PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2014 Daytona 350

eek
24.April.2014, 23:42
Selamlar, foruma yeni üye oldum, ismim Emre, 29 yaşındayım ve özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Haftasonları kullanmak, yakın şehirleri gezmek için chopper tarzı bir motorsiklet aramaya başladım. Ehliyetimi bir ay sonra alıyorum (24 Mayıs sınavı ile). Geçen hafta ışıl motors ve redline a giderek motorları inceledim ve beyaz 350 Daytona'ya karar verdim. Merak ettiğim konu şu, yabancı inceleme sitelerinde sarı gidonlu modeller varken buradaki mağazalarda hiç görmedim, 2014 modellerde mi gelecek acaba? Bir de ışıl motors daha samimi geldi, buradan almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz olur mu? Son olarak, 2012 Asya Ghost 350 gördüm, bu motor RR ile tamamen aynı mıdır? Daha uygun fiyatlara bulmak mümkün, ikinci el mi baksam diye de düşünüyorum.

Erkan
24.April.2014, 23:55
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz... :) Beyaz Daytona melek gibidir umarım en yakın zamanda kavuşursunuz. :cheesy: Redline genelde hepimize itici geliyor Işıl nitekim daha ılımlı ve forumda ışılla samimi olan arkadaşlarımız var. Sarı amortisörlü beyaz daytona yanılmıyorsam Ankara da Levent abide vardı başlığı gördüğü zaman yardımcı olur. Buluşmalarda görüşmek üzere... :)

Opie
25.April.2014, 00:01
Aramıza hoşgeldiniz :) . Sorunuza bilgisi olan arkadaşlarım cevap vereceklerdir , en kısa zamanda istediğiniz makinaya kavuşmanız dileğiyle 8)

CELİL
25.April.2014, 00:01
Merhaba emre aramıza hoş geldin :)
Daytona'da sarı amortisör bikaç tane geldi devamı gelmedi her yeni parti motor geldiğinde bu tip farklılıklar yapıyorlar
Asya Gost Regal Raptorun fabrikasında üretiliyor fakat çinlinin bir farklı bir durumu var her parçanın farklı kalitede fiyatta üretilmişi var firmanın talebine göre kullanıyorlar onun için asyanın kalitesinden emin olamıyoruz asya 2 yıl önce makinalrı RR 'a rakip getirdi ama satamadı artık getirmiyor o yüzden ikinci el piyasası yok alınca elden çıkarmak çok zor
sıfır motor için tüm bayilerden fiyat al sayfa üstünde linki olan sponsorumuz Motosikletcim ilede görüş fiyatları en uygun bayidir istersen kargo ile sana makinayı yollar

eek
25.April.2014, 12:13
Sarıya çok takmış değilim ancak bu bir seçenek midir onu merak ettim, olmasa da olur. Motoru .....'dan almayı (fiyat farkı çok olmadığı sürece) tercih ederim, malum onlara hep ihtiyacımız olacak. Asya'dan da vazgeçtim, ikinci el temiz bir 350 Daytona bulamazsam ehliyetimi alınca sıfır alıyorum o zaman.. Aksesuar olarak acil olanlar sanırım kilit/alarm ve çanta, bir öneriniz var mı? Kask için de (eşim için de alacağım) mat siyah ve mat beyaz modeli olan bir marka lazım, kask başına 350TL civarı ayrısam güvenilir bir tane alırım diye düşünüyorum?

Emrehan
25.April.2014, 12:26
Emre aramıza hoşgeldin.
Beyaz 350 Daytona iyi bir seçim. 8) Uzun yolda ve artçılı kullanımda beklentilerini 250cc'ye göre daha rahat karşılayacaktır.
Amortisör konusu Celil Abi'nin söylediği gibi; biraz şans işi. :)
Kask için 350 TL yeterli gibi, ama korumalı ceket, eldiven, dizlik gibi ekipmanları da ihmal etmemeni tavsiye ederim. 8)

Bülent
25.April.2014, 12:50
Hoşgeldin, hayılrlı olsun..

