Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikletcim
UzunSaclı
03.Mart.2014, 22:57
abiler belki bilen vardır, motosikletcim'in sitesinde fiyatlar neden daha ucuz, acaba güncel mi değil yoksa model farkı falan mı? mesaj attım iletişim adreslerine geri dönüş olmadı. belki sizin bi fikriniz vardır.
abiler belki bilen vardır, motosikletcim'in sitesinde fiyatlar neden daha ucuz, acaba güncel mi değil yoksa model farkı falan mı? mesaj attım iletişim adreslerine geri dönüş olmadı. belki sizin bi fikriniz vardır.
Motosikletcim yüksel bey yakından tanıdığımız güvendiğimiz site sponsorumuz bir firma
sayfasındaki fiyatları güncel ucuz olmasının nedeni yüksek miktarda motor alıp kar marjını mümkün olduğunca düşük tutup sürümden kazanmasından kaynaklanıyor
internete pek bakmıyor direk telefon açıp rahatlıkla her soruna cevap alabilirsin benim adımıda verebilirsin elinden gelen kolaylığı sağlar 8)
UzunSaclı
03.Mart.2014, 23:13
saolasın celil abi, ben de 2011-12 model falan mı acaba diye düşünüyordum. Sahibinden'de çok daha fazla fiyatlı motorlar oluca insan soruyor haliyle.
262626
07.Mart.2014, 18:47
Keşke eskişehirdede bulunsaydı abimiz 2. el peşine gezene kadar gidip kendisinden spyder alırdım 7000 e hemen ,Şu motosiklet konusunda acayip eksik memleket eskişehir hiç birşey yok uyuz oluyorum :)
Keşke eskişehirdede bulunsaydı abimiz 2. el peşine gezene kadar gidip kendisinden spyder alırdım 7000 e hemen ,Şu motosiklet konusunda acayip eksik memleket eskişehir hiç birşey yok uyuz oluyorum :)
Ufuk kolay kargo ile kapına kadar gönderir sorun degil 8)
262626
08.Mart.2014, 00:00
Satış için yine gidicez abi ,o zamanda aynı dert aynı masraf izmirde olmamak eksiklik şu an 8)
Satış için yine gidicez abi ,o zamanda aynı dert aynı masraf izmirde olmamak eksiklik şu an 8)
Satış için gitmen gerekmiyor Faturasını kesip ötv sini yatırıp evrakları motorla gönderiyor kendi şehrinde kendin veya trafik muamelecisine verip ruhsat plakayı çıkarıyorsun veya motosikletcime vekalet veriyorsun tüm işlemleri yapıp ruhsat plaka çıkarıp sana yollayabilir telefonla konuşup net bilğiler alınabilir ama son karar senin ben formülleri söylüyorum 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.