PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mobilde zor oluyor

frknulas
13.April.2014, 19:59
herkese iyi günler dilerim. uzatmadan direk konuya giriyim. çok fazla aktif olarak başlıklara cevap atmasam da neredeyse açılan bütün konuları yakından takip etmekteyim. hepiniz ya okuyan yada çalışan abilerimsiniz kardeşlerimsiniz. her zaman foruma bakamıyoruz haliyle. telefondan girince de sıkıntı oluyo açıkçası. forumun mobil uygulamasını yapmak nasıl olur? direk mobil olarak siteye yönlendirse kısa yoldan forumda rahat bi şekilde gezinsek takip etsek nasıl olur?

Opie
13.April.2014, 20:35
herkese iyi günler dilerim. uzatmadan direk konuya giriyim. çok fazla aktif olarak başlıklara cevap atmasam da neredeyse açılan bütün konuları yakından takip etmekteyim. hepiniz ya okuyan yada çalışan abilerimsiniz kardeşlerimsiniz. her zaman foruma bakamıyoruz haliyle. telefondan girince de sıkıntı oluyo açıkçası. forumun mobil uygulamasını yapmak nasıl olur? direk mobil olarak siteye yönlendirse kısa yoldan forumda rahat bi şekilde gezinsek takip etsek nasıl olur?
Şahsi fikrimi söyleyecek olursam böyle bir işe el atarsan bol bol dua alırsın :cheesy::p

CELİL
13.April.2014, 21:37
Benim telefonda sıkıntı olmuyor :mrgreen:
yeni model android telefonlarda sıkıntı olmuyor ama alt modellerde sıkıntı oluyor ben o yüzden yeni telefon almak zorunda kaldım ve aldım :(
Ama sistemi mobile uyarlayacak kolay bir yol varsa admin Alper 'e iletebilirsiniz yapısal değişimler onun kontrolünde 8)

KnnTkn
14.April.2014, 01:19
Katılıyorum bu işi yapan arkadaş bolca dua alır 8)