Bülent
25.April.2014, 12:54
İyi tercih yapmış olursun, buda bnmki :)
http://i.hizliresim.com/BX66vQ.jpg (http://hizliresim.com/BX66vQ)

eek
25.April.2014, 12:57
İyi tercih yapmış olursun, buda bnmki :)
http://i.hizliresim.com/BX66vQ.jpg (http://hizliresim.com/BX66vQ)

Tam istediğim gibi, nereden aldınız acaba?

Bülent
25.April.2014, 13:10
Ben 2. el olarak daha 800 km de birinden aldım oda ışıldan almış, sedat abi ler sıcak kanlı insanlar ben 2 güne bi uğruyorum çay içmeye garantisi bizde ne zaman bişey olursa gel dediler samimilerde tavsiye edebilirim. (bnm motor 250 cc lik)

eek
25.April.2014, 19:53
O zaman Işıl'a gelecek yeni motorları beklemekten başka çare yok, olmadı haftaya uğrayıp konuşurum belki sipariş verirler.

Bu arada Ankara'da mont, kask gibi ekipmanları alabileceğimiz bir yer var mı? Kilom fena değil, denemeden aldığım herşeyde sorun yaşıyorum :)

Bülent
28.April.2014, 12:02
Motomax var birlik mah. tararafında, birebir deneyerek alabilirsin, fiyatları da fena değil en azında dokunursun, bakarsın, denersin bi bak derim ben. İndirim de vardı ben geçen yelek almıştım.

eek
28.April.2014, 19:13
Malesef araştırdığım kadarıyla her yeni başlayanın düştüğü ikilem olan GV 250 mi & DD250 mi sorusu benim de aklıma yerleşti. Bu konuda birçok forumda onlarca kez tartışma olmuş ama yine de karar vermeme yardımcı olacak bir bilgiye rastlamadım. Fiyat çok yakın, RR tip olarak daha çekici, Hyosung ise kalitesinden daha az şüphe ettiğim, daha dayanıklı & sağlam olduğuna inandığım bir marka. Bu ikileme düşerek tercihini yapmış ve deneyimlerini paylaşacak olan varsa pek makbule geçer :)

CELİL
28.April.2014, 23:19
GV 250 nin parçaları japon makina fiyatına pahalı servislerinin arıza bulmada özellikle hasas sıkıntılı olan elektirik eteşleme konjektör sistemlerinde pek iyi olduğu söylenemez ikinci elde RR kadar yaygın değil 8)

Bülent
28.April.2014, 23:35
Ankarada, RR yaygın, bnm naçizane fikrim RR den yana ben 40 gün araştırdım bütçeme uygun en iyi motorun RR olduğuna karar verdim. Tilki misali dönüp dolaşıp gene gelecen nasıl olsa :) Servisden yana hiç bi sıkıntı yaşamadım arızadan geçtik çay içmeye gidiyoruz yanlarına, güleryüzlü insanlar , ilgi alaka süper. Ama seçim senin tabikide

Mehmet.m
29.April.2014, 22:25
Malesef araştırdığım kadarıyla her yeni başlayanın düştüğü ikilem olan GV 250 mi & DD250 mi sorusu benim de aklıma yerleşti. Bu konuda birçok forumda onlarca kez tartışma olmuş ama yine de karar vermeme yardımcı olacak bir bilgiye rastlamadım. Fiyat çok yakın, RR tip olarak daha çekici, Hyosung ise kalitesinden daha az şüphe ettiğim, daha dayanıklı & sağlam olduğuna inandığım bir marka. Bu ikileme düşerek tercihini yapmış ve deneyimlerini paylaşacak olan varsa pek makbule geçer :)

Hocam gv250 ye vereceğiniz parayla suzuki intruder 250 alırsınız 2008 model az km li. Yani regal raptor'a vereceğiniz paranın üstünde bütçelere çıktığınız anda direk japon düşünün derim naçizane.

