PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altınlı Gece

serkangungor
31.January.2014, 20:32
Bilkent Üniversitesi Motosiklet Topluluğumuz " Riders of Bilkent " tarafından düzenlenen harika bir etkinlik daha sizlerle :cheesy:. Altın Elbiseli Adam yani Barkın Bayoğlu 12 Şubat akşamı yayınlanacak olan canlı yayını üniversitemizde, bizlerle birlikte gerçekleştirecek.

Herkes davetlimizdir.

http://i.hizliresim.com/xVEX5v.jpg

CELİL
31.January.2014, 20:41
Serkan motora dair her organizasyonun destekçisiyiz sizi tebrik ederim kolay gelsin nazar
Not: O barkın'a söyle birdaha Regal Raptor hakkında atıp tutmasın alırız altın elbisesini çıplak kalmasın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

serkangungor
31.January.2014, 20:43
:p hahahah abi geldiğinde daytona yı vereyim baksın diyorum belki değişir fikri

Erkan
31.January.2014, 21:23
Riders of Bilkent takdire şayan işler yapıyor Serkan Söğüt'den sonra Barkın Bayoğlu... Tabiki geliyoruz! :cheesy:

serkangungor
31.January.2014, 21:30
Bekleriz :cheesy:

caglar
01.February.2014, 00:15
bende geliyorum bi problem olmazsa. hemde kırmızı tosunumla 8)

serkangungor
01.February.2014, 01:29
Bekliyorum hepinizi :D

serkangungor
01.February.2014, 01:32
www.facebook.com/robilkent grubumuzun resmi sayfasıdır, katılabilirsiniz

Erkan
01.February.2014, 02:10
bende geliyorum bi problem olmazsa. hemde kırmızı tosunumla 8)

Çağlar tosununu alıyorsan boş gelmem bak? :cheesy:

serkangungor
07.February.2014, 00:28
Konuyu tekrar hortlatayım, Davetlimizsiniz unutmayın :)

Opie
07.February.2014, 12:16
İş çıkışı gelmeye çalışıcam :)

serkangungor
07.February.2014, 13:16
Beklerim :D

Levent
11.February.2014, 12:24
Arkadaşlar yarın eşim, ilker (ilko) ve levent (smith) geliyoruz.

Bir buluşma noktası ayarlandı mı?

Ben saat 18.00 de kızılaydan çıkıp çukurambardan eşimi alacağım. Sonrasında ilker ve levent le eskişehir yolu üzerindeki Halkbankasında buluşacağız. Bu noktalardan birinde buluşup birlikte sürüş yapabiliriz.

sercan.m
11.February.2014, 12:58
bilkent koprusunun ustundeki durakta motorum ve ben bekliyor olacağım sizi 6:30da ordayım. Beni unutursanız geri dönerim :|

Levent
11.February.2014, 13:12
bilkent koprusunun ustundeki durakta motorum ve ben bekliyor olacağım sizi 6:30da ordayım. Beni unutursanız geri dönerim :|

Tamamdır Sercan 18.30 civarında köprü civarında oluruz herhalde.

Erkan
11.February.2014, 15:10
Yarın hava güzel gözüküyor bunu değerlendirip daha erken buluşup bişeyler mi yapsak?

sercan.m
11.February.2014, 15:10
Tmmdır abi yanlız okul içine bizi motorlarla sokmazlar benden söylemesi

Tamamdır Sercan 18.30 civarında köprü civarında oluruz herhalde.

sercan.m
11.February.2014, 15:11
Mesai olduğu için cogu kişi 6da evde oluyor.

Yarın hava güzel gözüküyor bunu değerlendirip daha erken buluşup bişeyler mi yapsak?

Levent
11.February.2014, 15:24
Tmmdır abi yanlız okul içine bizi motorlarla sokmazlar benden söylemesi

İçeri giremedikten sonra bu işin pek bir anlamı kalmıyor.

İşin gerçeği Barkın Bayoğlu için gitmiyorum bilkente. Hava güzel, sezon açılışı gibi olur, bir araya gelirizi sohbet falan ederiz diye düşünüyorum.

Serkan kardeş ne diyor bu duruma. Riders of Bilkent in davetlisi olarak içeri giremezmiyiz?

Erkan
11.February.2014, 15:35
Levent abi en son yaptıkları etkinliğe arabayla gitmiştim. Nizamiyedekilere söylüyorsun alıyorlar içeri.

sercan.m
11.February.2014, 15:48
Umarım sorun cıkartmazlar 8)

Levent abi en son yaptıkları etkinliğe arabayla gitmiştim. Nizamiyedekilere söylüyorsun alıyorlar içeri.

caglar
11.February.2014, 15:52
saat 7 de bende orda olacağım . eskisehir tarafından geldiğim için bilkentte görüşürüz :cheesy:

Levent
11.February.2014, 16:11

Erkancım bu iyi haber. Olmazsa araç ruhsatı veya nüfus cüzdanını vererek girmeyi de deneyebiliriz. Sonuçta kampüs hapisane değil ya. Bir şekilde ziyaretçi kabul ediyorlardır. 8)

Levent
11.February.2014, 16:13
saat 7 de bende orda olacağım . eskisehir tarafından geldiğim için bilkentte görüşürüz :cheesy:

Çağlar 7 den önce gelebilirsen seni bilkent köprüsünün oradaki durakta bekleyelim. Hep beraber gireriz içeri.

