Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara yeni yapılanma görev dağımı

CELİL
22.April.2014, 15:03
Ankara’da her sezon başında yaşanan hareketlilik bu sezon daha da yoğun.
Bu hareketliliği sürekli kılmak adına Ankara moderatörümüz Emrehan’la birlikte bir formül arayışına girdik ve Ankara’daki yapıda bir değişiklik yapmaya karar verdik.
Ankara’nın üye sayısı ve aktivite olarak İstanbul grubuyla rekabet edebilecek düzeyde olmasını göz önünde bulundurarak, bazı durumlarda 1 moderatörün yetersiz olabileceği kanısına vardık.
Bu nedenle Emrehan’a, forumu sürekli takip edebilecek (gerekirse forumda yatıp kalkacak), organizasyondan organizasyona koşturacak, Emrehan’a her konuda yardımcı olacak ve bunları yaparken de hiç mi hiç yorulmayacak bir yardımcı (çırak*) atamaya karar verdik.:mrgreen:
Genç, aktif, dinamik ve yorulmayacak birini bulalım dedik ve gerek forumdaki devamlılığı, gerek tüm aktivitelere katılma isteği, gerekse foruma olan desteği ile göze çarpan
MorganBlack (Erkan Tonyalı) kardeşimize moderatörlük görevi verdik ve
Tanis Emrehan arkadaşımızıda Süpermod görevine yükselttik
İki arkadaşımıza hayırlı olsun yeni görevlerinde başarılar dilerim 8)

Levent
22.April.2014, 15:13
Hayırlı olsun Erkan kardeşim. Bu işin üstesinden geleceğine hiç şüphem yok. :cheesy:

Opie
22.April.2014, 15:19
Süper fikir 8) Erkan kardeşim hayırlı olsun :)8)

Emrehan
22.April.2014, 15:23
Ankara ekibine verdiği destekten dolayı CELİL Abi'ye çok teşekkür ediyorum. Hep yanımızda oldu; hep destekçimiz oldu ve zor zamanlarda da hep yol gösterdi. Allah onu başımızdan eksik etmesin. nazar

Bu görev için sürekli koşturacak genç, dinamik, bekar, vakti bol, olumlu ve uyumlu bir adam lazımdı; Erkan da bence biçilmiş kaftandı. :cheesy:
Erkan yeni görevinde başarılar dilerim kardeşim. Allah utandırmasın. nazar Ama elimden çekeceğin var bundan sonra haberin olsun. :p

Başta Ankara ekibi olmak üzere tüm Raptor Riders ailesine hayırlı uğurlu olsun diyorum ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. :cheesy:

Levent
22.April.2014, 15:27
Emrehan sana da hayırlı olsun. "Süper" yakışmış. :cheesy:

Yarın kutlarız artık.

emcho
22.April.2014, 15:27
Yüzyüze tanışmadık ama yeni görevinde başarılar. Tabiki forumda emeği geçen herkese teşekkürler

Erkan 28
22.April.2014, 15:35
Erkan kardeşime ve emrehan kardeşlerimi tebrik ederim 8)8)nazarnazar

Bu arada ben niye süper mod olamıyom bende istiyom:lol::mrgreen::mrgreen:

sercan.m
22.April.2014, 16:03
erkan kardeşim hayırlı olsun kendisi ankaranın 100 desteğiyle geldi buralara 8) Hemen kendi kadrolarımızı yerleştirelim :mrgreen:
Ben ve kediciklerim senin başarını kutlarız
http://i.hizliresim.com/QXld2k.jpg (http://hizliresim.com/QXld2k)

sercan.m
22.April.2014, 16:05
emrehan süper başkanlığın hayırlı olsun :p

Bülent
22.April.2014, 16:10
Her iki arkadşımızada hayırlı olsun. Her ne kadar tanışmak kısmet olmasada uzak değildir tanışmamız. BAŞRAILAR...

Erkan
22.April.2014, 16:12
Her ne kadar kısa bir geçmişim de olsa grupta, bir aile gibi benimsedim herkesi... Her zaman arkamda hissettim. Diğer illerdeki abilerimle kardeşlerimle hiç yüzyüze tanışmadan görüşmeden bir bağ oluştu içimde. :) Celil abime ve Emrehan abime beni uygun gördükleri için teşekkür ediyorum. Kutlayan herkese teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışağım... :)

Erkan
22.April.2014, 16:25
Emrehan abi tebrik ediyorum fazla söze gerek yok zaten 'süper' bir insansın :cheesy:

caglar
22.April.2014, 17:44
erkan'ım şair ruhlu kardeşim :cheesy: tebrik ederim nazar hızla yükseliyorsun maaşallah :mrgreen:

Melih
22.April.2014, 17:46
Her iki moderatörümüze de kutlarım umarım yakın zamanda yüz yüze tanışıp tebrik etme fırsatı olur..

Erkan
22.April.2014, 17:46
erkan'ım şair ruhlu kardeşim :cheesy: tebrik ederim nazar hızla yükseliyorsun maaşallah :mrgreen:

Teşekkür ederim kardeşim :cheesy: bu arada sana motor buldum yarın konuşalım 8)

Zafer
22.April.2014, 18:44
RR Ailesine ve ankara ekibine hayırlı olsun

UCANLAZ
22.April.2014, 19:38
Hayırlı olsun arkadaşlar..Tatlıyı gönderimisiniz, getirirmisiniz? İstanbul olarak kararı size bırakma inceliğini gösteririz sorun değil :p:p

acme
22.April.2014, 19:39
Erkan kardeşim hayırlı olsun en uygun zamanı ve ilgisi olan yegane adam sensin 8)8)8)

Emrehan sanada hayırlı olsun kardeşim yarın ıslatırız artık :cheesy::cheesy::cheesy:

Bülent
22.April.2014, 19:43
Tatlı yı biz olmadan yemeyin ha :)

cihan54
23.April.2014, 09:09
Vatana millete hayırlı olsun.. :happy:

Uğur Yalçın
23.April.2014, 12:01
Her iki moderatörümüzü de kutluyorum.