Bülent
30.April.2014, 10:33
GV 250 nin parçaları japon makina fiyatına pahalı servislerinin arıza bulmada özellikle hasas sıkıntılı olan elektirik eteşleme konjektör sistemlerinde pek iyi olduğu söylenemez ikinci elde RR kadar yaygın değil 8)

Celil ustaya katılıyorum daytonayı almadan önce çooookkkk araştırdım ve parça sıkıntısı varmış arıza yapsa sezon biter parça öyle gelir dedi herkez. Bence bunu da dikkate al.

eek
30.April.2014, 14:41
Arkadaşlar kafam allak bullak, keşke Işıl'a gittiğim gün parayı verseydim :) 2005 Dragstar ya da Shadow, GV 250, Suzuki falan darken ben bu sene motor alamam herale.. Evrakları tamamladık 24 Mayıs'ta direksiyon sınavı varmış bakalım o zamana kadar alıp öğrenmem lazım.

A. Emre GÜVEN
01.May.2014, 12:31
hocam bütçeyi yükselteceksen intruder shadow dragstar kafa karıştırmasını yaşarsın ama
GV250 ile daytona arasında kalacaksan daytona güzeldir.
şekilse şekil kullanımsa kullanım. buradaki arkadaşların hepsi motorlarına çok iyi bakıyorlar ve büyük sorunlar yaşamıyorlar. sen de buradaysan sen de iyi bakanlardansındır :D

eek
02.May.2014, 12:24
Arkadaşlar gerçekten çok tecrübelisiniz, söylediğiniz tüm kafa karışıklığını yaşamaya başladım. 2 daha ver o var, almışken Drag Star al, Shadow'la başlayayım alışırım derken başladığım ve hedeflediğim noktadan baya uzaklaştım. Kafamı çok karıştırmadan RR 350 ya da GV250 arasında karar vereceğim, hatta ben çıkamadım işin içinden eşime bıraktım, GV250'ye daha yakın gibi ama bakalım ne olacak, haftaya alıp sınava hazırlanmaya başlamak lazım.

Bu arada hobisi sanayii olan biriyim, 4.6 P38 Range Rover hastası olarak son aracımı geçen ay sattım, herşeyiyle de kendim ilgilenirim. Yani elim tornavida tutmanın ötesinde motorlu taşıtlara yatkındır, fazlaca ilgiliyim. Yani alacağım motor nazlı olsa daha çok hoşuma gider, bozulmayan arabalara tahammül edemiyorum git gel çok sıkıcı :)

eek
25.May.2014, 19:10
Bugün yeni motorların gelmiş olması ümidi ile Işıl'a gittim, ancak bu hafta geliyormuş. Beyaz bir 350 aklımı çok karıştırıyor. İkinci el Dragstar, Shadow ne varsa baktım ama aradığımı bulamadım, sıfır Japon almak da en az 30.000TL demek..

Şu an sıfır 350 Daytona fiyatı nedir? Demirtaş sitesinde 10.000TL fiyatı var, Işıl'a da bu fiyatla mı gelir?

Bir de Işıl'da ikinci el bir 250 beyaz Daytona var, sarı gidon, led stop, vites göstergesi vs. mevcut, siteden birisi mi satıyor acaba?

muharremkara
25.May.2014, 19:43
Bugün yeni motorların gelmiş olması ümidi ile ...l'a gittim, ancak bu hafta geliyormuş. Beyaz bir 350 aklımı çok karıştırıyor. İkinci el Dragstar, Shadow ne varsa baktım ama aradığımı bulamadım, sıfır Japon almak da en az 30.000TL demek..

Şu an sıfır 350 Daytona fiyatı nedir? D... sitesinde 10.000TL fiyatı var, ...'a da bu fiyatla mı gelir?

Bir de ...'da ikinci el bir 250 beyaz Daytona var, sarı gidon, led stop, vites göstergesi vs. mevcut, siteden birisi mi satıyor acaba?

