Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Merhabalar ben Antalyadan Emre Cuma günü regal raptor spider marka motorsikletimi nebioğlumotordan aldım.Umarım güzel dostluklar kurar güzel etkinliklerde beraber oluruz.Bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.Sitemizde Antalya kısmını göremedim motorumu alırken Antalyada da grubun olduğunu duymuştum Antalyadan olan kullanıcılar varsa irtibata geçmek isterim şimdilik bu kadar saygılar sevgiler.
saltuk
02.March.2014, 12:44
Merhaba rr ailesi, ben İstanbul'dan Serdal, en kısa zamanda regal raptor almayı planlıyorum. Böyle bir sitede bilgi alışverişi yapmak gerçekten çok yararlı, kuruculara teşekkürler. Motorumu aldıktan sonra etkinliklere de katılabilirim. ;)
cihan54
02.March.2014, 21:14
Hoşgeldin Emre Hoşgeldin Serdal.. Serdal ayrı bir başlık açsan daha güzel olurdu, özel sayfan olurdu orası da..
Antalyadan kullanıcılarımız var ama çok aktif olmadıklarından bir şehir bölümü açılmadı. Ama açılabilir tabi neden olmasın.. :happy:
CELİL
03.March.2014, 00:05
Merhaba Emre aramıza hoş geldin :D
Yeni spyder in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Antalyada 2-3 arkadaşımız var yaza sizde kendi aranızda antalya RR oluşumu yaparsınız 8)
CELİL
03.March.2014, 00:08
Merhaba rr ailesi, ben İstanbul'dan Serdal, en kısa zamanda regal raptor almayı planlıyorum. Böyle bir sitede bilgi alışverişi yapmak gerçekten çok yararlı, kuruculara teşekkürler. Motorumu aldıktan sonra etkinliklere de katılabilirim. ;)
Merhaba Serdal hoş geldin aşağıdaki linkten kendine bir tanışma başlığı aç cevaplar karışmasın 8)
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
Mavi_Anahtar
03.March.2014, 12:43
Merhaba. Nebioglu motor ayni seyi bana da soylemisti.Antalyada Sirf regalcilerin grubu oldugu ve gezi yaptiklarini filan . ama ben simdiye kadar birsuru motodiklet grubu ile takildim oyle bir grup gormedim duymadim. Herneyse aldiginiz motor sanirim 2011 yada 2012 model . bende almayi dusundum ancak 2014 modelini bekliyorum . Birgun gorusup tanismayi isterim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.