Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka fren pedalı

ozanatalayrr
15.March.2014, 21:16
Arkadaşlar küçük bi kaza geçirdim arka fren pedalım krıldı yenisini almak istiyorum ama fiyatı fazla çektiler daha uygun alabılecegım bır yer varmı tavsiyeleriniz nelerdir ??? dd250e

CELİL
15.March.2014, 22:36
Ozan geçmiş olsun Allah tekrarından korusun :(
Pedalın parçaları elindeyse oto sanayilerde argon aliminyum kaynağı yapan yerler var onlar pedalı kaynatıyor 30- 40 tl alıyor güzel ve sağlam oluyor
yenisi 130 tl civarıydı yukarıda linki olan demirtaş motorsiklet ali ustada bulabilirsin kolay gelsin 8)

ozanatalayrr
16.March.2014, 01:36
Eyw admiin :) bi pedal o kadar olurmu yaaa mecbur yaptırcaz kaynak falan inş. saglam olur fren yapınca kırılıp çatlamasında :D :D

CELİL
16.March.2014, 01:47
Eyw admiin :) bi pedal o kadar olurmu yaaa mecbur yaptırcaz kaynak falan inş. saglam olur fren yapınca kırılıp çatlamasında :D :D
Aynı ayakların orjinalini Harley kullanıyor 2 katı fiyatı var süslü olunca pahalı oluyor malesef
Kaynak çok sağlam hiç sorun olmaz için rahat kullan 8)

ozanatalayrr
16.March.2014, 02:16
Aynı ayakların orjinalini Harley kullanıyor 2 katı fiyatı var süslü olunca pahalı oluyor malesef
Kaynak çok sağlam hiç sorun olmaz için rahat kullan 8)

Sagolasın celil abi denemekte fayda var :)

esadRG
17.March.2014, 00:27
Arkadaşlar küçük bi kaza geçirdim arka fren pedalım krıldı yenisini almak istiyorum ama fiyatı fazla çektiler daha uygun alabılecegım bır yer varmı tavsiyeleriniz nelerdir ??? dd250e

mondial mct 250 fren pedalı uyuyor diye biliyorum ve daha ucuz böyle pahalı parçalarda sadece regal raptor diye aramayın mekanik aksamın %90 diğer motorlarla (özellikle mct uyumlu )

CELİL
17.March.2014, 00:49
mondial mct 250 fren pedalı uyuyor diye biliyorum ve daha ucuz böyle pahalı parçalarda sadece regal raptor diye aramayın mekanik aksamın %90 diğer motorlarla (özellikle mct uyumlu )
Arkadaşın Makina Daytona ona uymaz eski kasalarda uyumlu parçalar var 8)

esadRG
17.March.2014, 00:53
Arkadaşın Makina Daytona ona uymaz eski kasalarda uyumlu parçalar var 8)

pardon celil abi motora bakmamıştım biz eski kasacılar böyleyiz işte abi idare et :)