Fiyat olarak ne dediler ikinci el daytona için, ayrıca km'si nedir baktınız mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.

eek
25.May.2014, 19:56
8500TL dediler, 845km'de, egzoz içi de boşaltılmış ek olarak ve yukarıda saydığım işlemler yapılmış. Gidon orjinal sarı değil, sonradan ama baya profesyonel yapılmış, biraz daha mat olduğu için gayet güzel duruyordu.

A. Emre GÜVEN
25.May.2014, 20:00
8500TL dediler, 845km'de, egzoz içi de boşaltılmış ek olarak ve yukarıda saydığım işlemler yapılmış. Gidon orjinal sarı değil, sonradan ama baya profesyonel yapılmış, biraz daha mat olduğu için gayet güzel duruyordu.

yanında lone wolf no club yazıyor mu?

bu arada hem adaşmışız hem yaşıtmışız kaynamış arada :)

eek
25.May.2014, 20:12
Yanında değişik bir etiket vardı ama hatırlamıyorum, ders aldığım hoca da şans eseri oradaydı, yeni motor da olmayınca çok ilgilenmedim.

Bu arada sınavı geçmişim, mesaj geldi :)

muharremkara
25.May.2014, 20:27

oyyyy, 8500(+ kargo)'e sıfırını getirtebiliyorsunuz ya İstanbul'dan bu forumun sponsoru olan firmadan!!?! :? Emek sarfedilmiştir muhakkak tabi ama ikinci el olarak benim için uygun değil, araştırmaya devam edeyim:)

eek
25.May.2014, 20:31
oyyyy, 8500(+ kargo)'e sıfırını getirtebiliyorsunuz ya İstanbul'dan bu forumun sponsoru olan firmadan!!?! :? Emek sarfedilmiştir muhakkak tabi ama ikinci el olarak benim için uygun değil, araştırmaya devam edeyim:)

Ben de hiç ilgilenmedim zaten, yapılanlar 50-60 TL'lik işlemler (stop, egzoz boşaltma vs.). Bir de rodaj nasıl gidiyor, dikkat etti mi vs. bilmiyoruz, hiç değmez.

2014 Beyaz Daytona 350 ne kadar şimdi bilen yok mu :)

acme
28.May.2014, 12:14
Arkadaşlar bahsettiğiniz motor benim motorum. yazdıklarınızı itina ile okudum ve şimdi size birkaç şeyden bahsetmek istiyorum!!! İlk önce Emre kardeşim hangi motoru alırsan al şimdiden hayırlı uğurlu olsun... Gelelim bahsedeceğim bir kaç şeye;

_50-60 tl lik işlemler dediğiniz işlemlerin bilenler bilir sadece işciliği için o kadar para verirsiniz!!!
_Gördüğünüz sarı amortisörler o bildiğiniz daytonaların güneş yanığından oluşan bakır rengi sarımtırak bir şey olmadığını anlamışsın zaten fakat yapılma safhasında verilen emeği bilmediğiniz için kısaca anlatmak istedim;

En başta bireysel olarak bir motor ustasına gittiğinizde sadece ve sadace o amortisörlerin kovanlarını sökmek için ayrı takmak için ayrı ustayı ikna etmeniz gerekir sırf angarya bir iş vede sıkıntılı bir iş (sökülü olduğu süre boyunca adamın dükkanında boşuna yer kaplamasıda ayrı bir durum.) Gelelim maddi tarafına hadi ustayı ikna ettiniz diyelim bunun birde sökme takma işciliği var kara kaşımıza kara gözümüze yapmıyorlar ustaları bilenler bilir.

Gelelim boyanma işine kesinlikle öyle kaplama falan değil bildiğiniz toplam 4 rengin karışımından elde edilmiş rengin içine Amerikadan getirttiğim kristal parçaları ve burda boyacıdan temin ettiğimiz sim ile belirli gramlarda karıştırılarak elde edilmiş özel bir renktir. sadece bu işlem 4 günümüzü almıştır. burada o fırının karşısında 3 saat oturup ne çıkacak diye heyecanla beklemek falan bunlar başka şeyler tamam bir Harley değil neyin heyecanı denebilir ama alın işte sonuç olarak hepimizde bu forumdayız!!! Bu sadece emek kısmı birde parasal kısmı var tabiki.!!!

