PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona Koltuk :(

özgürr
13.March.2014, 01:25
Daytona ve spyder motosikletlerin koltukları malum dikişli ve yağmur yağdığında koltuk ciddi anlamda su geciriyor bugun bayagi bi ıslattim pantolunu :) şimdi ben bu koltuk su geçiriyor diye servise gitsem desemki değiştirin sizce değiştirirlermi? Yoksa alternatif cozumler aramayami baslasam bilemedim :)

manowar54
13.March.2014, 01:35
servise değiş dicende ya aynısını takarlarsa :) sor su geçirmeyen varmı

CELİL
13.March.2014, 01:39
Daytona ve spyder motosikletlerin koltukları malum dikişli ve yağmur yağdığında koltuk ciddi anlamda su geciriyor bugun bayagi bi ıslattim pantolunu :) şimdi ben bu koltuk su geçiriyor diye servise gitsem desemki değiştirin sizce değiştirirlermi? Yoksa alternatif cozumler aramayami baslasam bilemedim :)
Tabiki dikişten su giriyor diye değiştirilmez :mrgreen:
çözüm oto döşemesi yapan bir usta bul koltuğun kılıfını söktür altına ince naylon kaplat kılıfı onun üstüne tekrar takdır 8)

özgürr
13.March.2014, 01:45
servise değiş dicende ya aynısını takarlarsa :) sor su geçirmeyen varmı

Gel benim motorun koltuguna bi otur bakalim ondan sonra dusuncelerini bidaha alicam ic sunger sirilsiklam kurumuyo
;)

özgürr
13.March.2014, 01:49
Tabiki dikişten su giriyor diye değiştirilmez :mrgreen:
çözüm oto döşemesi yapan bir usta bul koltuğun kılıfını söktür altına ince naylon kaplat kılıfı onun üstüne tekrar takdır 8)

O da tam cozum olmayabilir bu sefer dikisten iceri su yine gececek :) tahminimce yine sikinti olabilir. Neyse bakcaz bi caresine :)

CELİL
13.March.2014, 01:54
O da tam cozum olmayabilir bu sefer dikisten iceri su yine gececek :) tahminimce yine sikinti olabilir. Neyse bakcaz bi caresine :)
Su giricek ama sünger ıslanmıcak içeri giren su naylon üzerinden yandan aşağı inicek
Birde eski daha alt modellerde dikişsiz koltuklar vardı onlardan bakabilirsin ama pahalıya gelir yada koltuğu dikişsiz bir kılıf ile kaplatabilirsin kolay gelsin 8)

özgürr
13.March.2014, 02:12
Aslinda koltuk motosikletin dekorunuda tamamlıyor hoş kırmızı dikişli ama böyle bi sıkıntı çıkardı işte napalım tavsiyelerin için teşekkür ederim sağol abi :)

UCANLAZ
13.March.2014, 14:30
Oto malzeme kuaförlerini araştır,Hatrıladığım kadarı ile su geçirmeyen mumlu v.b bir malzeme vardı koltuk koruma amaçlı kullanılıyor.Slikonvari bir yapı ile dikişleri yalıtabilirsin

sercan.m
13.March.2014, 16:44
Aşağıdaki linki incelemenizi öneririm

http://www.dryforever.net/

özgürr
15.March.2014, 03:39
Aşağıdaki linki incelemenizi öneririm

http://www.dryforever.net/

Waw çok guzel ya eger başarili bi urunse hercekten işimi görecektir çok teşekkür ederim :D

özgürr
15.March.2014, 03:42
Oto malzeme kuaförlerini araştır,Hatrıladığım kadarı ile su geçirmeyen mumlu v.b bir malzeme vardı koltuk koruma amaçlı kullanılıyor.Slikonvari bir yapı ile dikişleri yalıtabilirsin
Bunuda bi arastirayim abi mantikli etkisi buyuk olur tesekkurler :)

sercan.m
15.March.2014, 10:32
Umarım işine yarar sahte bişey değildir.
radyoda falanda butip ürünleri sürekli satmaya çalışıyorlar sonra gergan power gibi milleti dolandıracaklar diye korkuyorum:cheesy:

Waw çok guzel ya eger başarili bi urunse hercekten işimi görecektir çok teşekkür ederim :D

özgürr
15.March.2014, 11:08
Umarım işine yarar sahte bişey değildir.
radyoda falanda butip ürünleri sürekli satmaya çalışıyorlar sonra gergan power gibi milleti dolandıracaklar diye korkuyorum:cheesy:

Ya bisey dimi bu urununun simdi siparisini vericem eger tutarsa koltugu gectim tum motora surerim ben bunu :D

sercan.m
15.March.2014, 11:35
Eritir Çürütür falan motoru bence biraz araştır kullananlar nediyor :mrgreen:

