Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz Daytonami aldim sonunda
Mavi_Anahtar
24.March.2014, 23:25
Herkese merhaba . Bugun daytonami teslim aldim sonunda. Plaka henuz gelmedigi icin cok gezemedim ama birkac can sikan seyler gozume carpti. On fren sikinca stop yanmiyor servisine gidip duzelttirmistim ama gene gitti ayrica km sayacininda eve dogru gelirken calismadigini gordum ilk aldigimda calisiyordu neyse servise hallettirecdgim artik. Asil dikkatimi ceken vibrasyon ve arka amartisor . rodajdan sonra duzelir diye tahmin edouorum ama cok titresim var . birde arka amartisor ve sele cok sert geldi zamanla yumusar mi acaba ?
Ama daha fazla sikinti cikarmazsa motosiklet cok hosuma gitti. Yeni olmasina ragmen gidisi gayet guzel goruntuyu soylemeye gerek yok zaten . kartal gidon hosuma gitmedi alcak t gidon aldim sert donuslerde sikinti yaratacak gibi ama alisacagim artik. .
İyi dostluklar kurmak umuduyla..
CELİL
24.March.2014, 23:38
Merhaba Hakan Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin nazar
km ve fren müşüründe sanırım montajdan kaynaklanan bir sıkıntı olmuş ama önemli şeyler değil düzeltilir sıkma canını
sele ve amortisör yapı olarak serttir fakat bir süre sonra kısmen yumuşasada pek fazla değişiklik olmaz 8)
aidikurt
25.March.2014, 00:32
Hakan kardeşim hyırlı uğurlu olsun sıkıntı dedıgın seyler ufak seyler hemen hallederler
vibrasyon makına yol yaptıkça zamanla azalır ama gıtmez vıbrasyon mutlaka olur.
bu arada daytonaya beyaz cok am cok yaksıyor resımlerını beklıyouz kardeşim.
Hayırlı uğurlu olsun :) Allah kaza bela vermesin 8)
Ridos
25.March.2014, 01:00
hayırlı ugurlu olsunn
Hayırlı olsun, küçük nazarlıklar olur, keyifle kullanman dileğiyle hoş geldin.
emcho
25.March.2014, 10:38
Problem illa ki olur önemli olan hoşuna gitmesi.iyi günlerde kullan motorunu.8)
raptors
25.March.2014, 23:28
hayırlı uğurlu olsun gerek görüntüsü gerekse performansıyla kendine özgü bir tarzı olan çok güzel bir makınadır,bende bikaç aydır kullanıyorum.kartal gidona belli bir sure sonra alışıyorsun bende bi aralar değiştirmeyi düşünmüştüm sonra öylece kaldı yoğun trafikte biraz sıkıntı oluyor ama genelde oldukça rahat ve kullanışlıdır diyebilirim.arka amortisörler oldukça sert o yüzden lastikleri ön 28 psı arka 30 psı ayarladı bizim usta şimdi birazdaha rahat diyebilirim.
enenengin
26.March.2014, 22:09
hayırlı uğurlu olsun mavi anahtar.Allah kaza bela vermesin.
evet fotoğraflar bekliyoruz.
ve yine evet ki beyaz çok ama çoook yakışıyor daytona'ya
özgürr
26.March.2014, 22:23
Iyigunlerde kullan beyaz daytona hayalimdi benim ya eminim cok guzeldir :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.