PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selamlar

Atıl
20.February.2014, 18:10
Abilerim, kardeşlerim hepinize selamlar. Ben Atıl, aranıza İzmir_Ankara dan katılıyorum.(Öğrencilikten dolayı 9 ay ankara 3 ay izmir). Küçüklüğümden beri araba ve motosiklet aşkıyla büyüdüm. Araba konusuna burda girmeyim direk motosiklete geçeyim :mrgreen: hayalim hep cruiser-chopper tarzı motosiklet sahibi olmak. Benimle beraber babam da motosiklet meraklısı bir insandır özellikle chopperlara karşı, yani diğer bir çok kişiye göre biraz daha şanslıyım diyebilirim. Bugüne kadar çok kez motosiklet kullanmama rağmen daha kendi motorumu almak nasip olmadı. İnşallah en yakın zamanda sahip olurum. Bu arada kalbimdeki motosiklet RR Spyder..

Sevgiler, saygılar..

Zafer
20.February.2014, 18:16
Atil kardesim RR ailesine hosgeldin. gonlundeki motosiklete bir an once kavusursun ins.

Opie
20.February.2014, 18:28
Abilerim, kardeşlerim hepinize selamlar. Ben Atıl, aranıza İzmir_Ankara dan katılıyorum.(Öğrencilikten dolayı 9 ay ankara 3 ay izmir). Küçüklüğümden beri araba ve motosiklet aşkıyla büyüdüm. Araba konusuna burda girmeyim direk motosiklete geçeyim :mrgreen: hayalim hep cruiser-chopper tarzı motosiklet sahibi olmak. Benimle beraber babam da motosiklet meraklısı bir insandır özellikle chopperlara karşı, yani diğer bir çok kişiye göre biraz daha şanslıyım diyebilirim. Bugüne kadar çok kez motosiklet kullanmama rağmen daha kendi motorumu almak nasip olmadı. İnşallah en yakın zamanda sahip olurum. Bu arada kalbimdeki motosiklet RR Spyder..

Sevgiler, saygılar..
Aramıza hoşgeldin kardeşim ben de Ankarada yaşıyorum , inş. en yakın zamanda spyderına kavuşursun :) Bu arada hangi okulda okuyosun?

CELİL
20.February.2014, 21:40
Merhaba Atıl aramıza hoş geldin :)
Dediğin gibi babanın motor sevdalısı olması çok avantajlı bir durum şanslısın 8)
İşallah kısa sürede gönlündeki spyder e kavuşursun 8)

Atıl
20.February.2014, 21:56
güzel mesajlarınız için teşekkür ederim :) Odtü'deyim , sen de öğrencilik içinmi ankaradasın?

Opie
21.February.2014, 00:57
güzel mesajlarınız için teşekkür ederim :) Odtü'deyim , sen de öğrencilik içinmi ankaradasın?
Yok dostum ben mezun oldum çalışıyorum şuan :)

cihan54
21.February.2014, 01:29
Hoşgeldin sefalar getirdin 8)

Atıl
21.February.2014, 01:42
Yok dostum ben mezun oldum çalışıyorum şuan :)

hayırlısı olsun :cheesy: yaşı 22 görünce dedim kesin öğrenci malum buralarda 28 e kadar çıkıyor :mrgreen:

Opie
21.February.2014, 13:01
hayırlısı olsun :cheesy: yaşı 22 görünce dedim kesin öğrenci malum buralarda 28 e kadar çıkıyor :mrgreen:
Aynen dostum :)

Emrehan
21.February.2014, 13:49
Hoşgeldin sefalar getirdin Atıl. En kısa zamanda Spyder'ın sırtında olursun inşallah. 8)

Bu arada Ankara'da üniversite gençliğinin ciddi bir atağı söz konusu. Devamı gelir umarım. :cheesy:

Ayrıca babaya da selamlar. :D

Atıl
21.February.2014, 15:42
Eyw abi saolasin :) aynen bu sene riders of bilkent iyi ataklar yapti onun yaninda benimde uyesi oldugum metu riders resmi olmasa da kuruldu sayilir onun yaninda hacettepe de de var sanirim motosiklet kulübü baya eglenceli olucak gibi buralar onumuzdeki donemlerde :)