_Gelelim vites göstergesi olayına valla sırf gelmesi 3 hafta sürdü sinirimden bi hal olmuştum. Geldiğinde de en muntazam şekilde olabilecek en güzel yere montojı yapılmıştır. Kendisi montajı derken 50-60 tl diyebileceğiniz küçücük bir işlem olarak bunu sayarım ancak. Ama benim yeni başlayan birisi olarak çok işimi görüdüğüde yadsınamaz bir gerçek!!!

_Yanlarda o beğendiğiniz çıkartmalar özel olarak kendim tasarlattım ve sayı olarak az adet olduğu için iki çıkartmaya hatırı sayılır bir para verdiğim doğrudur.

_Led stop ve bilenler bilir üzerinden ampulünü bulamadığım için söktüğüm ön farı bende mevcut onlarada ve ayrıca işciliğinede ayrı bir harcama ve emek vardır.

_Yan plakalık diyip geçiyorum 70-80 tl veriyoruz haa başka arkadaşlar başka yöntemler bulmuş çözmüştür o ayrı ben yaptığımı bilirim.

_Eksozt açılması falan bunlar basit direk geçiyorum.

_Ha bide sıfır sıfır motor diyoruz da hep atladığımız bir şey var plakaydı ruhsattı sigortaydı bi 450-500 tl de oraya gidiyor. küçümseyen varsa bilemem ama benim için iyi para açıkcası.

_Forumdaki Ankara da grubumuzda olan abiler iyi bilir motordaki sırf bir çıtlama sesi için istanbul ile uzun görüşmeler sonunda garanti kapsamında tüm motoru olduğu gibi gönderip sıfırını istedim sağolsunlar ilgiendiler ve sıfır motoru takıldı ki onunlada daha 80-90 km. bile yapmadım. Şuan rodaj aşamasında olan bir motor gördüğünüz motor!!!

_Satma sebebim ise Amerikaya yerleşiyor olmam. Forumdaki Ankaralı arkadaşlar ve abilerimiz iyi bilirler. Burda onun durup durmasının bir anlamı kalmıyor benim için.

Şimdi gelelim 8500+ kargo sıfırı ne gerek var onu almaya diyen arkadaşlar için yazıyorum. O yazan fiyat 2013 lerin fiyatıdır ararsınız sorarsınız alacağınız cevap 2014 ler daha gelmedi ama illaki bir fiyat farkı olacak cümlesidir. Yani anlayacağınız "İşte o işler öyle olmuyor" :cheesy:

diyelimki 9000 tl olsun ve +kargo 200 tl tutar heralde tamamen atarak yazdım. Plaka ruhsat sigorta +500 sadece sade haliyle 9700 TL tutar. Üstüne yaptırdığım işlemleri yaptırırsan sana işciliği falan 10500 ü bulur. ha birde bu işin 350 lik sıfırından bahsediyorsunuz ki (tabi haddimi aşmak istemem imkanlar vardır bunların hepsi vız gelir tırıs gider) çooook çoooook daha pahalıya mal olur. Arada sadece 250 lik kıyaslanırsa şimdiden 2000 TL oynuyor. Toplam paranın %25'i kadar bir fark ki bu maaşlarımıza %5-7 yıllık zam aldığımız bir dönemde çok güzel bir yüzde olduğunu düşünüyorum...!!!

Şimdi arkadaşlar üzerinde bunca emek ve herşeyi yapılmış daha 100 km. bile olmayan bir 2014 'ün Mart ayında faturası olan bir Beyaz Daytonamı yoksa 2013 modelden ne teknik anlamda nede fiziksel anlamda hiç bir farkı olmayan 2014 daytonamı mı seçersiniz buda size kalmış.... Daha ucuz isteyende var pahalı isteyende var herkes kendi malı için istediğini ister ha altını doldurur dolduramaz o ayrı konu!!! Benim motoruma neden 8.500 TL istediğimi sanırım dolu dolu anlatabilmişimdir. Sabırla ve anlayışla okuyan arkadaşlara saygıları için çok teşekkür ederim. Herkesin gönlündeki olsun... 8):cheesy::mrgreen:

