Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma ve bir soru
crasher
07.March.2014, 00:00
Öncelikle herkese selamlar ben de artık regal ailsindeyim daytona 250m ile nazar.forumunuz sayesinde karar verdim çok teşekkürler abilerim şimdi yeni başladım ve gaz kolu çok hassas geldi bana dokunuyorum direk atlıyor motor buna bir ayar çekmek mümkün mü şimdiden teşekkürler
crasher
07.March.2014, 00:06
sağol üstad seni de takip ettim baya cevap yazmana sevindim :D soruma da cevap alırsam tamamdır :)
cihan54
07.March.2014, 00:09
onu hiç elleme, kısa zaman içerisinde alışacaksın ve hatta o da az gelmeye başlıycak. bırak orjinali kalsın 8)
sağol üstad seni de takip ettim baya cevap yazmana sevindim :D soruma da cevap alırsam tamamdır :)
Ben de acemiyim o sebeple görüş belirtemedim :mrgreen: Daytona 250 aldım ben de fakat daha evrak işleri bitmedi inş yarına onlar da biter 2. haftası doluyo yarın :shock:
crasher
07.March.2014, 00:12
öyle mi diyorsun abi valla ne bileyim biraz zorladı beni yeni başladığım için bu kadar atak olmasını beklemiyordum :? sağol bu arada :)
öyle mi diyorsun abi valla ne bileyim biraz zorladı beni yeni başladığım için bu kadar atak olmasını beklemiyordum :? sağol bu arada :)
Başka kullandın mı bilmiyorum ama motorlarımız gerçekten atak-seri boş makinalar değil :cheesy:
crasher
07.March.2014, 00:14
Ben de acemiyim o sebeple görüş belirtemedim :mrgreen: Daytona 250 aldım ben de fakat daha evrak işleri bitmedi inş yarına onlar da biter 2. haftası doluyo yarın :shock:
hayırlı uğurlu olsun üstad hangi renk aldın ?? nazar :) valla evrak işleri öldürüyor bu ülkede adamı ya inşallah bir an önce kavuşursun makinene 8)
crasher
07.March.2014, 00:16
Başka kullandın mı bilmiyorum ama motorlarımız gerçekten atak-seri boş makinalar değil :cheesy:
regal kullanmamıştım hatta chopper tarzına yeni başladım ama baya farklı geldi 150 lik mi alsaydım ulen acaba falan diye düşünmedim değil ama bi bakınca iyi ki aldım dedim orası ayrı:D
hayırlı uğurlu olsun üstad hangi renk aldın ?? nazar :) valla evrak işleri öldürüyor bu ülkede adamı ya inşallah bir an önce kavuşursun makinene 8)
Dostum beyaz renk aldım , teşekkür ederim .nazar
crasher
07.March.2014, 00:17
onu hiç elleme, kısa zaman içerisinde alışacaksın ve hatta o da az gelmeye başlıycak. bırak orjinali kalsın 8)
abi sana da teşekkürler bu arada biraz rahatlattı yorumun :)
crasher
07.March.2014, 00:18
Dostum beyaz renk aldım , teşekkür ederim .nazar
vayy bendensin tekrar hayırlı olsun inşallah yazın uzun yolda karşılaşırız niyetin planın varsa tabi dostum :)
vayy bendensin tekrar hayırlı olsun inşallah yazın uzun yolda karşılaşırız niyetin planın varsa tabi dostum :)
Eyv. 8) İşten vakit bulabilirsem aklımda var zaten iyi olur :cheesy: Seninkide hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin nazar
crasher
07.March.2014, 00:24
Eyv. 8) İşten vakit bulabilirsem aklımda var zaten iyi olur :cheesy: Seninkide hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin nazar
allah razı olsun dostum ben de yazın istanbula gitmeyi düşünüyorum şu gaz muhabbetine alışırsam daha 4 ay var hallederiz heralde 8) bu ara da avatarın çok iyi üstad ya :cheesy:
allah razı olsun dostum ben de yazın istanbula gitmeyi düşünüyorum şu gaz muhabbetine alışırsam daha 4 ay var hallederiz heralde 8) bu ara da avatarın çok iyi üstad ya :cheesy:
