PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol sinyaller çalismiyor

Zafer
20.February.2014, 11:05
selemun aleykum arkadaslar dun sol sinyalleriimin calissmadigini fark ettim sag sinyeller de bir sikiti yok ama sol taraf sinyal gostergesi dahi yanmiyor yol kenarinda birr motorcuya ugradim lambalar degisti ön arka ama yine calismadi ustada anlam veremedi fikirlerinizi bekliyorum.

ozguralic
20.February.2014, 11:08
Sinyal butonu sola tam geçiş yapıyor mu? İçerden bi parça kırılıp sıkışmış olabilir.

mrtckrt
20.February.2014, 11:13
Acaba sinyal anahtarı oksitlenmiş olabilir mi temassızlık ediyordur belki çünkü iki lambanın aynı anda patlaması pek muhtemel görünmüyor
Her derde deva olan wd 40 ı bi denemek lazım bence

Zafer
20.February.2014, 11:16
özgur kardesim tirnak tam geciyor ama temassizlik olabilir sinyallere elektirik gelmiyordu usta konturol etti

Zafer
20.February.2014, 11:18
Acaba sinyal anahtarı oksitlenmiş olabilir mi temassızlık ediyordur belki çünkü iki lambanın aynı anda patlaması pek muhtemel görünmüyor
Her derde deva olan wd 40 ı bi denemek lazım bence

temassizlik olabilir wd 40 deneyecegim aksam

CELİL
20.February.2014, 11:23
Telefonda konuştuklarımızdan çıkmamış :(
serkan nın Daytonada aynı durum olmuştu o nasıl çözdü ona soralım

Zafer
20.February.2014, 11:27

aynen celil abi cikmadi bisi serkan kardesimize sormak lazim

Zafer
03.March.2014, 18:01
celil abi serkanla konustum ama ustası nasıl yaptıgını soylememiş. Ama dün ilginç birşey oldu hararet lambası için seni aramıştim yola devam ettikten sonrra ön sinyalin calıstgını farkettim ama arka sinyal yine calısmıyor lambasını degiştirdim bir heversele düzeldi diye ama calısmadı yine :(

Serkan
03.March.2014, 20:38
benim usta deponun altındaki kaplolarla ilgili bişe yaptı gibi hatırlıyorum ve çok basit bişey olsa gerek ki 30 sn yede çalıştı sinyaller...

Zafer
07.March.2014, 10:21
evet arkadaşlar çarşamba gunu sinyellere bir bakayım dedim sagına soluna iyice bir baktım önce deponun altından ucu boş kablo cıktı nereye baglanıyor nedir bulamadım halen bosta sonra elimle arka sinyalin ordan kablosunu tutum cektim ne göretim kablo tekere sürmekten bi hal olmus şase yapmayı bırak kablo kopmus kestim ekledim bi guzel bantladım ve sinyaller suan çalısıyor sorun halloldu :)

CELİL
07.March.2014, 10:55
evet arkadaşlar çarşamba gunu sinyellere bir bakayım dedim sagına soluna iyice bir baktım önce deponun altından ucu boş kablo cıktı nereye baglanıyor nedir bulamadım halen bosta sonra elimle arka sinyalin ordan kablosunu tutum cektim ne göretim kablo tekere sürmekten bi hal olmus şase yapmayı bırak kablo kopmus kestim ekledim bi guzel bantladım ve sinyaller suan çalısıyor sorun halloldu :)
Geçmiş olsun arka lastik çamurluk arası yakın özellikle artçı kullananlar dikkat etsin orada kablolaların lastiğe sürtmesinden sorun çıkabiliyor 8)