Orijinalini görmek için tıklayınız : abiler daytonamı spydermı yardım
hantnc
02.February.2014, 19:45
merhaba öncelikle herkese 1 yıldan uzun süredir regal raptor araştırıyorum buna rağmen hala bir karar veremedim öncelikle çok uzun yollar yapacağımı varsayarsak 250cc çokmu kasar adamı bunu merak ediyorum gönlüm beyaz daytona da ama ikinci ellerden korkuyorum ve çanakkale deki bayi 8300 sadece motora fiyat verdi çok fazla değilmi mayıs ayında alıcam motoru önerileriniz varmı bana ?
serkangungor
02.February.2014, 19:58
Daytona 250 nin 2014 satis fiyati 9.200 tl mayis ayinda 8.300 e alamayabilirsin, muhtemelen o fiyat elde kalan 2013 model fiyatidir, biraz daha kirpilabilir fiyati
CELİL
02.February.2014, 20:20
Merhaba Batuhan aramıza hoş geldin :)
Daytona dayananıklı makinadır uzun yola güvenle çıkabilirsin ikinci el alırken bir servise gösterirsin ok verirse alınabilir genel olarak büyük arıza yapan makina değildir
uzun yol için 350 cc daha iyidir ama bütçen kurtarmıyorsa 250 cc de yolda kalmaz rahatlık gidersin farkı ne olur 250 cc dik uzun yokuşlarda daha yavaş tırmanır açık arazide çok kuvvetli rüzgarda makinanın hızı biraz düşer fakat sorun çıkarmaz gider
fiyatlara zam geldi zamlı fiyatlara geçmeye başladılar bile zaman geçirmeden işi bitir işallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.