PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : daytona arka amortisör

ege26
22.January.2014, 20:59
merhaba arkadaslar. bugunlerde kısmetse daytona 250 almayı dusunuyorum. ancak bu motorda kafamı kurcalayan tek konu arka amortisor konusu. gizli iki amortisor oldugu soyleniyor. ancak yetersiz kaldıgı ve darbeleri fazlaca hissettirdigi soyleniyor. kullananlardan ve bilgisi olanlardan bu konuda biraz yorum alabilirsem cok mutlu olacagım. simdiden tesekkurler

serkangungor
22.January.2014, 21:08
Amortisörler sert, darbeleri hissedersin bu doğru, ama kafanı kurcalayan tek şey amortisörlerse hiç takılma al, memnun kalırsın :cheesy:

ege26
22.January.2014, 21:20
Amortisörler sert, darbeleri hissedersin bu doğru, ama kafanı kurcalayan tek şey amortisörlerse hiç takılma al, memnun kalırsın :cheesy:

madem kullanıcısısın bulmusken bisey daha sorayım sana. balansor var diye biliyorum. titresim sorunu yok diye biliyorum. uzun yolda zorlanmadan 120 km ile gidilir diye biliyorum. yanlış bildigim bi ayrıntı varsa uyarırsan sevinirim

CELİL
22.January.2014, 21:51
Merhaba Ege aramıza hoş geldin :)
(Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz)

Daytona da dediğin gibi arka altta 2 ad. gizli darbe emici amortisör var darbeleri emer ama esneme yapmaz serttir buda makinanın yol hakimiyetini kuvvetlendirir ama konforunu düşürür
Tüm daytona modelleri blansörlü titreşim yok
Uzun yolda 110-120 km sabit hızla gidebilirsin maksimum 130 km hız yapar 8)

ege26
22.January.2014, 22:08
Merhaba Ege aramıza hoş geldin :)
(Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz)

Daytona da dediğin gibi arka altta 2 ad. gizli darbe emici amortisör var darbeleri emer ama esneme yapmaz serttir buda makinanın yol hakimiyetini kuvvetlendirir ama konforunu düşürür
Tüm daytona modelleri blansörlü titreşim yok
Uzun yolda 110-120 km sabit hızla gidebilirsin maksimum 130 km hız yapar 8)

hosbulduk celil abi. senin bircok yazını okudum forumda. umuyorum yakın zamanda bende motosikletimle aranıza katılıcam. amortisor konusunu deneme imkanım olmadıgı icin merak ettim. eger siz oyle uzerinde durulacak kadar bi sorun olmadıgını soyluyorsanız ne ala. cunku acaba cok mu rahatsız edici bi sertlik olur diye kafamda kurmuyor degilim
yorumlarınız icin cok tesekkur ederim

CELİL
22.January.2014, 22:22
hosbulduk celil abi. senin bircok yazını okudum forumda. umuyorum yakın zamanda bende motosikletimle aranıza katılıcam. amortisor konusunu deneme imkanım olmadıgı icin merak ettim. eger siz oyle uzerinde durulacak kadar bi sorun olmadıgını soyluyorsanız ne ala. cunku acaba cok mu rahatsız edici bi sertlik olur diye kafamda kurmuyor degilim
yorumlarınız icin cok tesekkur ederim

Binilemicek kadar kötü olsa bu kadar çok kişi kullanamazdı selenin sertligi 1 saatlik sürüşden sonra mola ihtiyacı gerektirir ama zamanla vücut alışıyor çok rahatsız etmiyor
İşallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

sunay690
23.January.2014, 00:34
Arka amortisörler biraz sert doğrudur hatta baya serttir :p Bu motosikleti alıcaksan konforlu bir sürüşün olmayacak, ama keyifli bir sürüşün olacak :cheesy: Sürmesi, kullanması çok keyifli ve güzel bi motosiklet daytona. Uzun yoldada keyif veriyor ama 1400 cc lik - 1200 cc lik harleylerin arasında sürmüyosan :x zaman zaman ara hızlanmalarda geride kalıyor yoksa sabit hızda 100 - 110 km rahat gidiyor sıkıntısız.