Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kızım astra:)

av. Cevdet Yılmaz
22.January.2014, 11:55
Sevgili ailem,

İş sebebiyle artık bir araba almanın zamanı gelmişti. Geçen hafta Kayseri Opel Bayisinden gittim kızımı aldım. 1.3 dizel beyaz astrayı Kayseriden aldım geldim ama sıfır arabaya binelim dedik gelene kadar kilometresi 1200 oldu ,bundan sonra festivallerde fazla gelen çantalar için kortejin en arkasındaki güvenlik aracına eşyaları koyabilirsiniz:(:cheesy::cheesy:

Yakıt tüketimi beni baya mutlu etti, 100 km'de şehir içi 5.5Lt Şehirdışı 4.5 Lt yakıt tüketimi var, buda benim önceki 250lik spyder'ımla aynı yakıyor demek:)

Hemen birkaç fotoğraf ekliyorum, bu haftasonlarından birinde de tatlısını yiyelim artık:cheesy:
http://i.hizliresim.com/Kn2ARa.jpg
http://i.hizliresim.com/K48La0.jpg
http://i.hizliresim.com/x0L7zD.jpg
http://i.hizliresim.com/eo9AX2.jpg

cihan54
22.January.2014, 11:57
Hayırlı olsun güle güle kullan.. 8)

CELİL
22.January.2014, 12:05
Maşallah bembeyaz gelin gibi Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin hayırlı olsun nazar nazar nazar

av. Cevdet Yılmaz
22.January.2014, 12:11
Hayırlı olsun güle güle kullan.. 8)
Eyvallah,teşekkür ediyorum

Maşallah bembeyaz gelin gibi Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin hayırlı olsun nazar nazar nazar

Mc eksik olma ,artık uzun yol kortejlerinde hemen arkanda bulamayacaksın beni,söyle arkadan trafiği kapatım kortejin tadını çıkaracağım birazda:)

Fatih
22.January.2014, 12:14
Hayırlı olsun cevdet abi kazasız belasız kullan inş.Neyse ben tek araba giderim diye üzülüyordum ama sende gelicen artık.Eskortluk yaparız regal ailesine :D

CELİL
22.January.2014, 12:14
Eyvallah,teşekkür ediyorum

Mc eksik olma ,artık uzun yol kortejlerinde hemen arkanda bulamayacaksın beni,söyle arkadan trafiği kapatım kortejin tadını çıkaracağım birazda:)
Arabaya hemen araç kamerası alıyorsun o kameradan ne harika kortej çekimleri olur be 8)

Emrehan
22.January.2014, 12:18
Hayırlı uğurlu olsun genç. nazar Kule kule kullan. :p

Ayrıca; "Motosikletleri fark edin" sayın araç sürücüsü. :cheesy:

UCANLAZ
22.January.2014, 12:19
Hayırlı olsun,Kazasız belasız sürüşler efem..

av. Cevdet Yılmaz
22.January.2014, 12:19
Hayırlı olsun cevdet abi kazasız belasız kullan inş.Neyse ben tek araba giderim diye üzülüyordum ama sende gelicen artık.Eskortluk yaparız regal ailesine :D
Kardeşim teşekkür ediyorum, artık Raptorriders ailesinin eskort araçları da var,hayırlı uğurlu olsun:)

Arabaya hemen araç kamerası alıyorsun o kameradan ne harika kortej çekimleri olur be 8)
Ömer almıştı bir tane kamera, nasıl memnunsa bende alıyım hemen birtane, o polonezköy gezisinde olacaktı bir kamera birde videonun altına güzel bir şarkı koyardık ki mis:)

av. Cevdet Yılmaz
22.January.2014, 12:22
Hayırlı uğurlu olsun genç. nazar Kule kule kullan. :p

Ayrıca; "Motosikletleri fark edin" sayın araç sürücüsü. :cheesy:
:) :) dostum eksik olma, birlikte festivaller de Kulelim inşallah:)

Hayırlı olsun,Kazasız belasız sürüşler efem..

