Orijinalini görmek için tıklayınız : daytona spyder
ereneren
22.March.2014, 02:01
iyi geceler 150e 2 var bende su an bunlarda bilirsiniz 80 den sonra titreşim başlıyo vidalarda gevşeme sağdan soldan sesler geliyo falan egzozun oralardan :D vida tamam bakmazsan hondada gevşer uzun süre titreşimden yüksek hızda titreşimde olur ama daytona ve spyder kullananlar bu konularda bilgi verebilirlermi uzun yolda nasıl cok mola vermek gerekirmi yakıtı nasıl sehir içi falan titreşim sağdan soldan ses
iyi geceler 150e 2 var bende su an bunlarda bilirsiniz 80 den sonra titreşim başlıyo vidalarda gevşeme sağdan soldan sesler geliyo falan egzozun oralardan :D vida tamam bakmazsan hondada gevşer uzun süre titreşimden yüksek hızda titreşimde olur ama daytona ve spyder kullananlar bu konularda bilgi verebilirlermi uzun yolda nasıl cok mola vermek gerekirmi yakıtı nasıl sehir içi falan titreşim sağdan soldan ses
Tecrübesi olanlar deneyimlerini paylaşacaklardır ama benim paylaşmak istediğim şey 40-50 km anca yaptım daytonamla ve 80-90 gibi sanki biraz titreşim var gibi geldi bana özellikle sağ ayak tarafımdan(arka fren pedalı kısmından) ama büyük ihtimal daha acemi olduğumdan kaynaklı birşeydi bu..Soruna cevap olmamış onu farkettim en kısa zamanda sorularına cevap alırsın inş :)
ereneren
22.March.2014, 09:31
Tecrübesi olanlar deneyimlerini paylaşacaklardır ama benim paylaşmak istediğim şey 40-50 km anca yaptım daytonamla ve 80-90 gibi sanki biraz titreşim var gibi geldi bana özellikle sağ ayak tarafımdan(arka fren pedalı kısmından) ama büyük ihtimal daha acemi olduğumdan kaynaklı birşeydi bu..Soruna cevap olmamış onu farkettim en kısa zamanda sorularına cevap alırsın inş :)
teşekkür ederim yinede 350 cc mi sizinkide zaten onlardada muhtemelen 100 km gibi hızlardan sonra başlar titreşim olmicak diye bişey yok çünkü :D benim en cok merak ettiğim sağdan soldan ses gelmesi gevşeyip düşmesi :D
CELİL
22.March.2014, 13:56
Blansörlü modellerde 110 km ye kadar hiç titreşim yok 110 dan sonra az tireşim olur oda normaldir
Vida gevşeme olayı ilk başlarda vidalar yer yapıncaya kadar biraz olur ara ara kontrol edip sıkılır daha sonra gevşeme olmaz vida kendini kitler ama ara ara vidaları kontrol etmek gerekir arada gevşemeler olabilir 8)
ereneren
22.March.2014, 15:04
sağolasın celil abi uzun yolda falan nasıl peki daytona veya spyder 350 liklerini düşünüyorum
CELİL
22.March.2014, 15:11
sağolasın celil abi uzun yolda falan nasıl peki daytona veya spyder 350 liklerini düşünüyorum
çok iyidir su ve hava soğutmalı olduğundan şişmez saatlerce stop etmeden gidebilirsin sadece selesi serttir oda tarzından dolayı arada popoyu dinlendirmen gerekir :mrgreen: yol tutuşu güzeldir uzun yolu çok severim 8)
Ahmet AYKURT
22.March.2014, 20:40
daytona 350 kullandım 1 yıl aynı zamanda 1 yıla yakında spider kullanıyorum titreşim illaki var ama neye göre kime göre bu fiyatlara bu tarz motorlara bindiğimizi düşünürsek titreşim yok denecek kadar az 8)
ereneren
23.March.2014, 19:19
onu dedim zaten en başta 650 dragstar da sürsen 130 140 da titreşimler başlıyomuş zaten titrememesi için iyi bi para verip harley almak lazım onlar çözmüş işi :) benim dediğim uzun yola cıkınca mesela 110 120 sabitleyip 200 250 km gidebilirmi onu soruyorum dd 150 e-2 kullanıyorum şu an uzun yola cıkcaz havalar güzelleşiyo ama 70 80 arası gidebilirler anca sabitleyip daha yüksek hıza anca cıkar düşersin uzun süre gitmez bide cok yüksek süratta bazı yerlerin vidası gevşemeye başlıyo uzun süre gidersen yan kapak düştü mesela öyle
CELİL
24.March.2014, 01:31
Harley 883 e bininde titreşim neymiş görün depo bile titriyor 8)
AyhanBağcı
24.March.2014, 01:36
Harley 883 e bininde titreşim neymiş görün depo bile titriyor 8)
bende sana katılıyorum celil abi, 883 dans ediyo :D
Ayrıca benim 350 spyder a özgü olduğunu düşündüğüm bir olay da, 100-105 arası vibrasyon olup da 105-130 arası vibrasyonun azaldığını düşünmekteyim..
ereneren
24.March.2014, 21:46
aynen abi o model fena titriyo ama 1200 sportster miydi ne onda falan çözmüşler işi bağlantıyı iyi yapmışlar motor kısmı titresede hiçbi parçaya sürücüye geçmiyo neyse benim merak ettiğim daytona veya spyder la uzun bi yola cıkınca 120 km hıza sabitleyip 200 250 km boyunca titreşimsiz rahatsız olmadan gidebilirmiyiz mesela
AyhanBağcı
25.March.2014, 03:19
aynen abi o model fena titriyo ama 1200 sportster miydi ne onda falan çözmüşler işi bağlantıyı iyi yapmışlar motor kısmı titresede hiçbi parçaya sürücüye geçmiyo neyse benim merak ettiğim daytona veya spyder la uzun bi yola cıkınca 120 km hıza sabitleyip 200 250 km boyunca titreşimsiz rahatsız olmadan gidebilirmiyiz mesela
ben istanbul edirne arası gidip geliyorum dostum 220 km civarı, pek sorun da yaşamıyorum..
emcho
25.March.2014, 10:52
Dostum 120 pek sabit olmuyorda 100 km ideal ben ankara gebze yapıyorum bide popo altı minder alırsan benzin ve mola harici bi sıkıntı çıkarmadı bana bu güne kadar.bide sanki uzun yolda motor daha stabil oluyor sesi filan kesiliyor yada gürültülüden artık duymuyorum:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.