NOT: KİMSENİN YAZDIĞINI YADIRGAMAK YADA YADIRGANMAK İÇİN YAZMADIM BUNLARI O YÜZDEN BİR TARTIŞMA ÇIKMASI İÇİN DEĞİL O MOTORU NE KADAR ÇOK SEVEREK VE İSTEYEREK YAPTIĞIMI HERKES Bİ BİLSİN İSTEDİM. DAHA ÖNCEDEN DE DEDİMYA Bİ DAYTONA İÇN BU KADAR MANİYE NE GEREK VAR HARLEYMİ SANKİ DİYE DÜŞÜNENLER OLURSA EĞER HEPİMİZ AYNI FORUMDAYIZ İŞE BİR DE BURDAN BAKMANIZI NAÇİZANE TAVSİYE EDERİM :mrgreen:

muharremkara
28.May.2014, 17:21
Diğer arkadaşı bilemem, kendi namıma konuşmak istedim.

.................

Şimdi gelelim 8500+ kargo sıfırı ne gerek var onu almaya diyen arkadaşlar için yazıyorum. O yazan fiyat 2013 lerin fiyatıdır ararsınız sorarsınız alacağınız cevap 2014 ler daha gelmedi ama illaki bir fiyat farkı olacak cümlesidir. Yani anlayacağınız "İşte o işler öyle olmuyor" :cheesy: .....

Valla hocam" ...ne gerek var onu almaya " diye bir cümlem olmadı.:evil: Beni "sizi yargılar" gibi göstermişsiniz, teessüf ederim, öyle bir niyetim olmaz. Herkesin gerekliliği kendine. Ben" 8500+ kargo sıfırı.." diyerek bilgilendirme yapmış ve bana uygun olmadığını söylemişim, okadar. 8) Evet o yazan fiyat da 2013 fiyatıdır ve benim için 2012,2013 ya da 2014 olması farketmez(2012den aşağı olmaz ama). Aynı makina aynı ayardaysa ucuz olduğu sürece benim için sıkıntı olmaz bu durumda, başkalarını bilemem, dediğim gibi gereklilikler değişiyor kişiye göre.

diyelimki 9000 tl olsun ve +kargo 200 tl tutar heralde tamamen atarak yazdım. Plaka ruhsat sigorta +500 sadece sade haliyle 9700 TL tutar. Üstüne yaptırdığım işlemleri yaptırırsan sana işciliği falan 10500 ü bulur. ha birde bu işin 350 lik sıfırından bahsediyorsunuz ki (tabi haddimi aşmak istemem imkanlar vardır bunların hepsi vız gelir tırıs gider) çooook çoooook daha pahalıya mal olur. Arada sadece 250 lik kıyaslanırsa şimdiden 2000 TL oynuyor. Toplam paranın %25'i kadar bir fark ki bu maaşlarımıza %5-7 yıllık zam aldığımız bir dönemde çok güzel bir yüzde olduğunu düşünüyorum...!!!

Yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı 9000 (hatta 9000küsür olacak 2014 modelleri) olmasın da 8500 + kargo olsun(zaten öyle,2013 model), plaka, ruhsat, ve sigorta zaten bilinen masraflar, sıfır alan adam bunları da biliyordur genelde. Ama 0 ( sıfır ) alındığının bilinmesi bile, o bile kendi başına büyük fark oluşturur. Yapılan işçiliğin ve yapılanların da bana gerekliliği vites göstergesi haricinde yok, ve zaten ben vites göstergesini isteyeli 10 gün oldu ebay'den. Daha motoru almadan elimde olacak gibi , sizin gibi 3 hafta beklemem gerekmez böylece:) Ayrıca ben 250'lik sıfırdan bahsediyorum, diğer arkadaşı bilmem. onun için sıfırl 250'lik ile benim için %'ye vurulmayacak kadar az bir fiyat farkı oluşuyor. Tekrarlıyorum, bunların hepsi "bana göre böyle". :)