Teşekkür ederim:))

CELİL
22.January.2014, 12:25
Kardeşim teşekkür ediyorum, artık Raptorriders ailesinin eskort araçları da var,hayırlı uğurlu olsun:)

Ömer almıştı bir tane kamera, nasıl memnunsa bende alıyım hemen birtane, o polonezköy gezisinde olacaktı bir kamera birde videonun altına güzel bir şarkı koyardık ki mis:)
ömerin benim ısrarımla aldığı :mrgreen: orta karar bir kamera parasını hak ediyor ucuz iş görür bir makina 8)

Ömer
22.January.2014, 12:39
Cevdet aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Kamera konusunda benimki cırtladı, bugün mail attım gönderin değiştirelim diyorlar, biraz daha kaliteli birşeye yönelsen iyi olur.

omer_cip23
22.January.2014, 12:42
hayırlı uğurlu olsun abi allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

ozguralic
22.January.2014, 12:44
Cevdet güle güle kullan çok güzelmiş nazar 8)

Erkan 28
22.January.2014, 13:28
Adamın hası Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazalardan belalardan korusun.

Artık bizimde bir ekip arabamız var :mrgreen::mrgreen: yanlara magnetli Raaptor Riders Çıkartma :mrgreen:

av. Cevdet Yılmaz
22.January.2014, 14:24
Adamın hası Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazalardan belalardan korusun.

Artık bizimde bir ekip arabamız var :mrgreen::mrgreen: yanlara magnetli Raaptor Riders Çıkartma :mrgreen:

Adamın dibi teşekkür ediyorum, ekip aracımızda tamam artık, dragstarı da bekliyoruz artık baklava paralarını kırışalım:))

Cevdet güle güle kullan çok güzelmiş nazar 8)

dostum teşekkür ediyorum, eksik olma:)

hayırlı uğurlu olsun abi allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
Kardeşim çok teşekkür ediyorum:)

Cevdet aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Kamera konusunda benimki cırtladı, bugün mail attım gönderin değiştirelim diyorlar, biraz daha kaliteli birşeye yönelsen iyi olur.

ömer çok sağolasın, Kamera olayı iyi olmamış ya, bnde bir bakayım piyasaya:)

ömerin benim ısrarımla aldığı :mrgreen: orta karar bir kamera parasını hak ediyor ucuz iş görür bir makina 8)

Ahh borçlar olmaycaktı ki goPro ya yönelicektik:lol:

Ömer
22.January.2014, 15:11
Elde olanı değerlendirmek lazım, böyle birşey düşünebilirsin, sadece vantuz gerekiyor, zaten diğer makineye de vantuz niyetiyle para vermiştim :)
http://www.alalimbakalim.com/Olympus-TG-310-14Mp-3-6x-Optik-2-7-Lcd-Dijital-Fotograf-Makinesi_13568.html#0

Emre
22.January.2014, 15:49
Hayırlı olsun Cevdet, güzel günlerde, kazasız belasız kullan inş. 8)

Zafer
22.January.2014, 16:00
Hayırlı Olsun Kardeşim Allah kaza bela göstermesin inşallah.

av. Cevdet Yılmaz
22.January.2014, 17:28
Elde olanı değerlendirmek lazım, böyle birşey düşünebilirsin, sadece vantuz gerekiyor, zaten diğer makineye de vantuz niyetiyle para vermiştim :)
http://www.alalimbakalim.com/Olympus-TG-310-14Mp-3-6x-Optik-2-7-Lcd-Dijital-Fotograf-Makinesi_13568.html#0
Bu baya sağlam birşeye benziyor araba kamerası olarak da iş görür foto makinası olarak da kullanılabilir:)

Hayırlı olsun Cevdet, güzel günlerde, kazasız belasız kullan inş. 8)
Emre teşekkür ediyorum, cok sağol:)

Hayırlı Olsun Kardeşim Allah kaza bela göstermesin inşallah.
zafer eksik olma dostum,teşekkür ediyorum:)

Salih
23.January.2014, 00:55
Cevdet hayırlı uğurlu olsun. 8) Önce araba, motor elbet alınır :D8)

caglar
23.January.2014, 02:17
kazasız belasız mutlu günlerde kullanın hocam maşallah nazar

av. Cevdet Yılmaz
23.January.2014, 11:14
kazasız belasız mutlu günlerde kullanın hocam maşallah nazar
Çok teşekkür ederim,sağolun:)

Cevdet hayırlı uğurlu olsun. 8) Önce araba, motor elbet alınır :D8)
Artık kenara üç beş atmaya başlamak lazım, kışın rüzgarsızlık fena değilde havalar iyice ısınınca motor aratır kendini:(