Orijinalini görmek için tıklayınız : RegelRaptor nasıl bir motor
MotorDelisi
07.March.2014, 04:55
Merhaba, aranıza yeni katıldım ben Alper;
Regal Raptor Spyder 250 alasım var biraz forumda dolaştım ama tam olarak istediğime ulaşamadım.
Okuduklarıma göre şehir içi 250 lik ideal.
Yakıt durumu da iyi.
Motor bölümü de iyi güzel hoş.
Ama aklıma şu soru takıldı motor sorun veriyor mu? Arıza çıkaran bir motor almak istemiyorum.
Şimdiden Teşekkürler.
CELİL
07.March.2014, 11:48
Merhaba Alper aramıza hoş geldin :D
RR kullanıcısının bu kadar çok olmasının sebebi piyasadaki en iyi çin makinası olmasından kronik arızası yolda kalma huyu yoktur her şartta her yolda gider ben 250 spyder ile 2 sene önce tek turda 2500 km ege turu yaptım geldim sıfır sorun bakımını yaparsan düzgün kullanırsan güvenerek yola çıkabilirisin 8)
MotorDelisi
07.March.2014, 16:04
Merhaba Alper aramıza hoş geldin :D
RR kullanıcısının bu kadar çok olmasının sebebi piyasadaki en iyi çin makinası olmasından kronik arızası yolda kalma huyu yoktur her şartta her yolda gider ben 250 spyder ile 2 sene önce tek turda 2500 km ege turu yaptım geldim sıfır sorun bakımını yaparsan düzgün kullanırsan güvenerek yola çıkabilirisin 8)
Duymak istediğimde tam buydu 8)
Yaklaşık 3 senedir motorlarla uğraşıyorum Chopper tipi motorlara hayranlığım 10 yaşımdan beri geliyor daha önce Yamaha Ybr 125 ve Kanuni 125 kullandım motorun bakımını evde tek başıma yapıyordum Aslında altında neyin olduğu farketmez bakımını tam olarak yaparsan yolda kalma sorunun olmaz :D
Ege turu iyiymiş Celil abi :D motoru aldıktan sonra bende düşünüyorum öyle bir tur :D
Bilgi için Teşekkürler :D
Fatih
07.March.2014, 18:06
Regal raptor candır.Bir de spyder ya da daytona aldın mı tadından yenmez.
özgürr
07.March.2014, 18:14
Tek kelime harika ilk aldigim zam@n arkadaslar cin mali diye on yargiyla yaklasmislardi ama motoru gordukleri zaman hastasi oldu hepsi :)
Mehmet.m
08.March.2014, 00:01
Tek kelime harika ilk aldigim zam@n arkadaslar cin mali diye on yargiyla yaklasmislardi ama motoru gordukleri zaman hastasi oldu hepsi :)
Ben trafikteyken arabalar beni sollamıyor çok yoğun bi saat değilse yanımda aynı hızda trafiği tıkıyorlar:mrgreen::mrgreen: Çoluk çocuk gelip geçip harley mi abi diyorlar:) İlgi seni sıkmazsa, sevgilin kıskanmazsa al derim motor delisi kardeş:cheesy:
MotorDelisi
08.March.2014, 02:46
Ben trafikteyken arabalar beni sollamıyor çok yoğun bi saat değilse yanımda aynı hızda trafiği tıkıyorlar:mrgreen::mrgreen: Çoluk çocuk gelip geçip harley mi abi diyorlar:) İlgi seni sıkmazsa, sevgilin kıskanmazsa al derim motor delisi kardeş:cheesy:
Zaten spyderın şekli çok hoşuma gittiği için düşünüyorum. Büyük ihtimalle alacağım 8)
enenengin
08.March.2014, 23:08
Güzel bir paylaşım olmuş.
herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.
Ahmet AYKURT
08.March.2014, 23:21
merhaba arkadaşım ilk aldığım motor daytona 350 cc 2, motorum spider 250 ikisinden de çok memnunum gönül rahatlığı ile alabilirsin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.