Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba !

KeremTunaa
28.January.2014, 02:53
Arkadaşlar, dostlar herkese tekrardan selamlar. Ben Kerem. 20 yaşında ankaradan bir üniversite öğrencisiyim. Bir süredir forumu takip ediyordum. Artık çok kısa bir zaman içinde bende regal raptor sahibi olacağım için tanışmanın vaktı geldi dedim 8) . En kısa zamanda motorumla boy gösteririm inşallah burada.

caglar
28.January.2014, 03:00
ooo ankara gençliği çoğalıyor hoşgeldin kardeşim :cheesy: ERKAN NERDESİN SAYI ARTIYOR

KeremTunaa
28.January.2014, 03:12
ooo ankara gençliği çoğalıyor hoşgeldin kardeşim :cheesy: ERKAN NERDESİN SAYI ARTIYOR

Merhaba dostum, motoru bir alayım sık sık karşılaşır dururuz artık ankara yollarında :)

Erkan
28.January.2014, 04:28
Oo muhabbet var dediler geldim :p Aramıza hoşgeldin dostum umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. :) Çağlar kardeşim genciz güzeliz diyorsun? :p

KeremTunaa
28.January.2014, 06:59
Oo muhabbet var dediler geldim :p Aramıza hoşgeldin dostum umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. :) Çağlar kardeşim genciz güzeliz diyorsun? :p

Teşekkürler dostum :mrgreen:

cihan54
28.January.2014, 10:13
Hoşgeldin Kerem 8)

Ömer
28.January.2014, 10:19
Ankara zirve yaptı. En kısa zamanda gönlünde yatan motora kavuşman dileğiyle Kerem hoşgeldin...

Zafer
28.January.2014, 12:18
RR Ailesine hoşgeldin kardeşim.

CELİL
28.January.2014, 12:24
Merhaba Kerem Aramıza hoş geldin :)
Ankara bu sezon müthiş bir atakta böyle giderse istanbulu solluyacak maşallah nazar
İşallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kuvuşursun 8)

KeremTunaa
28.January.2014, 18:30
Herkese çok teşekkür ederim burda olmaktan bende çok memnunum. en kısa zamanda gezilerde toplanmalarda görüşmek dileğiyle :cheesy:

Emrehan
28.January.2014, 18:42
Kerem hoşgeldin sefalar getirdin. Yeni motorun şimdiden hayırlı uğurlu olsun. nazar

"İhtiyarlara yer yok" mu diyosunuz şimdi genşler? :p

caglar
28.January.2014, 19:19
"İhtiyarlara yer yok" mu diyosunuz şimdi genşler? :p

abi ihtiyarlara yer yok sen genç adamsın maşallahnazar :p

CELİL
28.January.2014, 19:30
abi ihtiyarlara yer yok sen genç adamsın maşallahnazar :p,

Öhö öhö :mrgreen:

KeremTunaa
29.January.2014, 00:01
,

Öhö öhö :mrgreen:

Abi biz ona gençler ve "her daim genç kalanlar" diyelim seninde gönlün olsun :mrgreen:

CELİL
29.January.2014, 00:55
Abi biz ona gençler ve "her daim genç kalanlar" diyelim seninde gönlün olsun :mrgreen:
Evet doğru deyim budur Anlaşdık :mrgreen::cheesy: