küba cg 150 var ve bız antalyada sayılı motorsıkletcılerız sen
dıyosun cruiser ruhunu yasamak falan ole bırsey yok o bırazcık hava atmaya kacar eger motorsıkletcıysen racıng de de chooper de de enduro da da aynı zevkı alırsın motorsıklet gosterıs ıse senın ıcın o zaman hava atacak marka alırsın
ben bayramda 1000 km nın üzerınde yol yaptım regalımle bmw f 650 gs yolda kaldı ama ben kalmadım neden cunku motoruma ıyı bakarım bmw alıp supap lastıgıne dunya para verım bı de duzen tutturamayacagıma halınden anladıgım parcası ucuz ve kullanabılecegım motor almayı tercıh ederım......

BU ARADA OLAY TATLIYA BAGLANMIŞ SANIRIM (SEVINDIM) :D

bedo
16.Ocak.2014, 19:59
HellsAngels Turkey ulak'im..Omercip23 kardesim ozur dilerim kirildiysa ama arastirmani istiyorum 650cc alti cogu patch alamaz yada japon 250cc olmasi lazim bu seni kirmak icin solenmis birsey degil dostum

yanlış anlama ama türkchooper de sana 50 tane salcano kanuni skysew kuba benzerı motor sayarım o senden kaynaklı bence motordan degıl.....

özgürr
16.Ocak.2014, 20:06
Cihan dostum ben uyusturucu sevkiyati fuhus tarzi seyler hic gormedim madem yapiyoruz hangi uyemiz hapisde.Guclu olan kiskanilir herkes onu gecmek ister herkes birsey soler ama hepimizin gbt temiz :) dostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar.Celil baskan japonlarda ayni sekilde vergiler olmasa fiyatlari dusuyor farkeden birsey olmuyor.
Dostum kadikoyde sokakta icki icen gencleri dovenler kimdi bi soyle bakim sizin adiniz bulasmadimi bu mevzuya neyin savunmasini yapiyosun ???

Bugra
16.Ocak.2014, 20:08
Çoğu kulübün cc şartı vardır doğru ama bir çok kulübün de yoktur cc şartı olması toplu gezilerde büyük makinalarla küçük makinaların birlikte hareket emesi zor olduğundandır. RR çinlilerin içinde performans kalite ve görüntü olarak en iyisidir bende daytona ve İron 883 var daytonama hala zevkle biniyorum eğer o kasaya 600lük bi V motor takabilecek olsam hayatta başka makinalara bakmam. 2. el alımı konusunda da arkadaşlar zaten yeterince şey söylemiş custom yapmayacaksam 15-20 yaşlarında japonda olsa genç delikanlı almam

EagleRide
16.Ocak.2014, 20:27
Dostum kadikoyde sokakta icki icen gencleri dovenler kimdi bi soyle bakim sizin adiniz bulasmadimi bu mevzuya neyin savunmasini yapiyosun ???

Dostum biz dinci degiliz icki icenlerle kavga etmeyiz ama icki icipde artcida oturan kiz arkadaslarimiza sapiklik edenin haddinide cok iyi bildiririz. Sonrada gormeyenler hells angels saldirdi icki icenlere derler senin gibi sagdan soldan gorme yazilarla kanaat edinme

EagleRide
16.Ocak.2014, 20:29
yanlış anlama ama türkchooper de sana 50 tane salcano kanuni skysew kuba benzerı motor sayarım o senden kaynaklı bence motordan degıl.....

turkchooper tek amaci kalabalik olmak sayica bizi gecmek sirf bu ugurda cruiser benzeyen herseyi alirlar.Cruiser kuluplerin cogunda bu kural vardir.Bugra arkadasda aciklamis bile biliyor zaten

CELİL
16.Ocak.2014, 21:16
Arkadaşlar araya giriyorum :|
Konu başlığının dışına çıkmadan tartışmamız daha doğru olacaktır 8)

Bugra
16.Ocak.2014, 21:46

Celil abiye katılıyorum ben kulüplerin cc olayı hakkında bilgi verme amacıyla yazmıştım burda kulüpleri karşılaştırmanın manası yok her kulüp kendi felsefesinde ilerler mc olsun mk olsun rider kulüp olsun kendi kulübümü de bu tür diyologlara sokmayı saçma bulurum o yüzden hiç bahsetmedim :) bana göre RR güzel makine fiyatını hak ettiğini düşünüyorum ötv kdv ye yapacak bir şey yok bende dahil ne kişiler gördüm harleyi hondası yamahası kawasakisi olup da RRı beğenip kullananları

Emrehan
16.Ocak.2014, 21:55

Abi konu ne ki; ben onu anlamadım... :|

Bu forumda "Tercihiniz neden Regal Raptor?" başlığıyla konu açmak abesle iştigaldir. Bunu merak eden muhterem hakikaten merak ediyorsa forumda geçmiş konulara bir göz atar, cevabını orada bulur.

Bu başlık açıldıysa maksat cevap almak değildir. Maksadı cevap almak olmayan birine de cevap verilmesi gereksizdir.

EagleRide
16.Ocak.2014, 23:01
Forumda birsuru ayni konu varken regali tercih eden arkadaslara bunu sormam yalnissa varsa terbiyesizlik admin kitler konuyu

CELİL
16.Ocak.2014, 23:23
Forumda birsuru ayni konu varken regali tercih eden arkadaslara bunu sormam yalnissa varsa terbiyesizlik admin kitler konuyu

Dediğin gibi forumda birsürü aynı konu var tabi cevabıda var tekrar başlık açmanın bir anlamı yoktu ama olsun bizler birkezde sana kendimizi ve ne düşündüğümüzü anlattık senin amacın konuyu tartışmaktı bizlerde tartıştık daha fazla uzatmanın anlamı yok 8)

Gestapoz
16.Ocak.2014, 23:44
Bence hamburger çok yararlı çünkü içinde et var.

CELİL
17.Ocak.2014, 00:40
Konuyu kapatıyorum sanırım söylenecek herşey söylendi