Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Superlight 150

Atıl
14.April.2014, 14:51
Abilerim, kardeslerim sinavlar yuzunden uzun zamandan beri foruma ugrayamiyordum. Sinavlarin bitmesiyle hem biraz rahatladim hemde sahibinden de gezinirken birtane 2008 model keeway superlight gordum. 16000 de. Normalde hayalimdr spyder var fakat maddi durumlardan dolayi ilk basta daha ucuz modellere yonelmem gerekti. Acaba 2008 modelde balansor var mi? Ve aman sundan dolayi kesin ilgilenme bile diyebileceginiz birseyi var midir?

Bahadır
14.April.2014, 16:52
bence regal raptor dd150 al.ben keeway kullanmadım mat rengi hoşuma gidiyodu almak istiyodum ama her ikisini kullanmış tecrübeli insanlar regali öneriyor

Erkan
14.April.2014, 19:43
Merhaba. Keeway'in 2006 kasasini da yeni mat kasasini da kullandim. Ikisinde de titresim yok gayet rahat. Fakat ben eski kasasini daha cok begendim. Daha saglamdi. Regal Raptor'un 150ligi icin birsey diyeyecegim cunku kullanmadim. Bende 250lik Classic var keewayler yanina bile yaklasamaz diye dusunuyorum. :p

CELİL
14.April.2014, 20:21
Bence çin makinalarda RR dan başka makinaya bulaşma sonra sıkıntı yaşarsın 8)

mustafa77yilmaz
14.April.2014, 20:36
Rr 150e-2 düşünüyorsan, kafanda hiçbir soru işareti kalmasın. Gerçekten çok güzel bir motor. Seri, yakıt cimrisi, kullanımı çok rahat. Başka çin malı ürünleri kullanıpta rr'ye geçtiğin zaman kaliteyi zaten hemen anlarsın..

Atıl
14.April.2014, 21:16
öncelikle cevap veren herkese teşekkürler. Bende isterim RR almayı isterim ama 2. elde hem fiyat keeway a göre daha yüksek hem temizini bulmak zor. Tabi bitek RR için geçerli değil bu her marka için geçerli.Aslında ben 2. ele hep karşı olan bir insandım. Çünkü adamın rodajı nasıl yaptığı,motoruna nasıl davrandığını bilemezsiniz. Hani ona ilk ben oturayım, ilk ben onla zaman geçireyim isterim :D Ama maddi durumlar işin içine girince herşey bir bir ayrılıyor. Ondan dolayı bulduğum keeway hem temiz gibi, tüm bakımları yapılmış vs hani hem evimin olduğu yerde hem diğerlerine gere biraz daha uygun. Motorsuzluk başıma vurmuş durumda artık :D ondan dolayı düşünüyorum keeway ı ciddi ciddi

Atıl
14.April.2014, 21:19
Merhaba. Keeway'in 2006 kasasini da yeni mat kasasini da kullandim. Ikisinde de titresim yok gayet rahat. Fakat ben eski kasasini daha cok begendim. Daha saglamdi. Regal Raptor'un 150ligi icin birsey diyeyecegim cunku kullanmadim. Bende 250lik Classic var keewayler yanina bile yaklasamaz diye dusunuyorum. :p

benim tek derdim uzun yol yaparken (90 ı geçmem) bi taraflarım uyuşmasın. En son kanuni seyhan 125 kullandım. amaaaaan yani. İnternette gezerken bi yerde yok böyle titreşim demişler SP150 için ondan dolayı aklıma takıldı

Erkan
15.April.2014, 02:13
Limitlerini çok zorlamadım ama titreşimi beni rahatsız etmedi. Eğer benim gibi altında nefes alan canavarın verdiği titreşimi damarlarında hissetmekten rahatsız olmayan bi sapıksan eski kasa Regal Raptorları uygun fiyata bulabilirsin.

Atıl
15.April.2014, 09:17
Limitlerini çok zorlamadım ama titreşimi beni rahatsız etmedi. Eğer benim gibi altında nefes alan canavarın verdiği titreşimi damarlarında hissetmekten rahatsız olmayan bi sapıksan eski kasa Regal Raptorları uygun fiyata bulabilirsin.

O verdigi titresimm... Anlayamazsiniz!! diyosun yani :D elbet bir raddeye kadar hosuma gider ama belirttigim gibi organlarimi uyusturucak kadar da olmasin hani

sercan.m
15.April.2014, 11:55

Sadomazoşizim:twisted:

bedo
24.April.2014, 21:43
tıtreşım fantazıye dönüyor :p

şenol
25.April.2014, 02:20
arkadaslar merak edıyorumda keeway fazla yollarda goremıyorum sanırım sırketı degısmıs,,ve kuba motor macarıstandan getırmeye devam edıyor,goruntu guzel ama aklım regalde,,pekı baslangıc olarak regal 150 mı yada 250 mı daha uygun olur..sunuda soleyım ıstanbul bursa arası gıbı uzun yolları sıkıntı olurmu..tabıkı ragale karsı kuba superlıght 200 ve hyousung gv 250 bunlarıda dusunsem dogru olurmu basşlangıc ve uzun yol olarak..

CELİL
25.April.2014, 11:11
RR 250 cc ve Gv 250 cc arasında karar ver RR un parça fiyatları daha uygundur Gv nin parçaları japon makina fiyatına ikinci elde RR daha kolay satılır piyasası daha iyidir görüntü ve kasa bana göre RR çok daha iyi 8)

ramizarslan
06.June.2014, 23:13
Keeway ilk alınacak motor olarak maddiyat anlamında sıkıntı yaşayanlar için birebir bence. Macar malı diye biliyorum, son bi kaç senedir yalnız Kuba için üretiyormuş. Görünümünün çok hoş olmasının yanında 25 000 yapıp da açılmamış, hiç sıkıntı çıkarmamış motorlar olduğunu duyuyorum düzgün kullanımda. Uzun yol konusunda da, bir arkadaşım İstanbul- çanakkale- izmir yaptı o kadar nazar
Düzgün kullanıldığında dağları delecek motordur vesselam

ramizarslan
06.June.2014, 23:14
Titreşim konusunda da 85-90 a kadar hiç sıkıntı çıkarmıyor dedi arkadaş ama kullanmadığım için ne bir şey söyleyemem

CELİL
06.June.2014, 23:31
Merhaba Ramiz aramıza hoş geldin :)
Kendini alttaki linkteki tanışma başlığında tanıtırsan sevinirim 8)
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27