Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebiş Geldi :)
CELİL
04.April.2014, 21:41
nazar Fatih ve eşi Yağmur'un Nurtopu gibi bir kızları dünyaya gelmiş Herkese Merhaba Demiştir
Allah Sağlıkla Analı Babalı Büyümesini Nasip Etsin nazarnazarnazar
:oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky: :oky:
kurye61
04.April.2014, 21:43
allah analı babalı buyutsun insallahhh nazarnazarnazarnazarnazar
Gözünüz Aydın olsun, Allah sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin
UCANLAZ
04.April.2014, 23:04
Allah,sağlıklı,hayırlı,mutlu,imanlı, uzun ömürlü annesi babası ile bir hayat nasip eylesin inşallah,Bebek rızkıyla geliyor Fatih,ekstreleri düşünme sakın,Anne babalara paylaştır gitsin:cheesy:
Erkan 28
04.April.2014, 23:51
Allah,sağlıklı,hayırlı,mutlu,imanlı, uzun ömürlü annesi babası ile bir hayat nasip eylesin inşallah,Bebek rızkıyla geliyor Fatih,ekstreleri düşünme sakın,Anne babalara paylaştır gitsin:cheesy:
Ne güzel yazmışsın serdar
Aynı duygu ve düşüncelerde benden, Allah Analı babalı büyütsün Fatih nazarnazarnazarnazar
av. Cevdet Yılmaz
05.April.2014, 04:33
Ailemize bir melek katilmis, Allah saglikli sihhatli bir omur nasip etsin:):)
Zafer
05.April.2014, 09:07
Kardeşim Allah Analı Babalı saglıklı buyutmeyi nasıp etsin inş. Dun konturol vardı 17 hafta bitmiş cinsiyetini ögrendik :) bizimde kızımız olacak inş. :)
Allah analı babalı büyütsün , sağlık sıhhat versin her daim mutlu eylesin 8)8)
CELİL
05.April.2014, 10:52
Kardeşim Allah Analı Babalı saglıklı buyutmeyi nasıp etsin inş. Dun konturol vardı 17 hafta bitmiş cinsiyetini ögrendik :) bizimde kızımız olacak inş. :)
Maşallah Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallah nazar
Şimdiden gözünüz aydın
cihan54
05.April.2014, 11:17
Allah analı babalı büyütsün kardeşim, hayırlı ve sağlıklı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah :|
Bülent
05.April.2014, 11:21
Allah analı bablı büyütmesi nasip etsin.
Fatih
05.April.2014, 16:53
Hepinize Teşekkür ediyorum. Eşim ve bebeğimin sağlık durumu çok iyi. Şimdi evden içeri girdik.Allah herkese böyle bir duyguyu nasip eder inşallah.Sevgi bebeğimden hepinize selamlar :):)
omer_cip23
06.April.2014, 01:44
allah analı babalı büyütsün inşallah :)
ignats
07.April.2014, 23:10
Allah Sağlıkla Analı Babalı Büyümesini Nasip Etsin
Allah analı babalı büyütsün inş. Fatih. Çok sevindim adına, Allah nazarlardan korusun inş. 8)
aidikurt
08.April.2014, 21:18
Fatih kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun .4 ay sonra bende ıkıncıye baba oluyorum. :)
Fatih
08.April.2014, 21:58
Fatih kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun .4 ay sonra bende ıkıncıye baba oluyorum. :)
Çok iyi abicim.Sağlıklı dünyaya gelir inşallah.Çok güzel bir duygu gözümden sakınıyorum onu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.