Opie
11.February.2014, 16:16
Abi giriş sıkıntı olmaz , en kötü nüfus cüzdanı verilip ziyaretçi giriş kartı alınarak girilir.

Levent
11.February.2014, 16:31
Abi giriş sıkıntı olmaz , en kötü nüfus cüzdanı verilip ziyaretçi giriş kartı alınarak girilir.

Tarıkcım teşekkürler. Bir şekilde içeri gireriz.

Sen gelebilecek misin? Henüz motorun yok ama artçı alabilecek arkadaşlar olabilir.
Ben eşimle gelmesem alırdım.

Bu arada artçı alabilecek kişiler durumlarını belirtebilirse gelmek isteyip de gelemeyenler faydalanabilir.

Opie
11.February.2014, 16:48
Abi işten çıkış saatime bağlı açıkçası , gelebilirsem arabayla gelirim ilgin için teşekkürler .

sercan.m
11.February.2014, 17:01
toplantı noktaları şu şekilde diyebiliriz ozaman

18:00 kızılay
18:20 Eskişehiryolu halkbank
18:30 bilkent köprüsü üstü otobüs durağı

Levent
11.February.2014, 17:12
toplantı noktaları şu şekilde diyebiliriz ozaman

18:20 Eskişehiryolu halkbank
18:30 bilkent köprüsü üstü otobüs durağı

Kızılaydan geçecek varsa 8)18.00 da kızılayı ekleyebiliriz.

serkangungor
11.February.2014, 17:47
Arkadaşlar geldiğinizi duymak sevindirici, girişte tek yapmanız gereken Motosiklet Konferansı'na geldim demek, sorunsuz şekilde içeri girebilirsiniz, salonu kolay bulmanız için yön işaretleri ayarlıyoruz, okulda kaybolmadan bizi bulabilirsiniz :)

Levent
11.February.2014, 17:54
Arkadaşlar geldiğinizi duymak sevindirici, girişte tek yapmanız gereken Motosiklet Konferansı'na geldim demek, sorunsuz şekilde içeri girebilirsiniz, salonu kolay bulmanız için yön işaretleri ayarlıyoruz, okulda kaybolmadan bizi bulabilirsiniz :)

Serkan teşekkürler seninle içeride görüşürüz. 8)

Bir liste yapılsa da kimi nerede bekleyeceğiz bilsek. Daha düzenli olmaz mı?

serkangungor
11.February.2014, 17:57
:cheesy: Ben görevli oldugum için erken gitmek zorundayım, büyük ihtimal girişte sticker satan kişi ben olacagım görüşürüz içerde

caglar
11.February.2014, 22:22
Çağlar 7 den önce gelebilirsen seni bilkent köprüsünün oradaki durakta bekleyelim. Hep beraber gireriz içeri.

abicim ben 6 6.15 gibi bilkent köprüde olurum o zaman

acme
11.February.2014, 23:12
serkan ben arabayla gelicem sen içerde görevliysen bir şekilde ulaşalım birbirimize içerde de

serkangungor
11.February.2014, 23:16
serkan ben arabayla gelicem sen içerde görevliysen bir şekilde ulaşalım birbirimize içerde de

Karşiiiim ben zaten içerde stand başındayım, geldiginde standa ugramadan geçemezsin salona :cheesy: her türlü bulusuruz yani

acme
11.February.2014, 23:17
Karşiiiim ben zaten içerde stand başındayım, geldiginde standa ugramadan geçemezsin salona :cheesy: her türlü bulusuruz yani

tamam kuzen yarın görüşürüz 8)8)8)

Levent
11.February.2014, 23:23
abicim ben 6 6.15 gibi bilkent köprüde olurum o zaman

Çağlarcım 18.30 civarinda koprude oluruz. Erken gelirsen seni bekletmis oluruz. 18.30 civarında koprude ol istersen.8)

Anıl Doğan
12.February.2014, 17:44
batıkentten veya kızılaydan hangi otobüsler bilkente gidiyor?

sercan.m
12.February.2014, 17:48
Batikentten bilkente yok kizilaydan var emin olmamakla beraber guvenparktan kalktigini hatirliyorum

serkangungor
12.February.2014, 17:57
Sıhhıye ve Tunus'dan Bilkent servisleri kalkar, google Bilkent Ulaşım yazarsan kalkış saatlerini görebilirsin.

