Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm:)

FatihG
04.February.2014, 17:22
Merhabalar herkese. Ben Fatih, Ankara'da hala üniversite okuyorum. A2 ehliyetimi sonunda aldım ve hayalim olan motoru almak icin önümde pek bi engel kalmadı:) Amatör sayılabilecek araştırmalarım dahilinde Regal Raptor ve mumkunse Daytona almak istiyorum..

cihan54
04.February.2014, 17:24
Şimdiden hayırlı olsun o zaman :happy: Hoşgeldin sefalar getirdin :|

CELİL
04.February.2014, 19:08
Merhaba Fatih aramıza hoş geldin :D
Ehliyetin hayırlı olsun sıra dediğin gibi motora gelmiş işallah kısa sürede gönlündeki Daytona ya kavuşursun 8)

FatihG
04.February.2014, 21:22
Hoşbulduk:) Daytona patladı ama DD250 lerden falan araştırmaya devam:) bi de okulum olduğundan forumla çok ilgilenemiyorum.. Şimdiden kusura bakmayın:)

Mehmet.m
05.February.2014, 00:18
Hoşbulduk:) Daytona patladı ama DD250 lerden falan araştırmaya devam:) bi de okulum olduğundan forumla çok ilgilenemiyorum.. Şimdiden kusura bakmayın:)

Hoşgeldin hocam:D Bence daytona patlamasın, makinayı dünya gözüyle gördüysen ne demek istediğimi anlayacaksındır8) Ben ki daha ehliyeti almadan 0 yazıyla "sıfır" motor tecrübesiyle gittim daytona aldım makinaya aşık olup. ehliyet kursuna yazıldım mart başında sınava girecem bende şu anda da sürmesini öğreniyorum.

Bana kalırsa bütçen elverdiğince istediğin makinayı almaya çalış. almış olmak için alma çünkü içinde o varken başka bir makine sürünce içinde biyerlerde hep o olacak.

Naçizane fikrim böyle. Bugün paran yoksa bekle biraz, para biriktir kaynak yarat 6 ay sonra al, ama istediğin makineyi al:D

Sağlıcakla

kurye61
06.February.2014, 13:34
Ehliyetin hayirli ugurlu olsun regal ailemize hosgeldin oncelikle gecmis olsun motor hastaligina kapilmisin olumcul motor hastasi olarak tavsiyem bol bol motor sur :))) insallah gonlunden gecen daytona na kavusursun