PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor 250E-10 alayimmi?

Muzun
09.March.2014, 22:41
Arkadaslar yaklasik olarak 7.000 tl lik bir butcem var. aslinda bir japon bakiyorum ama satiliklarin hepsinin km'si cok fazla yada butcem yetersiz. birde gv250 var ama nedense onunda tipi pek hosuma gitmiyor. 250E-10 guzel bir motor ve 2012 ve sonraki modellerinde balansor oldugundan titresim yok deniyor.

Her ay bir gun 600km yol yapmam gerekiyor. nedersiniz raptor kullanicilari, bu makine benim isimi gorurmu?

CELİL
09.March.2014, 23:15
Merrhaba Mahmut aramıza hoş geldin :D
spyder su ve fan soğutmalı olduğundan uzun yolda şişme sıkıntısı yoktur saatlerce stop etmeden rahatlıkla gider fakat tarzından dolayı sele amortisör sistemi serttir uzun yolda kendini dinlendirmek için 2 satte bir mola vermen gerekebilir
2011 modellerin bir kısmı ve üstü modeller Blansörlüdür titreşim yoktur 8)

Muzun
09.March.2014, 23:19
hos gorduk Celil,

alirsam ufak bir tarz degisikligi yapmak gerekiyor zaten. soyle omuz hizasinda ve geriye dogru uzana kartal bir gidon bir tanede sirtlik.

hocam kronik problemi varmidir motorun. dikkat edilmesi gereken, yada alinca sunlari yaptir diyebilecegin (muhtemelen 2014 veya 2013 model aliacam).

CELİL
09.March.2014, 23:39
hos gorduk Celil,

alirsam ufak bir tarz degisikligi yapmak gerekiyor zaten. soyle omuz hizasinda ve geriye dogru uzana kartal bir gidon bir tanede sirtlik.

hocam kronik problemi varmidir motorun. dikkat edilmesi gereken, yada alinca sunlari yaptir diyebilecegin (muhtemelen 2014 veya 2013 model aliacam).
Makinanın kronik sorunu yok sadece lastikler çinli olduğundan ıslak ve soğuk zemin de yolu tutmaz çok dikkat etmek lazım sıcak asfaltta sıkıntı olmuyor ama bütçe müsaitse kaliteli lastik takmak iyi olur 8)
Bir arkadaş çaylak gidon uzun sisibar modifiye yaptırmıştı şimdi sattı

Muzun
09.March.2014, 23:41
bilgi icin tesekkurler hocam...

Muzun
10.March.2014, 23:42
hocam arkadasin sattigi motor bumu yoksa?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-full-modifiyeli-regal-raptor-spyder-135163189/detay/

CELİL
11.March.2014, 00:38

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-full-modifiyeli-regal-raptor-spyder-135163189/detay/
evet bu tekrar satışa girmiş

Muzun
11.March.2014, 00:39
evet bu tekrar satışa girmiş

:) problemimi var acep. yoksa alan arkadas kullanamamismi? ne der ilk satan arkadas?

CELİL
11.March.2014, 00:43
:) problemimi var acep. yoksa alan arkadas kullanamamismi? ne der ilk satan arkadas?
makina satılalı çok olmadı alan arkadaş daha uyguna almıştı karıyla ilana koymuş
ilk sahibi sıfır almıştı modifiyeye çok para harcadı herşeyi marka parça kullandı egsoz özel yapım harika sesi var tek derdi debriyaj teli uzatıldığından 1-2 kere kopmuştu 8)

Muzun
11.March.2014, 01:01
makina satılalı çok olmadı alan arkadaş daha uyguna almıştı karıyla ilana koymuş
ilk sahibi sıfır almıştı modifiyeye çok para harcadı herşeyi marka parça kullandı egsoz özel yapım harika sesi var tek derdi debriyaj teli uzatıldığından 1-2 kere kopmuştu 8)

2011 motor kismi siyah. sanirim balansorlu olanlarindan? sence gercek degeri nedir hocam. olmadi bir ziyaret edeyim ben bu arkadasi.

CELİL
11.March.2014, 01:05
2011 motor kismi siyah. sanirim balansorlu olanlarindan? sence gercek degeri nedir hocam. olmadi bir ziyaret edeyim ben bu arkadasi.
Evet balansörlü model modifiyeye harcanan parayı hesap edersek çok uygun çıplak haliyle piyasası 6000 tl gibi zaten
geçmişinde kazası yok diye biliyorum almaya karar verirsen istersen seni eski sahibiyle bağlantıya geçiririm 8)

kartezyenx
11.March.2014, 10:19

bende spydere öyle gidon taktırırsam boyum yeter uzanmak zorunda kalmam diye düşünüyorum doğrumu ama celil abi dengeyi bozar diyor spydera oturdum kollar gerildi racing gibi uzanarak tuttuttum gidonu sinir bozucu