Melih
12.February.2014, 18:07
bende akşama orada olacağım, güvenparktan egoyla gelicem merkez kampüse mi gelmem gerekecek ?

Anıl Doğan
12.February.2014, 18:16
birde etkinlik ne kadar sürücek?

serkangungor
12.February.2014, 19:16
Merkez kampus EE binasi. Etkinlik 3 saat surer

Erkan
12.February.2014, 20:18
Bilkent koprusu ustunde durağı geçince az ilerde çağlarla beklemedeyiz 8)

Levent
12.February.2014, 20:44
Kimse yok beyler. Bilkente geciyoruz

acme
13.February.2014, 01:07
abi oturacak yer kalmadı herkes yerlere oturdu resmen katılım süperdi...üstüne bir de hediye kazandım termal içlik takımı o da cilası oldu 8)8)8)8)

serkangungor
13.February.2014, 01:52
Riders of Bilkent Motosiklet Topluluğu'muzu yalnız bırakmayan, başta Barkın Bayoğlu ve etkinliğimize yoğun katılım gösteren Ankara'lı motosiklet sevdalılarına sitemiz aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum, katılım beklentilerimizi aştı, yer bulamayanlardan özür dileyerek diğer etkinliklerimizi daha büyük bir anfi de gerçekleştireceğimizi belirtmek isterim.

Sitemiz üyelerinden " acme " nickli Azmi kardeşime çekiliş sonucunda termal içlik takımı çıktı, kendisine güzel günlerde kullanmak nasip olur umarım.

Gösterilen yoğun ilgiye tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım. :D

http://i.hizliresim.com/eoVRBk.jpg

serkangungor
13.February.2014, 02:30
https://www.youtube.com/watch?v=jiBC4bzP79U&feature=c4-overview&list=UUef-j9u0IYllBZ955fCfa9A gelemeyenler için bu da canlı yayın tekrarı :cheesy:

CELİL
13.February.2014, 11:10
Serkan üniversiteliler motor sevdalılarını bir araya getirebilmekte çok aktif başarılılar Tebrik ederim nazar8)

Levent
13.February.2014, 11:55
Güzel bir organizasyondu. İlgi fazla olduğu için salon biraz küçük geldi.

Fotoğraf çekilirken Çağlar ve Erkan içeri girdikleri için maalesef fotoğrafta gözükmüyorlar. Sonra tekrar fotoğraf çekeriz desek de maalesef fırsat olmadı.

Fotoğrafta olmayan kardeşlerim kusura bakmayın. :(

Bu arada Serkan kardeşimle tanışma fırsatımız da olmadı. Kendisini göremedik.

http://i.hizliresim.com/KqvVb5.jpg

serkangungor
13.February.2014, 12:07
Abi tanisamadik umarim en kisa surede bi mangal yapar telafi ederiz :)
Celil abi desteklerinizle organizasyonlara devam :cheesy:

Levent
13.February.2014, 13:08
Abi tanisamadik umarim en kisa surede bi mangal yapar telafi ederiz :)
Celil abi desteklerinizle organizasyonlara devam :cheesy:

Havalar biraz daha ısınsın kesin bir mangal yapacağız. 8)

Geçen sene çok heves ettik ama biraraya gelemedik. Umarım bu sene geçen seneden çok daha iyi olur. :cheesy:

serkangungor
13.February.2014, 13:10
Daha iyi olacagı kesin abi bu sene yeni üyeler olarak yanınızdayız :D

sercan.m
13.February.2014, 15:21
levent'e (Smith ) Anahtarlıklar içinde ayrıca teşekkürler :)

acme
14.February.2014, 00:52
Riders of Bilkent Motosiklet Topluluğu'muzu yalnız bırakmayan, başta Barkın Bayoğlu ve etkinliğimize yoğun katılım gösteren Ankara'lı motosiklet sevdalılarına sitemiz aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum, katılım beklentilerimizi aştı, yer bulamayanlardan özür dileyerek diğer etkinliklerimizi daha büyük bir anfi de gerçekleştireceğimizi belirtmek isterim.

Sitemiz üyelerinden " acme " nickli Azmi kardeşime çekiliş sonucunda termal içlik takımı çıktı, kendisine güzel günlerde kullanmak nasip olur umarım.

Gösterilen yoğun ilgiye tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım. :D

http://i.hizliresim.com/eoVRBk.jpg

Serkan Kardeşim önayak olup davet ettiğin için çok teşekkür ederim. en ön sırada ağırlamanda cabasıydı 8)8)8) Üstüne birde hediye kazandık :cheesy: bu tarz organizasyonların hepsine elimden geldiğince katılacağım hem kaynaşmak adına hemde bilgilenmek adına çok güzel etkinlikler bunlar. Sırada İstanbul fuar var oradada bi omuz atarsın artık :D

serkangungor
14.February.2014, 01:01
Fuar organizasyon çalışmalarımız devam ediyor :) sonuçlardan haberdar ederim merak etme