Şimdi arkadaşlar üzerinde bunca emek ve herşeyi yapılmış daha 100 km. bile olmayan bir 2014 'ün Mart ayında faturası olan bir Beyaz Daytonamı yoksa 2013 modelden ne teknik anlamda nede fiziksel anlamda hiç bir farkı olmayan 2014 daytonamı mı seçersiniz buda size kalmış.... Daha ucuz isteyende var pahalı isteyende var herkes kendi malı için istediğini ister ha altını doldurur dolduramaz o ayrı konu!!! Benim motoruma neden 8.500 TL istediğimi sanırım dolu dolu anlatabilmişimdir. Sabırla ve anlayışla okuyan arkadaşlara saygıları için çok teşekkür ederim. Herkesin gönlündeki olsun... 8):cheesy::mrgreen:

Emeğe saygılıyım tabiki,siz de emeğinizin karşılığını istemekte haklısınız, umarım değer verecek birisine gönül rahatlığıyla satarsınız. Benim sadece ihtiyacım/isteğim olmayan bir şeye/şeylere maddi/manevi birşey verme isteğim yok. Sizin de söylediğiniz gibi tabiki seçim bize kalıyor bu durumda :mrgreen:
Bu arada arkadaşın verdiği bilgide 100 km değil 845 km deniliyordu. 100 km olayını şimdi ilk ağızdan( sizden ) duyuyoruz, bilgilendirme/düzeltme için teşekkürler.

Ek bir soru: Motor tümüyle mi değişti yoksa motorbloğu mu değişti, tam anlayamadım(motor 845km'de ama blok mu 100 km'de?). Bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi satışlar.

acme
28.May.2014, 18:14
Muharrem kardeşim yapılan uygulamalar zevki uygulamalardır. Benim için gereklilik arz eder senin için etmez bu da çok olağan bir durumdur. En son yazılarından anladığım kadarıyla kesinlikle işine gelmeyeceğini düşündüğün bir motor ile hala motoru şöylemi böylemi diye ilgilenmen de başka bir durum :evil: Ama genele yine cevap vermiş olayım blok mlok değil komple sıfır Kapalı motor geldi. Üzerinde görünen kilometre iade ettiğim motor ile yapmış olduğum km. Emre'nin o amortisörün Tr'de olup olmadığını sormasından kaynaklanan tamamen bir Zevk meselesi. dediğim gibi benim için motoruma o emeği verip o şekilde binmekten daha fazla zevk alacağım başka bir şekli yoktu. Sen bir haftada gelen vites göstergeni motorun olduğunda alır takarsın. 8) Tekerine de taş değmez İnşallah. Cevaplarım umarım senin için yeterlidir. Bu başlık altında uzamasından haz etmediğim bir konuşma şekline dönüşmesini hem zamanımı almasından hemde gereksiz olduğundan, istemediğimi dip not olarak belirtmek isterim. Tanışmak görüşmek istersen yarın Işılın olduğu taraflarda olacağım oturur beraber bir çay içer sohbetimizi de yaparız. İlgin için teşekkürler. 8) nazar 8)

Levent
28.May.2014, 18:35
Azmi kardeşimin bahsettiği piston blokları değişimidir. Komple motor değil. Zaten pistonlardan gelen bir ses yüzünden değişimi olmuştur. Olayı yakinen biliyorum. Ayrıca motora sonuna kefilim.

Azmi hiç kimsenin uğraşmadığı kadar motoruyla uğraştığı için motoruna biçtiği değer kesinlikle fazla değildir.

acme
28.May.2014, 18:41
Levent abi anlatmak istediklerime derman oldun teşekkür ederim. benim motorun komple dememdeki şey buydu (alt tarafda numaraların olduğu kısım zaten değişemiyor yoksa ruhsata kadar değişmesi lazım bunuda forumdaki herkes zaten bilir diye komple dememden kastettiğim senin dediğin gibidir.