özgürr
15.March.2014, 12:36
eritir çürütür falan motoru bence biraz araştır kullananlar nediyor :mrgreen:

:) :) :) :) deneriz yaw o kadarını :D

özgürr
15.March.2014, 13:54
Eritir Çürütür falan motoru bence biraz araştır kullananlar nediyor :mrgreen:

senin verdiğin linkte sanırım perakende satış yapmıyolar daha detaylı bi site buldum siparişini verdim en azından denicem ve her yüzeye uygulabilir olduğunu söylüyor http://www.nowet.com.tr/1/siparis.html böylece sadece koltuğa değil botuma, montuma, hatta motosikletin diğer bütün parçalarına uygulayabilirim :D denedikten sonra zaten forumda bilgilendirme yaparım video ve resimlerlede :D

özgürr
15.March.2014, 13:57
Şöyle bi tanede video linki var http://www.youtube.com/watch?v=XK67QO9NrDo

sercan.m
15.March.2014, 16:41
hayırlısı olsun ozaman motora sıkmadan önce başka yerlerde dene :D

özgürr
16.March.2014, 01:51
Yani o allahin emri nede olsa kul yapimi :)

sezar
01.April.2014, 10:22
Koltuğumu döşemecide daha rahat olması için yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden Çıkma daytona yada spyder koltuğu arıyorum. (Benimkini bozmak istemiyorum belki satarken alıcı orjinal koltuğunu ister diye). Fazla koltuğu olan veya çıkma olan yerleri bilen arkadaşlar haber verirse çok sevinirim.

Bahadır
01.April.2014, 11:56
senin verdiğin linkte sanırım perakende satış yapmıyolar daha detaylı bi site buldum siparişini verdim en azından denicem ve her yüzeye uygulabilir olduğunu söylüyor http://www.nowet.com.tr/1/siparis.html böylece sadece koltuğa değil botuma, montuma, hatta motosikletin diğer bütün parçalarına uygulayabilirim :D denedikten sonra zaten forumda bilgilendirme yaparım video ve resimlerlede :D

aynı ilden birkaç kişi ortak sipariş verirseniz daha hesaplı olur 8)

özgürr
09.September.2014, 12:06
Evet arkadaşlar bu konuyu aylar önce açmiştim koltukta su geçirme problemi vardı ve hallettim sonunda malum önümüz kış :)
Bu tip problemi olan arkadaşlar varsa seve seve yardımcı olabilirim saygılar :)

Zafer
09.September.2014, 13:57
Evet arkadaşlar bu konuyu aylar önce açmiştim koltukta su geçirme problemi vardı ve hallettim sonunda malum önümüz kış :)
Bu tip problemi olan arkadaşlar varsa seve seve yardımcı olabilirim saygılar :)

Hayırlı olsun özgür nasıl hallettin. ?

özgürr
09.September.2014, 15:40
Hayırlı olsun özgür nasıl hallettin. ?

Zafer abi şirinevler motosay a gittim koltuğun kılıfını çıkartıp altına silikon çektiler şuan hiç su almıyor :cheesy:

Ali ÜNVERDİ
10.September.2014, 11:05
Özgür dryforever ı denersen sonuçtan bizide bilgilendir. Bende düşünüyorum. Fakat bunların kalıcı olduğunu zannetmiyorum. Bu gorotex ayakkabıları su geçirmez yapan sprey gibi zannediyorum.

Bahadır
10.September.2014, 12:05
Özgür dryforever ı denersen sonuçtan bizide bilgilendir. Bende düşünüyorum. Fakat bunların kalıcı olduğunu zannetmiyorum. Bu gorotex ayakkabıları su geçirmez yapan sprey gibi zannediyorum.

Ben Motosay'a sordum.Selenin içine biraz daha sünger doldurup yeniden deri ile kaplarlarsa 100 lira istiyorlar.Deri dikişsiz olacağı için su almaz içine.Yada Ankara'dan Reşat abinin yaptırdığı gibi çıkarıp takılabilen harici bir minderde yaptırılabilir.Çok fazla maliyet çıkaracaklarını sanmıyorum.8)

özgürr
10.September.2014, 12:11

Denedim ali abi hikaye onlar hertürlü geciriyor en iyisi yeniden kaplama ve dikiş yerlerine silikon ben kırmızı dikiş yerlerini sevdiğim için koltuğun silikonu tercih ettim. He bu arada kot mont istiyodun abi siparisini verdim 2xl gelicek gelince haber veririm :)

özgürr
13.September.2014, 01:44
Millet önümüz kış koltuğu su geçiren varsa yardımcı olabilirim :)