Avatarı sorma gerçek sanan bi abimiz varmış onunla da tesadüfen karşılaşmıştık güldük baya :p Sohbeti özelden devam ettirelim daha sağlıklı olucak Celil abi kırmızı kırmızı yanıyo yukarda :p
crasher
07.March.2014, 00:29
[QUOTE=Opie;152775]Avatarı sorma gerçek sanan bi abimiz varmış onunla da tesadüfen karşılaşmıştık güldük baya :p Sohbeti özelden devam ettirelim daha sağlıklı olucak Celil abi kırmızı kırmızı yanıyo yukarda :p[/QU
ahahahahahahah valla bi ara ben de şüpheye düştüm yalan değil :mrgreen: aynen özelden devam edelim dostum müsaitsen, forumda yeniyim valla ondan hep kusura bakma celil abi :(
CELİL
07.March.2014, 00:35
Merhaba Anıl aramıza hoş geldin :)
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Gaz kolu önceleri atak gelir ama kısa sürede alışırsın ama gaz koluna boşluk ayarı yapılıp gazın ilk tepkisi geçiktirilebilir servise geçerken uğra 2 dakikada ayar yaparlar 8)
crasher
07.March.2014, 00:37
Merhaba Anıl aramıza hoş geldin :)
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Gaz kolu önceleri atak gelir ama kısa sürede alışırsın ama gaz koluna boşluk ayarı yapılıp gazın ilk tepkisi geçiktirilebilir servise geçerken uğra 2 dakikada ayar yaparlar 8)
Allah razı olsun celil abi baya efsanesin alemde herkese anlatıyorum seni cevabın için çok teşekkürler8) sonuç olarak abi sen ne yapmamı tavsiye edersin ayar yaptırayım mı , yoksa buna alışmaya mı çalışayım ?
CELİL
07.March.2014, 00:39
Sohbeti özelden devam ettirelim daha sağlıklı olucak Celil abi kırmızı kırmızı yanıyo yukarda :p
Özele geçmenize gerek yok online Geyik sayfasına geçin yeter 8)
CELİL
07.March.2014, 00:41
Allah razı olsun celil abi baya efsanesin alemde herkese anlatıyorum seni cevabın için çok teşekkürler8) sonuç olarak abi sen ne yapmamı tavsiye edersin ayar yaptırayım mı , yoksa buna alışmaya mı çalışayım ?
Teşekkürler Anıl
Çok tedirgin ediyorsa alışıncaya kadar ayar yaptırabilirsin kolay bir işlem ama alışırım diyorsan bırak böyle kalsın 8)
crasher
07.March.2014, 00:42
Çok tedirgin ediyorsa alışıncaya kadar ayar yaptırabilirsin kolay bir işlem ama alışırım diyorsan bırak böyle kalsın 8)
tamamdır abi çok teşekkürler rahatladım be ohh :D :D
özgürr
07.March.2014, 18:17
Öncelikle herkese selamlar ben de artık regal ailsindeyim daytona 250m ile nazar.forumunuz sayesinde karar verdim çok teşekkürler abilerim şimdi yeni başladım ve gaz kolu çok hassas geldi bana dokunuyorum direk atlıyor motor buna bir ayar çekmek mümkün mü şimdiden teşekkürler
Hosgeldin aramiza :) neguzelya millet gaz yemiyo motor diye sikaket eder sende tam tersi olmus :D
crasher
07.March.2014, 21:52
Hosgeldin aramiza :) neguzelya millet gaz yemiyo motor diye sikaket eder sende tam tersi olmus :D
sağol abi teşekkürler hoş buldum vallahi 8) sorma abi ya işte regalin sorunu da olsa olsa bu kadar olur :D
frknulas
08.March.2014, 16:03
hayırlı olsun ikinizinde motorları tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin. eeee darısı başıma artık :p
Dazelock
09.March.2014, 11:46
Hayırlı olsun dostum nazar değmesin :) Kazasız belasız nazar
emirhano
09.March.2014, 16:14
Hoşgeldin. Allah kaza bela vermesin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.