Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili rr severler bi içeri gelin :)

destres
09.March.2014, 16:00
Hiç Buluşmayla ilgili başlık göremedim motorum tamir olunca ben pek yerimde duracağıma inanmıyorum 8) buluşma düzenliyorsanız birlikte gezmek çok keyifli olur rr ailesiyle :lol:

CELİL
09.March.2014, 17:58
Hiç Buluşmayla ilgili başlık göremedim motorum tamir olunca ben pek yerimde duracağıma inanmıyorum 8) buluşma düzenliyorsanız birlikte gezmek çok keyifli olur rr ailesiyle :lol:

Buluşmalar toplu geziler olur kış dolayısı ile şu an yok yaza her hafta biryerlere gidiyoruz forumda başlık açıyoruz 8)

destres
09.March.2014, 18:26
çok iyi yazı iple çekicem normalde insanlar kışın pek gezmiyorlar bende hevesle tutku fazlasıyla olduğu için fazla duramıyorum yağmur çamur bi şekilde motorumla geziyorum yapıcak bişey yok paşa paşa bekliycez :)

özgürr
09.March.2014, 23:40
çok iyi yazı iple çekicem normalde insanlar kışın pek gezmiyorlar bende hevesle tutku fazlasıyla olduğu için fazla duramıyorum yağmur çamur bi şekilde motorumla geziyorum yapıcak bişey yok paşa paşa bekliycez :)

Bende kışın motosiklete binmeyi seviyorum hatta biniyorumda ama motosikletimin kirlenmesine tahammul edemiyorum sadece :D

destres
11.March.2014, 00:17
kirlensin inince al eline bez mis gibi temizle temizledikçe motor daha bi güzel görünüyo nedense :)