Asıl önemli olan senin kadar bilgili bi abimin yapmış olduğu yorumlardır. Ki onlar içinde ayrıca teşekkür ederim abicim :)

Saygılarımla.

Levent
28.May.2014, 18:51
Levent abi anlatmak istediklerime derman oldun teşekkür ederim. benim motorun komple dememdeki şey buydu (alt tarafda numaraların olduğu kısım zaten değişemiyor yoksa ruhsata kadar değişmesi lazım bunuda forumdaki herkes zaten bilir diye komple dememden kastettiğim senin dediğin gibidir.

Asıl önemli olan senin kadar bilgili bi abimin yapmış olduğu yorumlardır. Ki onlar içinde ayrıca teşekkür ederim abicim :)

Saygılarımla.

Estağfurullah Azmi benim bilgim çok sınırlı. Ben sadece motor değişimi insanların aklında yanlış düşüncelere sebep olmasın diye yazdım. 8)

Bülent
28.May.2014, 18:52
Azmi kardeşimi de motoruna da tanırım dediği herşey doğrudur, bende altına imzamı atarım.
Kötü şans gerçekten ABD ye gitmesi bence motorun seven arkadaşlardan bi tanesi naçizane fikrim.

06-SPYDER CUSTOMS
28.May.2014, 19:19
Ben spydercıyım normalde;daytona bi yerde azminin daytonası bambaşka bi yerde8)nazar
Özene bezene itinayla yaptığı motorunun amerika sebebiyle satmasına gercekten çok üzüldüm çnk şuan a dan z ye hazır ve nazır grubumuzdakı benden snraki 8) en ciks motordur ve gezilerde number one kalıcam yanıma motor yok şöle afilli
:x:p:x:p:x

eek
29.May.2014, 10:50
Azmi Bey yanlış anladıysanız kusura bakayın, ben kadranda gördüğüm km bilgisini paylaştım, özellikle gidonun da kaliteli durduğunu belirtmiştim. Fiyat ise tamamen kişisel bir tercih, ben fazla verip sıfır alırım, başkası aradaki missal 1000TL ile ekipman kalitesini yükseltir.

Konuya dönecek olursak, 2014 350 Daytona'lar nerede kaldı :)

acme
29.May.2014, 11:56
Emre kardeşim biz bu forumda hepimiz kardeşiz hiiiiiç bi problem yok yani... tercihler vs.ler üzerinden konuşulur geçer önemli olan bizim dostluklarımız. 350 likleri bilmem ama 250 likler haziran 10 gibi geleceğini duydum fiyatıda 10500-11000 arası birşey olur diye tahmin ediyorum 8) alırsan şimdiden hayırlı olsun 8)

Zafer
29.May.2014, 12:18
Emre kardeşim biz bu forumda hepimiz kardeşiz hiiiiiç bi problem yok yani... tercihler vs.ler üzerinden konuşulur geçer önemli olan bizim dostluklarımız. 350 likleri bilmem ama 250 likler haziran 10 gibi geleceğini duydum fiyatıda 10500-11000 arası birşey olur diye tahmin ediyorum 8) alırsan şimdiden hayırlı olsun 8)

Kardeşim konuyu itina ile okudum moturunu cok merak ettim varmı foto su bakabilecegimiz
8)

acme
29.May.2014, 12:32
Kardeşim konuyu itina ile okudum moturunu cok merak ettim varmı foto su bakabilecegimiz
8)

kardeşim forumda eklemiştim bir ay önce kadar linki aşağıdaki gibidir;

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=8896&page=3

8)

murathamzaoglu
29.May.2014, 12:54
slm arkadaşlar piknik için gün kararlaştırsak.
8)

CELİL
30.May.2014, 00:02
slm arkadaşlar piknik için gün kararlaştırsak.
8)
Merhaba Murat bey aramıza hoş geldiniz :)
Kendini alttaki linkteki tanışma başlığında tanıtırsanız seviniriz 8)
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

mesajlara yazarken konu başlığına dikkat edin yanlış yere yazmışsınız cevaplar karışmasın 8)