PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gaz yemiyor

Halilcan Ylmz
06.February.2014, 01:10
abi lastık inmişti bugün yaptırdım benzınde vardı çalıştırdım stop ettı çalıştırdım stop ettı jigleyi açtım gazı sabit tuttum ısındı sanarken stop ediyo benzinlige gittim benzın orda bitti yeni benzin aldım yine aynı bujiden yapar mı bu sorunu ?

CELİL
06.February.2014, 01:23
abi lastık inmişti bugün yaptırdım benzınde vardı çalıştırdım stop ettı çalıştırdım stop ettı jigleyi açtım gazı sabit tuttum ısındı sanarken stop ediyo benzinlige gittim benzın orda bitti yeni benzin aldım yine aynı bujiden yapar mı bu sorunu ?

Tek buji patlamışsa yapabilir
ısındıktan sonra jikleyi kapatmayı unutmadın değilmi açık kalırsa yapar 8)

Halilcan Ylmz
06.February.2014, 01:28
Tek buji patlamışsa yapabilir
ısındıktan sonra jikleyi kapatmayı unutmadın değilmi açık kalırsa yapar 8)

okadarda degil abi :D jıgleyı kapattım stop edip duruyo kontrol edicem birazdan

CELİL
06.February.2014, 01:35
okadarda degil abi :D jıgleyı kapattım stop edip duruyo kontrol edicem birazdan

Ben kapatmayı bazen unutuyorum :mrgreen: :mrgreen:

Karbiratöre veya benzin filitresine pislik gelmiş olabilir ordan değilse karbiratöre baktırmak lazım 8)

Halilcan Ylmz
06.February.2014, 02:27
Ben kapatmayı bazen unutuyorum :mrgreen: :mrgreen:

Karbiratöre veya benzin filitresine pislik gelmiş olabilir ordan değilse karbiratöre baktırmak lazım 8)

abi bujiyi sökemedim başındakı kablolara baktık ama sol silindir çalışmıyor pırkaladım arkadaşla elektrik geliyo motoru eve getirirken gaz veriyorum bi atıyo ileri hızlanıyo bi yavaşlıyo

CELİL
06.February.2014, 11:26
abi bujiyi sökemedim başındakı kablolara baktık ama sol silindir çalışmıyor pırkaladım arkadaşla elektrik geliyo motoru eve getirirken gaz veriyorum bi atıyo ileri hızlanıyo bi yavaşlıyo
Elektiriksel bir durum olabilir buji kabloları veya konjektör beyin kablolarıda temazsızlık yapıyor olabilir ama böyle sorunu bulmak çok zor bir ustanın bakması lazım zaten makinanın sorunu var kulladılkça daha çok sorunlar açar geçmiş olsun 8)